Hirdetés
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz mephi666 #31799 üzenetére
jaja vannak jó múltkorában beraktam majdnem az összeset. egészet egy véka alá lehetne tenni.
(#31800) Kassadin
nah de akkor is milyen farkizom kell hozzá hogy odáig felugorjon , groteszk módon el kellene akkor torzítani de nem egy nagyobbra készített cápeti simán felugrik odáig persze..
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Ez mekkora lesz most találtam
-
mephi666
nagyúr
bazz, most láttam kecskemét topikban:
ez a nagyon kemény: aliens vs avatars ...te jó ég: ilyenre honnan sz@rnak pénzt? milyen mértékű perverzió kellhet ilyen filmek készítéséhez?
ui: nem is néztem a dátumot, hogy fél éves trailer
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
F34R
nagyúr
válasz mephi666 #31803 üzenetére
de amúgy most viccen kívül nézd meg az alien vs ninja-t fejed fogod a falba verni így---->
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz Arnold2 #31809 üzenetére
ez szerintem ilyen "hirtelen 3sör+3vodka" kaliberű film lehet kb ez kellene hozzá, hogy jól szórakozzak rajta... (az asylum filmek is betöltve poénok igazán) jobb film közben pedig otthon csak 1-2 pohár bort, vagy 1-2doboz sört szoktam elkortyolgatni... és főleg csak szomjoltás céljából
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
brownus
veterán
Thelomeris - magyar sci-fi, remélem fasza lesz
-
pohár
félisten
TF3 előtt lesz a trailer debut
ja, látom a link is írja[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
most nézem csak, ez az "arthur", ami most repesget fel a trackerekre, remeake-je a '81-es Moore-osnak??...
édes jó istenem....
-
Tibiajax
nagyúr
jah..tényleg.. hát nem
brownus. nekem is nagyon bejött. hangulatos kis komédia volt, abból az időből, amikor még valóban a hangulatra és a színészi játékokra mentek, nem a látványra, a pénzre, a gagyi utánzásokra..
és hát Dudley-nek is baromi jól állt a szerep. a szinkronja is fasza volt [link][ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Tibiajax #31774 üzenetére
Eme hsz-ed miatt én is megnéztem ezt a Julia's Eyes c. filmet, azt hittem szellemes lesz, főleg mert IMDB-n is aszondja horror-thriller, hát sztem nem sok horror van benne, de amúgy tetszett, sehol nem éreztem hogy ez "csak egy film", a néni szép benne, és a spanyol nyelv is az összes közül a kedvencem, dallamosan cseng 7/10
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
mephi666
nagyúr
válasz MmDorian #31826 üzenetére
az asylum lassan képernyőre viszi azt is, amitől mi kiskorunkban "rettegtünk": véres lábnyomok a levegőben, vak asszony visszanéz, stb
-
oriic
HÁZIGAZDA
Esetleg van rá igény hogy egy rövid leírást csináljak szerda este mozi után a TF3-ról?
Live-Die-Respawn
-
tween
őstag
Calvaire (2004) : ismét egy gyöngyszem a beteg francia konyhából 6,5/10
-
Psychonaut
veterán
Hair 10/10
Ez meg mindig egy 10 pontos film. Tokeletesen jelenit meg egy korszakot, egy ideologiat, egy eleterzest, es egy politikai vilagot, ahol ez a felfogas nem elfogadott. A haboru teljes ertelmetlensegenek propagandafilmje lehetne. Ja, es a zeneje elsorangu, talan minden idok legjobb filmzeneje.
-
Motion_Blur
félisten
Insidious
Nem osztok ki pontot, de amikor leültem a film elé, elkezdtem (volna) kajálni. Aztán a film végén azt vettem észre hogy még mindig fogom az üres kanalat
Leköt, az biztos.
Nem szépítem, néha majd besz*rtam.[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
darál0w
Jómunkásember
-
F34R
nagyúr
válasz Motion_Blur #31833 üzenetére
nah ez egy értelmes értékelés nem is kell pontoznod egyértelmű
-
Xmodule
őstag
detto csak én a hangfal távirányitóját szoritottam
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Tibiajax
nagyúr
mondtam én, bazze
-
No-kia
addikt
Frozen: 7,1/10 elég reménytelen helyzet lehet ez
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
viny
tag
Super 8: 3/10 ...sajnálom a jegy árát, és azt a majd 2 óra hosszát az életemből...
(mondjuk lehet velem van a baj, nekem pl. az Avatar is 2/10, pedig állítólag az jó volt...)[ Szerkesztve ]
Never underestimate the power of a sick mind!
-
viny
tag
válasz MmDorian #31841 üzenetére
akkor jó, köszi, nem velem van a baj
BTW valahogy így van ez számomra a Super 8-cal is (mármint a látvány miatt ~3). Nagyon eröltetett hangulat, lapos sztori, melyben nem lehet eldönteni sokáig, hogy melyik is a főszáll a sok közül, valamint tökéletesen összecsapott vég. Kicsit a 90-es évek eleji, B kategóriás sci-fi-k (azok közül is a nagyon rossz fajták) hangulata volt számomra az egész film, csak látványosabb köntösben.
Na nem baj, most épp megy a Gattaca, azzal majd kiheverem.[ Szerkesztve ]
Never underestimate the power of a sick mind!
-
BITBOYS
addikt
Bay tudja hol a helye: Bay köszönetet mond és a 3D-t élteti
-
heihachi
addikt
Na én átéltem ma az utolsó mozis élményemet, befejeztem, nem fizetek többet moziért. Maradok a jó öreg letöltésnél.
A Karibot néztük az IMAX-ban. A film nézhető, bár az előző három azért egy fokkal jobb volt. A 3D élmény gyenge-közepes, meg sem közelíti a film előtt látható a technológiát reklámozó kis animáció minőségét.De ami felbaszta az agyam, hogy megint sikerült kifogni olyan fasszopó rohadék köcsögöket, akik végig az egész film alatt nonstop rugdosták hátulról azt a rohadék háttámlát. Nem akartam film közben balhézni, ezért megvártam a végét, és egy felnőtt férfi a feleségével meg a gyerekével (aki lehetett vagy 16-18) ültek mögöttünk, körülöttük meg vagy 2-3 másik baráti család lehetett, szóval még utólag sem volt alkalmam számon kérni. Nonstop rugdosták az asszony meg az én székemet is. De kb két percenként rúgtak bele olyat, hogy a fejem előre hátra bólogatott, ráadásul a pasi a háttámlának támasztotta a térdét, mert elterült mint egy fasz, nonstop mozgatta előre hátra a háttámlámat. Képtelen voltam így a filmre koncentrálni, már azon voltam, hogy felkelek, hátrafordulok, és az első térbe amit látok beleállítom a késem, aztán rugdosódhat, ha még tud. Az ilyen fasszopó rohadékok miatt jártunk már ezer éve csak az utolsó sorba, de ott mindig szar a hang, mindig van egy zavaró exit lámpa, ami végig világít, illetve az összes a filmet végig pofázó majom az utolsó sorban foglal helyet. Most épp ezért középre vettünk jegyet, de persze az emberek nem lettek kulturáltabbak azóta sem, sőt.
Egyszerűen képtelen vagyok megérteni. Én egyszer sem rúgok bele soha az előttem lévő székébe, még véletlenül sem, mert direkt kifejezetten figyelek rá. És nem is pofázok, de ha mégis van valami mondanivalóm, akkor azt kurva halkan súgom a csajom fülébe, a hangosabb részek alatt. Miért nem tudjuk soha, de soha kifogni, hogy ugyan ilyen emberek üljenek mögöttünk és mellettünk? De tényleg soha, már sok-sok éve.
Na szóval részemről ennyi, 5500 felett fizettem ezért, de ez így ebben a formában egy forintot nem ért, és nem a film miatt. Inkább kifizetem azt az 5500-at egy gyorsabb netre.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
pohár
félisten
válasz BITBOYS #31844 üzenetére
na akkor ez rohadtul jó lesz
heihachi... miért nem fordultál hátra? én simán megmondtam volna hogy takarítsa el a lábát onnan ha nem tud rendesen megülni
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jhonny06
veterán
válasz heihachi #31845 üzenetére
Hagyományos filmeknél hátra kell ülni, 3D-nél valóban csak középre jó. Mi rengeteget járunk moziba, de még egy ilyen eset sem volt szerencsére. A világbolttal meg annyi a probléma, hogy 1-2 jobb filmre nem akarok több hónapot várni, amíg (akár csak angolul) kijön.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest