Hirdetés
Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
The Adjustment Bureau
8/10.Nagyon korrekt ötleten alapul, végre valami eredetivel álltak elő.
Kimondottan jó film."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Kassadin
addikt
Turpi úrfi mennyi lesz a mozijegy, mire számítsak? Nem vagyok tele, azért kérdem.
-
darál0w
Jómunkásember
Frozen
durvább, mint a 127ora...igaz nincs olyan képi világa, de...áhh...nézzétek meg.
9/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
gyuromoj
veterán
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood
1080pAkárhányszor is nézem meg még mindig nagyon bejön. Kötelező és agyament film.
10/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
tween
őstag
Insidious (2010) : 8/10
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
eeXaa
addikt
válasz darál0w #31700 üzenetére
.... én sem... mi mindig mindent kiszimatolt....
(#31687) Xmodule
ezt még én sem, de már régóta meg akarom nézni... a gran torinót láttad már?... na az egy mestermű..(#31706) darál0w
.huu mindig kiver a veríték az ilyen megtőrtént esetektől... inkább nem nézem ..[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval akkor kedd este 7kor senki nem jön innen TF3at nézni?
szerk:
Most nézem hogy szinte teli van a terem a foglalás szerint.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
luw2win
őstag
Limitless 2011
Hihetetlen story, egyedi otlet szerintem, ilyet meg nem lattam legalabbis.
Most azonnal ujraneznem. Nekem 10/9. Oriasi film.btw: az elso perctol lekotott, mar az elso 15percben izgalmas volt. Nem volt elhuzva. Igaz 90perces, de inkabb egy ilyen 90perces film mint egy 2oras v tobb aminek az eleje tiszta unalom, a vegen meg izgalmas
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
ToBeY
nagyúr
The Dilemma 4/10 Végig untam az egészet!
-
No-kia
addikt
Street Dreams , egy komolyab deszkás videónak jó volt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
mephi666
nagyúr
nekem ez rohadtul nem jött be... elcsépelt sztori, böszmeségek, hányingerkeltő meg kizárólag az idegbeteg kamerarángatás volt, nem is a látvány 10/3
ez már érdekesebb volt... keveredett benne a 28nappal később, a mad max és még több film hangulata bizonyos szempontokból... nem tudom hová tenni: lehetett volna jobb/rosszabb is, de elszórakoztam azért rajta... 10/6
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
용 Bob
senior tag
Harcosok szövetsége (Taegukgi hwinalrimyeo)
Koreaiak is tudnak pöpec háborús filmet csinálni, akinek tetszett a Ryan közlegény, vagy az Enemy at the gates klasszikusok, annak kötelező darab. HD-ban ajánlom.
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
F34R
nagyúr
Big Mommas: Like Father, Like Son [5/10]
720p Hun-Eng Dolby 5.1
semmi újdonság szokásos körítetlenség
-
tween
őstag
Frontiers : nagyon beteg,nagyon imádom...a franciák nagyon értenek ehhez a stílushoz...a műfaj kedvelőinek kötelező...nálam ez 9/10
-
ClayMore
aktív tag
bizonyítani tudom h clark kent & superman kancsal!
superman&batman pubic enemies
25:43
amikor superman kiolvasztja a bőregeret.széttartóak a nyalábokLiverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
janos666
nagyúr
Az utóbbi 3 hétben körbenéztem majdnem minden valódi 3D filmet, ami kicsit is érdekelt (a fake-3D menjen a...), gondoltam írok róluk kicsit.
Mindet rendes BD formátumból néztem (HDMI 1.4-es plazmán LCD szemcsivel), nem ilyen idióta SBS 1080p RIP-ből.
Most duplán is fogok pontozni, külön a filmre, és külön a látványra, utóbbin belül nagy súllyal magára a 3D hatásra.TRON Legacy
Film: 5/10
Látvány: 7/10Nem túl rég láttam a sima TRON-t (akkor néztem meg mikor hallottam hogy jön a folytatás), és nem nyűgözött le túlzottan, de azért jó kis film volt még mai szemmel is.
Ez viszont nagyon gyenge, sok részt át lehetne tekerni, és ha nem lenne látványos, akkor ki is lehetne hagyni az egészet.A film 2.35:1-ben és 2D-ben indul, de technológiai okokból már a 2D-t is szemüveggel kell nézned, ami felesleges kényelmetlenség (hiába 2D, ha 3D módban jár a megjelenítő, akkor szemcsi nélkül szar a kép, mert ahhoz van belőve a WP, TRC, dither, stb...).
Itt az elején a 2D világban nem is történik semmi érdemleges, akár át is lehetne tekerni míg átvált 16:9-es 3D-re, és kapja az ember a képébe az egyébként kiváló CGI-t.
A gond csak annyi, hogy az effektek 3D-ben lettek ugyan renderelve, és elhiszem, hogy nem (azt mondják, még az Avatar-tól is jobb cuccokkal nyomultak), de nekem akkor is úgy nézett ki, mint ha az élő szereplőket sima 2D kamerákkal vették volna fel, és csak utólag helyezték volna el ezt a 2D képsíkot a 3D-ben renderelt világban. Egyáltalán nem érződött a térmélység az arcokon, csak az, hogy nem egy síkban vannak a háttérrel az emberek. De volt pár jelenet, ahol az arcokon is kijött a térérzet (és ez csak tovább növelte a gyanúmat, hogy ahol nem, azt tényleg 2D-ben forgatták). Ettől kicsit South Park hatása volt számomra (összemetélt képsíkok).
És ez lehet hogy egyéni lejátszó probléma (bár a többi 3D BD-t hibátlanul viszi), de gyors mozgásnál és jelenetváltásnál néha ujjhegynyi négyzetek jelentek meg pár képkocka erejéig.
Szóval összességében szép, vannak egyenesen gyönyörű jelenetek is, de messze nem bugmentes, ezért lett csak 7/10----------
Film: 6.5/10
Látvány: 10/10A filmről már sírtam még 2009-ben. Most így zéró elvárással újranézve a TRON után nem is volt olyan rossz.
A látvány viszont referenciaszint. Nagyon szépen megcsinálták, látszik hogy a 3D köré építkeztek, mert kerülték az olyan jeleneteket, amik előhozhattak volna "bugokat". Minden kis kacat önmagán belül is térbeli volt, és korrektül érződött a térbeli helyzete a jelenet többi eleméhez képest.
Felfoghatatlan, hogy miért nem volt képes annak idején legalább fele ilyen jó minőségben leadni az IMAX ezt a filmet, mint most egy customer grade PDP (Dugják fel az anyjuknak azt a polárszemcsis rendszert. Elejétől végéig csak bugokat láttam, rosszabb volt mint 2D-ben.)----------
How to train your dragon
Film: 8.5/10
Látvány: 9/10Nem nagyon nézek animációs családi filmeket, de ez kellemes meglepetés volt. Nem gyermek lelkű felnőttek számára is élvezhető (de legalább is nyugodtan végigülhető).
Látvány terén is kitettek magukért. Bár nekem nem annyira jött be ez a vonalvezetés, amire a képi stílus alapozott, de így is fejet hajtok előtte, mert szépen megcsinálták olyanra, amilyenre akarták. A térhatás is rendben volt.
----------
Shrek - Forever after
Film: 7/10
Látvány: 7.5/10Az első részt még effektíve gyerekként láttam, a másodikat szerintem kihagytam. Egész tűrhető volt, párszor meg tudott nevettetni, de azért inkább közepesen-kis gyerekeknek való ez.
Animációs film révén itt is rendben volt minden a 3D-vel, a képi stílus pedig ugyan az, mint az előző filmekben, ami rendben is van, de azért nem lenyűgöző a látvány (volt pár nagyon szép 3D modell, de kevésbé pazar is).
----------
Ice Age 3
Film: 5/10
Látvány: 8/10Ennek is gyermekként láttam az első részét, és szintén többet sem azóta.
Ez nagyon nem nekem való mese. Nem is tudtam egyben végignézni, a második felét csak fáradtan toltam le, mert hirtelen nem volt jobb ötletem, és ha már elkezdtem...Képileg ez is olyasmi mint ami az első részről rémlik. A térhatás viszont talán ebben ütött néha legnagyobbakat az animációs filmek közül. Hiába ilyen pasztel stílusú rajzmunka, a dinoszaurusz 3D modellje az odapörkölt néha az arcomba, és volt még pár szép jelenet.
----------
Drive Angry
Film: 7/10
Látvány: 8.5/10Az elején azt hittem hogy még az Ace Age-től is rosszabb, és nyomom kifelé, de aztán gyorsan meggondoltam magam.
Kicsit mintha a Dead Proof körüli Tarantino filmekből (és hasonló az idő táji alkotásokból) próbált volna ihletet meríteni egy bénázó kezdő író és/vagy rendező.
De számomra szórakoztató volt ez nevetséges stílus, nekem ez most az "olyan szar, hogy már jó" kategória.Látványilag is odakenős néha. Ezen is látszik, hogy mindent 3D-ben forgattak, minden térbeli.
Csak az vele gáz, hogy a 3D szemcsi kicsit crosstalkos a fekete közelében, így néhány éjszakai jelenet élvezhetetlen volt. Ez inkább az én adott felszerelésem hiányossága, mint sem a filmmé, de az Avatar-nál pl. biztos gondoltak erre is, hogy mostanság gyakori lesz az LCD szemüveg, ami nem zár tökéletesen, és nem raktak a háttérbe nagy kontrasztú éleket fekete háttéren.
Szóval csak 3D hatásra 9/10 is lehetne, de voltak azért béna effektek (mint pl. a hidrogénszállító kamion az autópályán).----------
Még be van tervezve az őrzők legendája, a Resident Evil 4-et pedig még tologatom, mert nem túl rég láttam 2D-ben, és azóta is rendszeresen használtam képminőség tesztelésre (beletekergetve). De kb. ennyi, az új trafó és karib után akár adhatom is el a szemcsit.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
adalbert1
veterán
válasz Archer #31697 üzenetére
Az elmúlt hétvége óta Columbo részeket néztünk minden nap barátnőmmel, és így fordult elő az a morbid eset hogy én azt mondtam neki hogy már meghalt Peter Falk mikor még életben volt (rá is csodálkoztam egy gyors imdb check után), rá 2 napra meg tényleg meghal...
Ugyan a munkássága nagy részét nem ismertem, de Columboként is több embert szórakoztathatott az elmúlt 40 évben mint rengeteg manapság sztárolt színész. -
Jhonny06
veterán
Super 8 megér egy mozijegyet? Holnap néznénk, korábban nagyon rá voltam izgulva, de most elkezdtem kicsit kételkedni. Izgalmas, vagy ez az old-school bullshit megy végig? Mondjuk mást nagyon nem is adnak most, az X-Men valahogy nem hoz lázba, a többit meg már láttam vagy egyáltalán nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
válasz adalbert1 #31727 üzenetére
Gyerek fejjel én sem szerettem a Columbot viszont mostanában amikor volt időm, mindig megnéztem, az egyik tv elkezdte leadni a részeit. Igazi krimi ahol még nem a patakokban folyó véren volt a hangsúly, sokkal inkább a szereplőkön, a színészeken. Az állandóan füstölgő szivar, a kopott ballonkabát, az ütött-kopott Peugeot, meg a jellegzetes mondat: "Csak még egy kérdés"... A mai sorozatok hol lesznek 30-40 év múlva? (költői kérdés).
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
darál0w
Jómunkásember
-
luw2win
őstag
válasz madgie #31724 üzenetére
A vege erdekes volt szamomra az oreg faszival kapcsolatban, azert az elejetol fogva NEM happy end-re szamitottam. Valahogy ami droggal kapcsolatos annak nem jo dolog a vege.
Amugy hogy erted hogy elcsesztek a veget?.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
heihachi
addikt
-
-
Pitterix
őstag
Nekünk még pár nap, de az oroszoknak már múlt.
De lettem volna a helyükben most!
Transformers 3. bemutató."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
ToBeY
nagyúr
Tron 5/10 de csak a látványvilág miatt,amúgy a story nagyon béna volt
-
Arnold2
őstag
Paul
Nem volt rossz, nem volt rossz, de én többre számítottam. Ahogy mondtátok is, Paul vitte a hátán a filmet és Pegg-Frost duó pedig csak statisztált hozzá, kb úgy mint Bale a The Dark Knight-ban Ledgernek. De amíg az utóbbiban ez végül is jól sült el, addig az előbbiben csak hülyén vette ki magát, mert a Pegg-Frost páros magában is elég vicces és mint "statiszta" látni őket nem volt az igazi. Szerintem.
Mindezek ellenére egy felhős délutánon megfelelő kikapcsolódást nyújtott. Én azt mondom egynek elmentKung Fu Panda 2
Nagyon aranyos volt Ha nem is a moziban, de otthon HD minőségben mindenképp megnézendő. Ha tetszett az első film akkor ebben sem fogsz csalódni. Pandalírozásra fel!!
-
No-kia
addikt
Unknown : 8/10 végig lekötött rájöttem hogy angol felirattal simán megértem a filmet ezentúl csak így nézek filmeket
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
littlelion21
addikt
Sucker Punch [2011]
...hát, ez k*rvajó volt.
80%
-
Jhonny06
veterán
Én sem értem, hogy mit bírtok ezeken a hetente megjelenő Pixar-os animációs filmeken, egyik gagyibb, mint a másik.
-
ludsimon
veterán
Hogy készültök a szerdára?
Én max csak pénteken tudom megnézni a nyári gyakorlat miatt.[ Szerkesztve ]
undefined
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest