Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    aktív tag

    válasz bodnar123 #1780 üzenetére

    Hiába mérgelődesz sajnos. Én megértelek, de ez a játék ilyen, ezzel már nem lehet mit kezdeni. Évről-évre süllyed, reméljük jövőre feltámad valami egészen új játékmenet kiteljesedésében. Amit tenni tudsz az jelenleg az, hogy keresel egy másik elfoglaltságot ha ez idegesít. Ott van például az FM Manager, most fog megjelenni. Nyilván nem annyira interaktív, de legalább foci, és biztos vagyok benne hogy még több idődet is képes megenni mint a Fifa. :D Szóval ha szereted az ilyesmit, legalább unatkozni nem fogsz.

    Amikor megjelentek a next-gen konzolok, én akkor gondoltam azt, hogy most valami nagyot fognak durrantani, gondolván kihasználják az új gépeket. Lószart se durrnatottak, aztán rá egy évre se. Ott mondtam azt, hogy elég. Ennek a játéknak évről-évre stabil bevételei vannak, kiszivárgott hogy igazából hozzá sem mernek nyúlni, mert alapjaiban kellene újjá építeni a kb. 1000 éves játékkódot. Eszükben sincs bármit durrantani, bármin dolgozni, bármibe forrásokat fektetni, amíg évről-évre nem hogy stagnál, hanem emelkednek a bevételeik.

    Mindenki dühös a játékra, mindenkinek van vele minden baja (annak is aki aktívan tolja nap mint nap), de még is nyomják valamiért. Ez van, tényleg azt tudom mondani hogy jobb nem játszani vele mint idegeskedni rajta. Veszekedni is totál felesleges. Te nem szereted, Nandi igen. Ez normális, úgy se fogjátok megérteni egymás nézőpontját. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák