Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsip

    addikt

    válasz King Unique #41298 üzenetére

    Valahol a gyártók a mocskok, amikor a 20 digites modellkód közepén-végén van 1 kibaszott betű, ami C mellett lehet még T vagy P is*. Így ha csak hallás útján kaptad meg a modellkódot, akkor teljesen esélytelen eltalálni a jót.

    Mert mibe kerülne pl. ennek a balfasz axagonnak is fehér ember (már boccs) számára 6hónapos megelőző irodalomkutatás nélkül is felismerhető és megkülönböztethető típuskódokat kihányni magából.

    Egy másik hasonló tróger gyártó a sapphire, komplett nyomozati háttérkutatás kell h. az ember különbséget tudjon tenni Radeon RX 5700 XT és Radeon RX 5700 XT BE között. A fasza modellkódjukban középen van 1 rohadt szám különbség:
    11293-01-20G vs 11293-09-20G. Amúgy semmi köze semmilyen a termék valós tulajdonságai között szereplő 20Gigabyte-hoz, a 01 és a 09-nek sincs semmilyen felismerhető, a terméket az enduser felé bármilyen módon reprezentáló számokhoz.

    Vagy a monitorgyártók közül itt van az acer, ezt b+ megfejteni: Acer Predator XB253QGPbmiiprzx (meglepően ez a monitor se nem 25,3 coll, sem 25 coll, hanem egyértelműen(?!) 24,5 coll, a QGP rész aztán semmilyen szinten nem jellemzi a vevő számára a terméket, az a bmiiprz meg már tényleg olyan mintha a macska mászott volna végig a billentyűzeten).

    Samsung TV konkrét modellkódok is kb hasonló hosszúak, az első 3 karakter jelentésén kívül a többi kb a homályba veszik. A split klímájuk modellkódja hasonlóan értelmezhetetlen szemét.

    MIDEA klímák típusai is össze-vissza mint az ökörhugyozás. Pedig abból a rohadt klímából nem kéne 50 félét gyártani, tök egyforma kinézetű, méretű, hűtő-fűtő kapacitású típusból is kihoz 15 féle eltérő modellkódú darabot, oszt döntsél közöttük, de okosan!

    Az nvidia messze az átlag felett gecizik az emberek pénztárcájával, a 60 féle fajta variáns átlathatatlan, akár a látható névben teljesen meg is egyező de specifikációban meg már jelentősen eltérő GPU csippjeivel, ld. RTX 2070 Super mobil elbaszott variációk 1 témára.

    Az intel pedig egyértelmű dobogós a 250 féle, perpillanat 2020 augusztusában beszerezhető x86-alapú desktop-mobil-szerver processzor SKU-jaival.

    Az embernek is van élete basszákmeg, mint ezeket a szarokat járni Enigma kódolvasóval fejtegetni, meg 6 hónapra könyvtarba bújni kimatekozni a kibaszott mögöttes logikát minden egyes alkatrész beszerzése előtt. Van úgy az életben, h. sos kell valami, nem ér rá az ember egy hetet szüttyögni vele. Sokat romlott 25 év alatt a gyártói, átbaszásra épülő piac, hogy mára ilyen vadkeleti állapotok állapotok uralkodnak amerre az ember a fejét fordítja. Mondom ezt úgy h. IT-vel foglalkozok kb. ennyi ideje. Akinek nem ez az élete prohardver fórumot bújni a temetése napjáig, az komplett el van veszve kb minden ilyen árammal működő szar beszerzésénél. Így teljesen megértem a fórumtársat, ha nem ér rá az ember napokig nézegetni a nyomorult axagon béna weboldalát, és a teljesen elbaszott nevezéklistát simán félrenézi.

    Mert sajnos ez egy ugyanolyan szándékos sunyi fogyasztói pszichológiai támadás (tökugyanolyan termékből hozzunk ki legalább 100 félét h. a fogyasztót összezavarjuk a technikai specifikációk közötti nüansznyi eltérésekkel, h. a "jó választás" illúzióját is földig romboljuk benne), mint amikor az osanban az alapvető élelmiszereket (tej, kenyér, palackos víz) az áruház átellenes részeire basszák le, csak hogy a parasztnak végig kelljen caplatni az egészen.

    * Régi középiskolámban a fizika teremben voltak az asztalba épített gombok minden tanuló előtt. Ez valahonnan a régmúltból maradhatott meg ott. Amikor valaki felelt v. valamilyen tesztet kellett kitöltenie, a válaszok C,T,P és V voltak. Abból az apropóból vélhetően, h. ha valaki súgni akart volna, a másik félreértse és a hasonlóan hangzó opciók közül ne legyen egyértelmű melyik volt a jó. Nyilván 2 perc zsiványsággal lehetne szótarat alkotni rá 1-4ig :)

    [ Szerkesztve ]

    -

Új hozzászólás Aktív témák