Új hozzászólás Aktív témák

  • Moddingfan

    senior tag

    válasz L|zsidoboz #3226 üzenetére

    Súlyzós után közvetlenül fehérje és némi ch (ne sok, mert könnyű ám elsokalni), aztán mikor hazaérsz, akkor mehet valami rendes kaja, többi után ugyan ez a módszer, de a turmixba ne menjen ch, éskb. egy fél óra után egyél csak sok fehérjét (izomveszté megelőzése)és kevés ch-t, én ha kivártam jobban fogytam, pedig elvileg azonnal kéne enni kardió után.

    Coca Cola light-ot lehet inni? - sztem lehet, de én csak éhesebb leszek tőle, és állítólag az édesítő édes íze miatt a szervezet várja a cukrot, ami persze nem jön és állítólag elindul az inzulin termelés, ami a diétának nemigen jó. Szóval sztem mehet, de ne edzés után, ill. étkezés közben.

    Az embernek mennyi kalóriára van szüksége egy nap? - az attól függ, milyen a nemed, genetikád, mennyit mozogsz, mit, stb. Ezt ember fia meg nem mondja, Neked kell kitapasztalni.

    És olyat hogyan tudok megállapítani, hogy pl egy szelet rántott húsnak mekkora a kalóriaértéke? - mindegy, a panír eleve kiütve fogyókúra alatt a liszt és a tojássárgája miatt, szóval mindegy a kalóriaértéke, sajna tabu, és nem csak diéta alatt ajánlatos tabuként kezelni.

    Na, ezt aztán összeszedtem :DDD

    [Szerkesztve]

    Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

Új hozzászólás Aktív témák