Hirdetés
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz darál0w #28196 üzenetére
Szerintem igen. Én még megfogom, az tuti. De az újat többször, tökig belezúgtam, vágod? Annyira passzol alá a zene, áh. Az akciójelenetek, atomdurva. Vizuális orgazmus. Rohadt patent módon lett megcsinálva az egész.
Motion_Blur:
Az biztos. Nálam ugyan csak 2.0 van(alapvetően jobban is szeretem), de dts, 1080p ment. Más kérdés, hogy csak HD ready tv-n néztem, és valamiért a felénél elkezdett b*szakodni a kép, úgyhogy a 720p-t kellett megnézni. A látvány maradt ugyanaz, de sajna a dts-nek pápá De így is brutáljó volt, engem nagyon behúzott ez a téma, a megvalósítás meg pláne. Nagyon hamar újranézés lesz.
mod:
Ja igen. A színészi gárdába én nem kötök bele, nekem tetszettek. Nem akartam volna Angelina Joliet vagy Natalie Portmant(megint...) látni, meg Brad Pitt-nek és Johnny Deppnek se állt volna jól a szerep
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- EAFC 25
- Suzuki topik
- DIGI internet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest