Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    aktív tag

    válasz bodnar123 #1746 üzenetére

    Én eFootballban idén 2*900, és egyszer 1500 coint költöttem. Ez 3.300 Coin, ami 30 euro Steamen jelenleg, tehát olyan 12.000 Ft környékén van. Na de amit ezért pénzért cserébe kapok egy amúgy INGYENES játékban, az a durva:

    - Arsenal pack 900 coin, tartalmaz 11 boostolt, egyedi Arsenal kártyát.
    - Barcelona pack 90 coin, tartalmaz 11 boostolt, egyedi Barcelona kártyát.
    - TAA pack 1500 coin, tartalmaz egy digitálisan aláírt TAA kártyát, és mellé asszem 10 kiemelt kártyát, főleg a PL-ből.

    Mindegyik kártyának 365 napos szerződése van, szóval ebből a 12.000 Forintból felépítettem egy csapatot, amivel ha szeretnék 1 évig tudok játszani, és a legmagasabb szinteken is versenyképes lehet(ne, ha tartanék ott skillbe. :D).

    Arról pedig nem is beszélve, hogy sokszor csak gyönyörködöm a játékban, mert a labdakezelés, az labdaérintések engem magukba tudnak szippantani. Imádom a technikás focit, és ha jó irányba fejleszted a játékosokat, akkor hihetetlen jól néz ki.

    Rossz olvasni, hogy itt valaki azért panaszkodik mert "lassabban" fordul a játékosa mint a Streamer csávónak. Hát Ti ki se próbáljátok ezt a játékot, mert meg fogtok őrülni. De sajnos a való életben sem tud valaki 1 másodperc alatt 3x megfordulni.

    Nagyon, nagyon bízom benne, hogy egyre több játékos fogja meglátni az eFootball szépségét. Ahol egy beadás előtt tényleg megéri erősebbik lábra cselezni, mert egy pontosabb beadás a jutalmad. Ahol néha visszafelé kell passzolni, hogy újra kezdj egy támadást. Ahol a távoli lövések csak kis százaléka akad be, emiatt igazán értékesek a bomba gólok... És még sorolhatnám. Nekem az a fura, amikor valaki a realisztikát keresi a FIFA-ba, de az eFootballba ezeket az elemeket nem ismeri el.

    Na ez hosszúra sikeredett, bocsi...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák