Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
tag
Amugy hogy lehet ebbe a hulladék játékba fejpárbajt nyerni? Már játszok vele egy éve, de szerintem egyet nem nyertem még... Mindegy, hogy szöglet, kirúgás hiába nyomom akármelyik rohadt gombot, minden nyomorult fogja azt lazan elfejeli előlem
-
szabyka95
őstag
válasz koppasz1986 #11752 üzenetére
nyomd a felszabaditaas gombot (loves), tovig.
-
bodnar123
őstag
válasz david368 #11750 üzenetére
Amúgy a játék valahol mindig a glitchek kihasználásáról szól egy szint felett. Pl én sosem használom a kick off glitches előre ívelést, de egy csomó sablon dolgot csinálok. Aztán amikor nem jön be akkor váltok. Valahol egyik sem foci szerű... Amire rájöttem most így újra indulva, hogy igazából mindig a gép ellen játszol támadásnál. A védekezésbe van aki sokkal jobb, de igazából abban is azért, mert amit a gép nem véd ki, azt ő kivédi. Nincs olyan, hogy mivel azt védi, megnyílik neked egy másik lehetőség. A kérdés, hogy valaki elrontja-e, vagy jön a láb alatt átmenő labda. Viszont ez az egész csak azért rossz, mert nagyon ritkán lehet egyedi gólt szerezni. Bár engem már csak az mérgesít fel, amikor véletlen kijön egy ilyen játék, majd a kapus szupermanként véd.
-
Woodslave
félisten
Ma reggel csak nyertem most is egyet villogott minden lámpa. Wifin voltam ping kotta ugyanaz. Most átraktam lanra fogadni merek nulla win innentől
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
david368
aktív tag
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz david368 #11750 üzenetére
Csatlakozom hozzád én elitben vagyok ugyanez van mindig amint látja az ellenfél hogy jobb vagyok vagy ugyanaz mint ő azonnal próbálnak rámenni a bugokra(mondjuk én ráálltam arra a fajta a vedkeezésre hogy direkt ezeket védekezem le mindig közel állok de nem támadok rá az emberre hanem behelyezkedek a bugos külsőre meg rainbow Flick ollozasra azóta nem kapok gólokat és ha ez sem megy azonnal lépnek ki).Akikben nincs kreativitás azonnal mennek a bugokra nemtudom mit élveznek rajta de 600 pont felett vok elitben vertem meg már top 50es embert is meglett most a 8win 10 meccsből leraktam a szezon kész várom a rewardot.
Mgplayz89
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz david368 #11757 üzenetére
Hagyjuk a rewardokat nem sírás leírom a hetemet.
93 + player pick 3 dupli és egy Saka.
83×25 sbc mind csak rare lapok.
Player pickek max 83 85 playerek.
Eladhato tots sbc minden nap moments lap de a legszarabbak 25k nem jön ki belőle
Quali reward 10/10 re 87 Müller a legnagyobb
5draftot nyomtam unalombol abból 4et nyertem 4/4 re 87 Müller 89 navas volt a csúcs
Daily loginokbol jött 2 promo lap egy foyt miután megvettem és megcsináltam másik Fekir akit szintén megvettem és megcsináltam az objectet erre azonnal kinyitottam rá 10 percre...
Mondom nem panasz de elég durván idegesítő hogy 2 hónappal a vége előtt sem adna be semmilyen értékelhető lapot.Kiraktam icon picket 2owen 1 scholes.
Én magát a játékot most élvezem új Cavani nekem nagyon bejön de nyomom a Bayernes brigáddal nagyon élvezem csak ezek a nyitások amik idegesítenek hogy nem akar beadni a gép semmitMgplayz89
-
bodnar123
őstag
válasz Gabeszfoci89 #11759 üzenetére
Amúgy kicsit ez a játék is olyan, mint a többi. Egy közepes csapathoz elég két hét. A high level és a super level között meg ezer órákat kell beletenni. Amikor már szinte minden jó lapod megvan, akkor egyre inkább esélytelen, hogy jót nyiss.
Viszont. Megnézve a bemutatót egy érdekes info... Ez talán jó lehet. Elvileg lehet majd fejleszteni a játékosokat. Kíváncsi leszek, hogy megcsinálják-e úgy mint a PES-ben, hogy te fejlesztgeted a játékosokat. Mert talán akkor tényleg el lehet jutni oda, hogy olyan játékosokkal is játszhass, akik nem a szokásos Renato, Atal, Ginola meta közösségből lesznek. -
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #11761 üzenetére
Ja nem hiszem, hogy úgy lennének. PES-ben úgy van, hogy vannak a sima játékosok, mint a goldok, és azokra költheted a játékkal megszerzett XP-t. Azt mondták, hogy egyedi játékost tudsz készíteni. Ebből ez jön le. Persze majd kiderül, na meg lehet, hogy esélytelen lesz egy promo lapnak megfelelőt készíteni így. Majd kiderül. De jó lenne, hogy ha én pl egy Szoboszlai szuper lapot szeretnék, akkor meg legyen rá az esélyem. Bár valszeg ő pont végre fog kapni jókat.
-
toxicjew
addikt
Megcsináltam az új rész topicját, lehet csemegézni [link]
-
toxicjew
addikt
válasz Gabeszfoci89 #11764 üzenetére
Az elorendelesnel mutatja, hogy mikre lehet.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Aguinaga #11767 üzenetére
A pace a végsebesség és a gyorsulás vegyes értéke.Mondjuk lehet a max tempojuk kb azonos csak ugye Diaby alacsony és robbanékonyabb meg mozgékonyabb.Lehet hogy mondjuk egy 50 méteres futásnál ahol ne álló helyzetből kell rajtolni hanem mondjuk kocogásból ritmusváltás kb egyformán mennének.Az első Liverpool felmérésen is Dominik verte a csapat nagyrészét megis lepődtek rajta milyen fizikuma van azért a rb nél rendberakták
Mgplayz89
-
bodnar123
őstag
Na ez a promo még vaskosabb... Eddig 10 játékost lehetett megcsinálni kb 200 meccsel... Két hét alatt... Most 20 van kb... Nem számoltam össze de talán 300 meccs. Persze tudom nem csinálja meg senki mindet, de azért na. Viszont a wl rewardből... 2x5 85+, 10X85+, 11 WIN reward, meg a maradék szokás szerint nem adott promó lapot. De mindegy mert egy hét múlva úgy is meg lehet venni a nagy részét. Csak nem 85+ packok ezek, hanem 85-90 CSak ezt lehagyják róla.
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
Amúgy a level up cupban nem számolja az objectivet... Gondolom level up 2 játékos kéne, csak lemaradt a kettes. Vagy csak szimplán hülyék, mint mindig.
-
bodnar123
őstag
válasz Gabeszfoci89 #11771 üzenetére
Én csak 2öt...de azt swm számolta be. El is engedtem, mert hétfőtől nem érek rá. Viszont érdekes a sorsolás. Tuti volt legalább 2,aki nem div 3ból volt, vagy csak pont kifogtam szándékos visszamaradóakat. Sajna nem lehet pcről rájuk írni... Kíváncsi lettem volna.
-
david368
aktív tag
Köszi sràcok, a reklàmaccount visszatèrt
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz bodnar123 #11772 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy divhez igazítja múltkor haverral játzsottunk div4 be van megcsináltam neki a kupát csak vakondokat dobott be 5 meccs volt 20 perc mind win...nekem meg várat a matchmaking amég nem talál valakit aki elitben van legtöbbször már úgyis ismerem a neveket meg a csapatokat mindig ezekkel dob össze elit rivalsban meg kupában is.De a wl is ugyanaz minden héten első 10 meccs 9,10 win azonnal talál ellenfelet utánna várat akár perceket is és csak fullos elit ellent ad.Ezeket nemértem mert a wl meg a kupa elvileg nyílt nem div rivals tehát bárki bárki ellen játszhat ehezképest irányított a matchmaking.De ezt nemértem a mostani kupán miez a számolás.Most 5 win helyett 3al állok és a play matcheket sem adta be.Ezt nemértem hogy lehet ilyen még nemvolt.
Mgplayz89
-
toxicjew
addikt
válasz Gabeszfoci89 #11777 üzenetére
Ez köztudott, div alapján keres friendlyben. Ezért maradtak sokan alsóbb osztalyokban amikor swapokat kellett tolni, hogy hamar kifarmoljak őket.
-
Woodslave
félisten
válasz Gabeszfoci89 #11777 üzenetére
A friendly az divhez igazitott. A wl meg forma 10-0-ban már nyilván elit szintű ellenfeleket kapsz amikor itt a div 1-3 játékosok 11 wint tudnak agy akarnak de akkor is ez a jellemző gondolom globalisan is.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
Ultimate Teamet OFFLINE (gép ellen), csak a Squad Battlessel lehet tolni?
Korábban volt a Division cucc is AI ellen..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gjoe
addikt
válasz Gabeszfoci89 #11771 üzenetére
Én 3 meccset nyertem, de megvolt az idei legudorítóbban elcsalt meccsem is.
Srác a saját terfelerol nem tudott kijönni.
Majd a 92. percben a letelt egy perc hosszabbítás után egy előre vágott labdával nekiszaladt a vedomnek. 11es gól.
Ja és 2 hete nem nyitottam promó lapot még a legolcsobb legszanalmasabbat sem. -
gjoe
addikt
válasz Gabeszfoci89 #11785 üzenetére
Számolta. Calhanoglu volt nálam az up.
-
Kristof_94
nagyúr
Lenyomtam a wl-t, rank 5 lett, pickben Brandt és Casemiro. Ismét csodálatos. Csomagokban semmi értelmes, pedig a wl bónusz objectivet is megcsináltam. Nem értem minek erőlködöm...
-
Sirandrish
legenda
válasz david368 #11796 üzenetére
Én meg egy sima Haalandra gyűjtök 14K-t
Igaz...én tegnap kezdtem , és singlebe tolomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bodnar123
őstag
válasz Sirandrish #11799 üzenetére
amúgy ezekre annyira nem éri meg költeni, mert nagyon könnyen kiszedhető objectivek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest