Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    Én nem tudom mi ez a rinyálás a nők miatt. Ti nem ezzel a játékkal játszotok évek óta? Világbajnok,aranylabdás all time világklasszis játékosok használhatatlan lapokkal léteznek olyan szerencsétlenek mint egy Ginola vagy Saint-Maximin,Atal,Kent,Adama Traore stb. meg minden évben olyan lapokat kapnak amilyeneket sosem érdemelnének.
    Azzal nincs bajotok mert férfiak? Szánalmas.

    Jöttök a fizikával. Milyen fizika? :W A 40 fizikás Neymar meg Messi egymás után 5 nála kétszer nagyobb embert borít fel és megy tovább rajtuk halál könnyen. Sose volt ebben a játékban fizika. A pace számított valaha is? A 70 paces védő lazán befutja a 90+ paces támadód, akkor nem mindegy?

    Mit fogtok érzékelni, hogy az a pixelhalmaz nő vagy férfi? Hogy hosszú a haja? Zola vagy Nedved is kinéz 25 méterről nőnek a játékban. Rapinoe meg gondolom olyan lesz mint egy faszi. Akkor mi bajotok van? A mezen lévő névből megtudod állapítani ki férfi meg ki nő?

    Én totál nem értem, hogy felnőtt emberek, hogy nem gondolnak bele, hogy milyen játékról van szó mielőtt hülyeségeket írnának. Nekem aztán hulla mindegy, hogy a 168 centis 55 kilós Rapinoe vagy a 165 centis 60 kilós Insigne lökdösi fel a 195 magas 85-90 kilós védőim. Nektek nem? Számít, hogy tudjátok az egyik férfi? Miért? :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák