Hirdetés
Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz littlelion21 #39702 üzenetére
eszem f*szom megall, hogy lehet ezt a filmet ruhellni?
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
littlelion21
addikt
Talán az volt a baj, hogy néhány évvel ezelőtt láttam először, már felnőtt fejjel.
A főhős rohadt ellenszenves, a szinkron még rá is játszik az elképesztő türhő stílusával.
A.D. Clay is egy nagy nulla, de legalább pont passzol Feró-hoz tehetségben.
Ha 90'-es évek elején látom, valószínű' rongyosra néztem volna a VHS-en, de az az idő sajnos(?) már elmúlt.
Megpróbáltam kedvelni a filmet - imádom a 80'-as éveket - de nagyon nem sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz littlelion21 #39704 üzenetére
sokat számít az, ha valamit kölyökként látsz először (netán még haverokkal is..), vagy 30 évesen...
-
mondomén
őstag
Swordsmen - 6.5/10
Nem volt rossz film, sőt, de nem erre számítottam. Három ujjamon megtudom számolni mennyi bunyó volt benne. Pedig egy Donnie Yen filmet illik megszórni egy marék akcióval. 2009-es jackie filmhez tudnám hasonlítani a Leszámolás Tokióban-hoz. Azt is csak néztem és vártam, hogy jacki rendet tegyen, de nem így lett. Persze ettől még az is egy nagyon jó film volt, de akkor is. Na mindegy, ha tehetitek nézzétek meg. A történet is a jobbak közé tartozik, a fényképezése pedig kifejezetten tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
Valhalla Rising
hát gyerekek....ez valami bitang rossz film...nem vagyok álmos, de így is majdnem elaludtam rajta...
2/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
bAtt001
addikt
11-11-11
tetszett kis ijesztgetős de valaki a történetet leírhatná röviden főleg a végét mert nem jött át annyira a lényeg. spoiler: főleg a testvérére gondolok meg mondjuk h a csaj mit égetett el olyan hirtelen. lehet felirattal kellett volna nézni
-
veterán
most vegeztem 2 filmel:
-Rise of the Planet of the Apes :jo-jo , de a 68as majmok bolygoja jobb.
-Another Earth :na ez nagyon bejott. Erdekes kerdeseket feszeget. Pontozni nem akarom ,mert meg nagyon a film hatasa alatt vagyok. -
-
Tibiajax
nagyúr
Másnap (1983)
egy igazi posztapokaliptikus (Huma!) alkotás abból az időkből, amikor még tudtak az amerikaiak igazán jó filmeket csinálni
sajnos, éppen erről a témáról..
8/10, hangulati faktor 9/10 -
Inarus
addikt
válasz DelArco #39726 üzenetére
Majd nézd meg mindkettőt szinkron nélkül, és rájössz, hogy nem kegyeletből kapta Heath Ledger azt az Oscart...!
Jack sem rossz, de a magyar szinkron nagyon sokat húzott az alakításán. Amíg csak szinkronosan láttam a régit, az újat meg csak erdeti nyelven, addig azt mondtam, hogy egy szinten volt a két alakítás. -
senior tag
válasz Inarus #39727 üzenetére
A régit nem láttam eredeti nyelven de mindenképp megnézem. Nem feltétlenül csak a szöveg miatt tartom jónak a régit de tény hogy azt is szeretem benne.
Nem azt mondom hogy az új szar az is nagyon bejön sőt öszességében jobb filmnek tartom mint a régit.Youth hides the key to salvation
-
Tibiajax
nagyúr
The Andromeda Strain (1971)
hd,klasszikus pannónia szinkron
kisgyerkőc volta még, amikor láttam ennek a filmnek valahogy az elejét.. jó későn adta a tévé, amikor még két csatornánk volt...
meg láttam alsós koromban az rtv-ujságban is ezt a sárga képet róla, mint színes, amerikai sci-fi. csak 18 éven felülieknek! hmm....
most bepótoltam
8/10Tini nindzsa teknőcök (1991)
hd,klasszikus vhs szinkron
jajj...
am egyébként érdekes, gáz volt, meg minden, de ugyanakkor azért voltak u
úgy benne jobb részek is.. a t2-ből emlékezetes jó kis sarah connor alámondássos szakasz-filing, amikor a terminátor játszik a fiával és hogy mi lesz a világgal vajon stb.. Itt is volt egy ilyen, ahogy a lány nézi a teknőcöket, ahogy ujra egymásra találnak a réten practice közben. az jópofa volt
..de szerintem nem fogok leülni a többi rész elé
6/10Inland Empire
erről sokat nem írok még, borzaszto nehéz a film
másodjára vágok neki, de még hátravan majd 1 óra, komoly küzdelem a megtekintése. hogy vajon mi lesz ebből, reménykedek, h csak egy kicsit legyen legalább értelme annak, h végigülöm
örült ez a Lynch, nem kérdés -
oriic
HÁZIGAZDA
Cars 2
Jó volt ez srácok.
Live-Die-Respawn
-
Gorneck
legenda
Conan a barbár - most végre itthon is megnézhettem, nyugiban. Már előttem is írta vki, hogy a zene az vmi förtelmes. Sajna egyet kell értenem ezzel a kijelentéssel, sok esetben tényleg igen csak agyonvágja a filmet, vhogy nem passzol a képvilághoz az eseménylánchoz, néha túl gyors, néha túl drámai, olyan érzése van ez embernek, hogy nem is a film a lényeg, hanem a zene. Számomra pedig pont nagyon is lényeges egy ilyen stílusú filmnél. Arnold filmjeiben ez sokkal jobban sikerült.
Ezt leszámítva én nagyon elégedett vagyok úgy az egész filmmel...jó lett volna kicsit komolyabb bunyó alakul ki pl Bob Sapp-vel. A szereplők\mellék szereplők játéka is rendben volt. A film eleje kicsit erős, mármint nagyon megfogott, utána már kicsit mintha kapkodósra vették volna a dolgot.
Szal én várom a következő részt, remélem lesz. Részemről ez egy 10\7.Gorneck#1239
-
MODERÁTOR
Torrente
Haverokkal összeültünk egy kicsit mozizni, egyikőjük még nem látta ezt a műalkotást. Néhány jelenetnél fogta a fejét. Sok jelenetre már én sem emlékeztem, jó volt újranézni.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Tibiajax
nagyúr
Deuce Bigalow Male Gigolo
hd,szinkron
én még mindig szupereket nevetek ezen a mókán, Schneider magasan legjobban sikerült komédiája, imádom. régen is imádtam, most is
Amikor megy Kate-tel az első randin, a vacsi után a mólón, megállnak, "..mit gondolsz, itt jó lesz?.." a háttérben meg a kiváló szinkronröhögés.. fetrengek
és most jön a legdurvább. eredetileg az a háttér harsány röhögés ott sincs, az angol verzióban csak az óceánmorajlás van és úgy beszélgetnek meghitten, a magyarok rakták be ezt a kiváló gyúnykacajt, rápakolva a nagy 'meghitt' és romantikus hangulatra.. csodálatos..
9/10 -
F34R
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
befejeztem a SW ep1-6 bluray -t, sokadjára is teljes átéléssel tudtam nézni, végén még el is érzékenyültem kicsit
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
adalbert1
veterán
Eddig valahogy kimaradt a Péntek 13 IX. része, de tegnap bepótoltuk. Barátnőm szerint élete legrosszabb filmje , én azért ennyire messze nem mennék, szerintem csak szimplán nagyon gagyi. Mindenesetre kár volt ezzel a szeméttel rombolni Jason imidzsét.
-
Tibiajax
nagyúr
ez lesz még egy várós komédia
....legalábbis, eddig úgy tünik... -
adalbert1
veterán
válasz Tibiajax #39743 üzenetére
A vhs megjelenés mondjuk magyarázatot ad valamennyire hogy eshetett ennyit a színvonal. Dvd rip már volt belőle, így szerencsére nem kellett vhs ripet nézni, de a sok HD nézés után kicsit gyengének tűnt ez is. Ha jól láttam a te kollekciódban se szerepelt a film, akkor ez az oka.
-
heihachi
addikt
Immortals - Lassan történnek az események, ezért kissé unalmas és helyenként iszonyatosan béna (a lelkesítő beszéd minden hasonlót alulmúlt), a karakterek motivációja sem kristály tiszta mindenhol. A környezet nagyon-nagyon sivár.
Viszont az a pár harci jelent teljesen rendben van. Kár, hogy ilyen kevés van belőlük. Szerintem nem ér fel a 300 szintjére, de azért egyszer nézhető. A Titánok harca című borzalmat minden esetre bőven felülmúlja.
És a nem IMAX 3D nem ér egy forintot sem ennél a filmnél.[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
tween
őstag
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest