Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy döntöttem nem fogok most a WL első napján semmilyen fejlesztésbe. Nézegettem a Telles-Gábriel párost, jónak tűnik és chemben is ugyan ott lennék, de tuti sokat buknék rajtuk hétfőig. Néztem Sanchot is, rá nincs pénzem, de nagyon brutális az a lap... Kellene még hozzá vagy 700k.
Van egy jó kis TOTS Sabitzerem is, anno használtam a scream lapját is, viszont őt sem tudom beépíteni.
Volt még egy olyan ötlet is, hogy Vardy helyett esetleg jönne Rashford a bal szélső CAM-ba, de a statok alapján nem jobb. Egyelőre marad ami van. Amúgy meg ha egy április-májusi csapat jön szembe alap Semedoval meg Yedderrel, akkor édes mindegy hány milliós lapom van.Viszont twitteren már láttam "jóslatokat" egy esetleges flasback Allanre, Miliato szerű megoldással. Na az viszont remek lenne, mert SBC Sandroval linkelhető.
-
-
Nandinagy
addikt
válasz kapeti07 #18703 üzenetére
Nem az a baj.
Gattuso,Casemiro,Lucas Perez,Corona semmivel sem jobb mint 1 gold játékos.
TOTS lap meg TOTS lap között is van különbség. Nem tudom, hogy milyen felállásban játszol de casemiro,gattuso meg gabriel sem tud támadni. Lucas Perez 20k-s lap szóval tőle bármit is várni felesleges. Ansu meg Pizzi jók lehetnek de ketten meg kevesek a támadáshoz.Az a stegen lap remélem untrade mert azért a kártyáért pénzt kiadni nettó pénzkidobás. Egy sima gold lap is jó belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Nah uj csapatommal nyomtam 6 meccset meg Bruno nelkul... 2 win 4 lose... 4 vereseg nem tudtak futni passzolNi a ket gyozelmet meg nem tudtam vegignyomni mert kileptek... ahhh.
Egy biztos pim Nedved a legjobb lap amivel eddig jatszottam camba! Mindenhonnan beveri jol mozog es tartja a labdat..."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Zimmi91
addikt
válasz Kristof_94 #18709 üzenetére
Gomez konkrétan szerintem durvább lesz mint Messi
" Just remember Manchester is RED! "
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #18702 üzenetére
A kedvenc csapat összetételed :4-0-6 Mondjuk nem tudom mi a koncepció mert 7-t kapott de ő tudja.
-
LendvaiFeri1
addikt
Lesz majd áltimét tocc, ugye?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
toxicjew
addikt
Istenem, mi a francot kezdjek a Mané problémával? Megfigyeltem, hogy ő és Kovacic helyet cserélnek a pályán TELJESEN MAGUKTÓL. Erre nincsenek szavak, a játék önálló életet él.
-
Kristof_94
nagyúr
Na mondtam, hogy jön az Allan SBC! Nagyon állat lett!
Viszont Manolas hogy lehet csak 380k pc-n?
-
v-man
őstag
válasz Kristof_94 #18717 üzenetére
Én még gondolkodok megcsináljam e... Ramsey helyére jöhetne.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
eM'82
addikt
TOTS Messit akartam megvenni, de az árából majdnem kijön: TOTS Gomez+Dybala+Lautaro.
#megselaliga25 pakkot nyitottam (minimum 3 rare goldosokat). Icardi volt a legjobb. Meg egy untradeable Lloris.
-
Kristof_94
nagyúr
Azon gondolkodtam, hogy megcsinálom Allant, ez nyilvánvaló, plusz jönne Sandro sbc lapja. És akkor Diego Carlos helyére jönne Manolas, Militao meg marad 8 chemen a csapatban. Érdemes most megvenni Manolast? 260k körül van.
-
LendvaiFeri1
addikt
Az miért van, hogy a csövesbánat tocc obamejáng minden fostalicska lövése gól, de a tocc tersztégennek meg nem lehet gólt rúgni? Valaki magyarázza már el, plz...
[ Szerkesztve ]
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Kristof_94 #18720 üzenetére
Sokadjára is: vasárnap-hetfo-kedd es soha nem release napján vásárolunk.
-
MdewC
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #18721 üzenetére
Mert a németek büdösek és csicskák. Az ea meg kissebségi csövesbánat. Egynemű beltenyészet.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Xbox-ra keresek olyan játékost aki a Div 9-10-ben "szenved" és hozzám hasonlóan segítségre szorul.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Kristof_94
nagyúr
Alex Sandro SBC utolsó csomagjában Sancho... Bezzeg tegnap 19 előtt nem tudta beadni egy electrum csomagban.
-
Edgar2621
őstag
Ezzel még úgy nagyjából 8-10 millió embertársad van ugyanígy, no para, költözzünk ki mi is. Az emberiség 2020-ban nagy népvándorlásba kezdett, egyelőre ismeretlen okokból a kelet-európai területekről Germánia területére tették át székhelyüket. Furcsa egybeesésként ekkor megváltozott a Fifa nevű játék hétvégi top 100 listája
XO: Gollami26
-
gabigyerek
senior tag
Második WL meccsen van az hogy 15 fölött rúgok kapura az ellenfél meg ahány lövés annyi gól. Egyszerűen borzasztó ami itt megy :) 7/4 el állok de silver 1 nél sztem befejezem mert jobb a lelki béke.
Amúgy rúgtam már es kaptam is lesgólt...ezt sem értem hogy lehetPS4
-
Edgar2621
őstag
6/4 a WL, játszhatatlan, az utolsó meccsen akkora késés volt hogy többször maguktól passzoltak az embereim..
-
LendvaiFeri1
addikt
Amíg nem érkezik Puyol, addig érdemes Ramost lecserélni Virgilre?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Edgar2621 #18733 üzenetére
Én még csak a 3. meccset játszottam le és már jött is az első egysejtű. Védelem csupa alap, Mendy, Semedo... Elől természetesen POTM Yedder meg PIM Kaka. Biztos nem futotta már Semedon kívül másra.
Nyertem 3-1-re, de ő vezetett, miután Yedderke előbb Militaon ment át, majd Carloson. Utóbbival szerelni próbáltam, de amikor találkoztak a brazil lepattant róla és 2 méterrel arrébb gurult. -
LendvaiFeri1
addikt
A szerverek elég jók most, van egy pici delay, de simán játszható.
-
Edgar2621
őstag
-
lanikai
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #18736 üzenetére
zsinórban 3. meccsen dob ki, megszakadt az ellenféllel a kapcsolat és az eredmény vizsgálat alatt - mindhármat beírta vereségnek (2 meccsen vezettem), pedig a netkapcsolat stabil, ráadásul nem is a főmenübe dob ki, mint szokásos dc esetén, hanem csak visszarak UT menübe 7-1-es kezdés után pont erre volt szükségem a -számomra- legfontosabb WL hétvégén
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
5/5 eddig szerintem este folytatom, de katasztrófa néha milyen a játékmenet. Manolast még nem vettem meg, ha este lemenne 200-220k körülire az már korrekt lenne, de nálunk sajnos nem nyitnak annyi csomagot. Ha megvenném őt és Carlost eladnám, akkor 1,3 millió zsetonom lenne szabadon. Abból lehetne venni olasz ligás ritka arany lapokat!
-
toxicjew
addikt
válasz LendvaiFeri1 #18736 üzenetére
Meglepő de itt is, az abaj annyit nyertem, hogy már sztem elite játékos jött szembe és az fájt Este folytatás, előre félek... Pedig most tényleg tűrhető volt.
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #18742 üzenetére
Én az első 10-et szeretem elbukni és utána hol felszívni magam Szóval csak annyit akarok mondani hogy nyilván mindenki arra törekszik hogy minél többet nyerjen az első 10 meccsből és utána nyerjen 4-et sorozatban
-
eM'82
addikt
Na, én egy 4ből 3as győzelmi indítás után csináltam egy 13/5-öt (13 meccs 5 győzelem)
Csak németek jönnek szembe, semmi se működik. Megint elfelejtettem focizni. Ez van.
Tény hogy nem 3WF Fekir+Grizivel kellene rohamozni az ellenfél kapuját, de gondoltam nem lesz ez annyira vállalhatatlan.
Ellenfélnél bárki van, bevágja, védők helyezkedése random, de legalább az ellenfelet helyzetbe hozzák.
Taarabt, vagy hogy írják legjobb csatár akit valaha látott TOTS Stegen.
Ebből nem hogy gold3, hanem silver3 se lesz. Lehet hagyom a picsába ezt a hétvégét. Van kint a ház körül bőven dolgom, annak legalább van értelme.[ Szerkesztve ]
-
Sinya_24
kezdő
Más is van olyan szerencsétlen mint én,hogy kb 3 meccsenként kap 1 szabadrúgást vagy valami? Folyamatosan megölik a játékosaimat a mezőnyben,de tizenhatoson belül is,és semmi,viszont ha én próbálok meg szerelni,vagy beállni a támadó elé 10/7 alkalommal szabálytalan. Vagy ez is random?
-
Edgar2621
őstag
válasz Sinya_24 #18746 üzenetére
Én szoktam kapni, de hogy őszinte legyek szerintem ez is kapcsolat/szerver függő, ha az ellenfél körülményei jobbak, akkor agresszívebbek a játékosai és nem csinálják sokkal később a szerelő mozdulatokat, így aztán nagyobb eséllyel szerelnek szabályosan. De ez csak az én személyes tapasztalatom, erről tényleg nincsenek, az EA soha nem fogja elismerni.
-
Sinya_24
kezdő
válasz Edgar2621 #18747 üzenetére
Érdekes ez a kapcsolat dolog is. Úgy indulok a meccsek nagy részén,hogy 30-50 ms. Aztán van hogy nem bírok embert váltani akkora a delay,van hogy minden oké. Sokszor látom az ellenfelemen is,hogy neki van gondja a kapcsolattal,mert 2 másodperc múlva lép oda(ahol már rég nincs a labda) pedig nem fogalmatlan.
Ez a szabálytalanság téma nálam minden probléma,eddig a 20 wl meccsemből 4-5 tényleg ilyen volt,és amikor már ötödjére vágnak föl és megy tovább,azért felhúz. Főleg mikor hátul történik,és 1 ember kiesik a védekezésből,akkor végem is,mivel nem vagyok annyira stabil hátul amúgy sem.Nem baj,sokat nem várok a játéktól,mindenki totsokkal jön ellenem,alapból hátrányból indulok,csak mikor érzem hogy jobb vagyok,és még delay sincs aztán kilöknek a pályáról majd kapom a gólt az eléggé unfair. Bár,mi nem az a 20-ban
-
toxicjew
addikt
Hehe, micsoda meglepetés, hogy játszhatatlan mocsár van
A mocskos k*rva any*d EA
-
Digestive
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest