Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
Én 18/11 nél befejeztem a WL-t. Összegezve:
Az ellenfélnél:
TOTS Son földöntúli. Mumusom lett.
FB Witsel minden csapatban benne volt. Elég komolyan szed.
Ter Stegennek egyik meccsen 18 védése volt...
Ben -Drag Back- Yedder még mindig túl sok. Nem várom a TOTS lapját.
A csapatomban:
TOTS Ramos nagyon jól szerepelt a hétvégén.
TOTS Rashit még mindig szoknom kell. Néha mindent bever, néha max egy tiplit.
TOTS GK Henderson jól véd.Szó a stúdióé.
PS4
-
Zimmi91
addikt
válasz gabigyerek #18351 üzenetére
TOTS Son nálam is elég jól hozza a kötelezőt, de ha trágya a gameplay akkor ő is ugyan olyan szar mint egy 800 coinos gold lap.. 110 meccs 120 gól és 70 assziszt
FB Witsel az elején nagyon gyenge volt, de ezen az áron iszonyat megéri, kellett neki 10-15 meccs és mindent is leszed" Just remember Manchester is RED! "
-
Nandinagy
addikt
válasz toxicjew #18349 üzenetére
Ahhoz, hogy 82%-ban birtokolja valaki a labdát ahhoz inkompetens ellenfél is kell aki nem akar támadni. Gondolom a szép öcsém még mindig overloadozik mert 2 hónapja azt látta valami streamertől azt azóta elfelejtette kikapcsolni Nincs ezzel baj de ha már ilyen taktikai mélységekbe bele tud menni akkor egy letámadós taktikát miért nem állít be magának? Játszottam már én is labdatartós faszigyuri ellen aki nem akart támadni csak járatta a labdát de engem mindaddig nem idegesít amíg ottvagyok fejben. Ha megszerzed a vezetést úgyis kitámad ha meg ő szerzi meg akkor neked kell
Mivel hidegen hagy a Bundás egy laza 11-6-al lezártam a hétvégi wl-em. Az utolsó 3-4 meccsem zsinórban megnyertem hála Oblaknak( ) is. gold Neymar még mindig jobb mint TOTS Mahrez,FB Hazard vagy Prime Henry.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Elkezdtem játszani szép és nagy reményekkel, hogy milyen jó lesz Ez a játék szarabb, mint a 18-19 volt együtt. Lenyomtam 40 squad battlest, kinyitottam ma az elite 3 packokat, pont semmi nem jött belőle. Csak ezek a libertadores vagy copa sudamericana lapok jönnek megállás nélkül. Megcsináltam rengeteg sbc-t, a legjobb lap egy Chiellini volt, azon kívül Allan és Ederson aki említhető még. Chiellon kívül mindenki untradeable
Elkezdtem a rivalst a kis fos csapatommal, amiben 3 említésre méltó lap van TOTS Mariano a SB küldikből, Agudelo a season milestonesból és Ederson a kapuban Mivel minden pénzem SBC-be való lapokra költöm, így nem vettem egy játékost sem, csak a nyitásokkal játszom.
Az 5 osztályozó meccsből 1-et sikerült megnyernem, berakott div 9-be. De botrány, hogy milyen sweatfest van, jönnek a full TOTS + ikon csapatokkal div 9-ben Hát miért? Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hány sima gold lapot láttam Leestem nyilván 10-be, ott azért könnyebben verem az embereket, de már előre félek, hogy vissza fogok jutni 9-be
-
Sickboy25
addikt
válasz akooos #18354 üzenetére
"Hát miért?" ez azért nem ördögtől való, májusra... Én inkább azon csodálkozom, hogy valakinek még gold csapata van. Én nagyon keveset játszom, de így is sokkal jobb csapatom van egy goldnál.
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Woodslave
félisten
válasz Sickboy25 #18355 üzenetére
én alsó divisiokban bevezetnék ovr korlátot. Div 10 mondjuk max 81-es (max 3 bronz a padon) div 9 max 83 div 8 max 85. Lehet kicsit elvenné a kedvet a derankingtól mert talán nem jutni fel olyan könnyen mint a fullos csapatával ha beesne oda swapolni, a kezdők is jobban tudnának talán "tanulni" mert nem folyamatosan fullos csapatokkal vernék le őket, lenne egy íve a feljutásnak. Aztán lehet hülyeség ez is, tök mindegy
de amúgy aki azért játszogat a játékkal ekkor már simán tele van ikonokkal meg tots lapokkal még ha az "ingyenesen" beszerezezhetőket nézzük. Aki meg most kezdni az vessen magára.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Nandinagy
addikt
válasz Woodslave #18356 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy aki nem önszántából van annyira lent az meg mit kezdjen magával?
Haverom wl-ben 6-8 wines játékos mert januárban kezdte de viszont nyitott egy moments icont. Most akkor üljön a pénzén mert a rating korlátozás miatt nem tudna fejleszteni a csapaton? -
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #18357 üzenetére
igen az üljön a pénzén vagy fejlesszen a korlátokon belül minél jobb csapatot, legalább lenne egy kis kreativitás. Azt gondolom a haverod az elenyésző kisebbség. Szerintem kicsit igazságosabb lenne a rendszer így persze mint minden rendszernek ennek is lennének "áldozatai" akiknek ez nem jönne jól. De annyira nem merültem el benne, lehet a többségnek lenne rossz, de első gondolatra nem úgy tűnik.
Nyilván ez se tökéletes, mert mondjuk div 7-ben vagy fullos csapattal, aztán jön pár vereség és div 8-ban meg nem tudsz játszani mert bronz kapust kell beraknod hogy levigye a ratinget
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Woodslave #18358 üzenetére
De eleve az se bizonyitott, hogy div9-ben csak div3-4-5-ösök vannak. Én is vertem div2-be valakit 6-0-ra és attól nem leszek rögtön profi játékos Div9-ben is lehet div9-es játékos akinek kijön a lépés és megver egy jobbat. Ez a fifa.
Egyébként ezt nagyon egyszerűen kilehetne küszöbölni szerintem. Jobb rewardal. Az, hogy div6-div3 között 15k-nyi különbség van a rank1-es rewardok között az nevetséges
Minek szenvedjen a swapokkal az ember gold1-es játékosok ellen ha meglehet csinálni silver1-esek ellen is. A reward szinte ugyanaz sőt div4-5-6-ben rare players packeket kapsz div2-3-ban meg kiszurják a szemed electrum meg mixed players packokkal vagy a kedvencemmel rare mega pack
Ha lenne 60-70k különbség akkor inkább kiszenvedné ott a swapot mert elesne a sokkal jobb packoktól. -
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #18359 üzenetére
ok de ez nem a derankolók "ellen" lenne, hanem hogy legalább pár divisionben lehetne játszani (mármint nem boxzsákot) olyannak is aki csak játszogat, van egy alap csapata stb. Legalább a versenykörülmények hasonlók lennének. tudom ez a legkisebb problémája a játéknak nincs is semmi realitása csak agyalgatok
-
MdewC
nagyúr
Külön swap liga kellene, ahova csak swap teammel lehetne bemenni. Ennyi lenne a megoldás.
Vagy a swap eltörlése. De ezt lehet sokan nem támogatnák.
Rewardról ne is beszéljünk.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Woodslave
félisten
amíg a rewardok ilyen szerencseelemet tartalmaznak addig nincs miről beszélni, lehet nagyobb a nyeremény egy 100 foritos kaparós sorsjegyből mint egy 2000 forintosból csak hogy hülye példát hozzak. Lehet a rare meg pack drop %-je magasabb ha semmit nem nyitsz soha belőle csak gold packból
-
Nandinagy
addikt
A swapnak még valamennyire van is értelme mert hétköznap semmit nem lehet csinálni a játékban. Így legalább volt értelme a játék elején. De valóban lehetne külön swap ligát csinálni. Mondjuk az is beleszámítana a rivals pontokba de kevesebbet kapnál meccsenként. (Nem a skillratingre gondolok hanem amivel rankokat érünk el).
-
Edgar2621
őstag
válasz toxicjew #18349 üzenetére
Értem amit mondasz, de ha valakinek 30 méterre van a kapujától a csatára, akkor miért szaladjak bele a késbe, mivel egyértelműen csak a kontra lehetőségére várt?! Bakker ha valaki normálisan játszik ellenem és legalább megpróbál labdát szerezni, akkor én sem passzolom hátra a kapusomnak hogy légyszi jöjjön már egy kicsit feljebb a csapatod. És ezek az emberek sokszor még hátrányban sem változtatnak a taktikájukon. Utána lehet azzal jönni nekem hogy milyen szemét vagyok, de én is nyerni szeretnék és jó meccset játszani, de ezen nem segít ha valaki 4 emberrel veszi körbe az egy szem csatárom és csak jokeyzik a védekező középpályásával.
XO: Gollami26
-
MdewC
nagyúr
válasz Edgar2621 #18367 üzenetére
+1
25/20 ember a mai napig drob back-ben van ellenem. Erre jön, hogy a delay meg az AI miatt alig lehet betörni, leszed a gép, majd kapom a kontrát.
Nem a sok passzos gamerek miatt szar a game, hanem amit megenged az ea. Például minek kellett vissza tenni a team presst azt a mai napig nem értem.
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy az elmúlt napokban voltak pletykák, hogy lehet lesz valami ikon sbc, mert bele került pár érdekes sor a kódba.
Közben olyat is olvastam, hogy 94-es Telles érkezik este.
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
válasz Edgar2621 #18367 üzenetére
Erre utaltam az ok-okozat résznél. Én soha nem játszottam drop backet, szeretem a nyílt sisakos küzdelmet. De ha possession Ferenc csak passzolgat akkor dugja fel magának a labdát, én nem kínlódom vele. A te esetedben vszinű eleve ilyen hozzáállással jöhetett az ellenfél. Btw nem mondtam, hogy szemét lennél, csak másik szempontból közelítem meg a dolgot. Vszinű kevésbé zavarna engem is a dolog, ha nem lenne akkora delay állandóan, hogy mire begyorsul a játékosom már 3 passzt abszolvált az ellenfél
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #18369 üzenetére
Az most is van, nem?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
dracox
addikt
Én azt is nehezményezem ha valakivel döntetlen játszok akkor is von le pontot.
Fociban sehol sem jár pont levonással a döntetlen csak ebben a hulladékban.
Jelen esetben 1-1-es eredményért -12 pontot vontak le csak tudnám mire fel ahelyett hogy +1 pont mind a két félnek és kalap,kabát. (attól függetlenül hogy az ellenfeled melyik div-ben van, mert k*rvára nem jelzi sehol ez a sz*r) -
Woodslave
félisten
válasz dracox #18374 üzenetére
ja olyat még nem láttam, nekem döntetlennél mindig ez az 1-2 +/- van. Valszeg az ellenfeled skill ratingjétől, meg a meccsen mutatott produkciótól is függhet.
de a -12 az durva tényleg
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Srácok, csinálnám ezeket az Icon swap küldiket...
9 first owner PL játékossal kell kezdenem a meccset.
Ha én "bérelt" icon lapot teszek be a csapatba, akkor az bele számít a 9 emberbe, vagy nem? -
Hazli17
aktív tag
Ahogy olvastam, nem volt egyszerű hétvégétek...
Vidéken voltam így hál isten nem tudtam játszani, tök nyugis volt így box nélkül.
Palántáztunk, krumplibogarat szedtem, mint régen..Most egy pár rivalst játszottam, annyira nem volt tragikus, mint amilyen a wl-etek lehetett. Mivel tots tet stegen jött még múlt héten a pickből, így kipróbáltam, szerintem kapott olyan gólokat amit yashin megfogott volna, de ez akár a játék hibája is lehet, egy kis tesztidőszakot kap. Mdewc nagy dícséretei után beruháztam prime makelelére, úgysem tudtam kit vegyek, legalább kipróbálom.
Így hendersonnal elég brutál cdm párost alkotnak, mindenkit is megesznek.
Toty mané esküszöm életem lapja. Továbbra is fenntartom, hogy Ennyire jó lappal még nem játszottam.
Yashin még megvan, ha esetleg ter stegen nem úgy teljesítene ahogy ellenem szokott..
Ti változtatnátok valamin?Így nézünk ki: [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
válasz toxicjew #18370 üzenetére
Teljesen jó volt a meglátásod, más perspektíva és sok esetben igaz is lehet. De ha van egy jobb játékos, akkor az már az elején felméri, hogy tud ellened labdát szerezni és nem csak a jockeyt tolja orrvérzésig, míg a gyengébb játékos arra bazírozik hogy majd hibázol, rossz helyen adod el a labdát, a delay miatt nem tudsz úgy passzolni, cselezni stb és ilyenkor szépen addig várok amíg jó helyzetbe nem tudom hozni kockázat nélkül a támadó játékosom. A linkelt képes ellenfelem a gólom után is ugyanezt játszotta, a második gólom után meg rage quit, és akkor már 20 győzelem körül voltam, tehát nem valami húdegyenge ellenfél volt. Na de ez után jött az igazi fordulat, mert újra összedobott minket 2 meccsel később és megint ugyanaz volt a forgatókönyv, csak ott a 90. percben az első kapura lövéséből gólt szerzett és a hosszabbításban tudtam csak nyerni, úgy, hogy 87%-ban volt nálam a labda.
Tényleg srácok, hogy a legegyszerűbb feltölteni klipet amit felvettem? Youtube-ra vagy máshova? Mutatnék pár videót, például azt amikor egyenlített a második meccsen a srác, ami jól mutatta ha az EA azt akarja hogy gólt kapj akkor gólt kapsz.
XO: Gollami26
-
Hazli17
aktív tag
válasz Edgar2621 #18384 üzenetére
Rengeteg ilyen van sajnos, hogy amikor "gólt kell kapnod" akkor bármit csinálsz, gólt fogsz kapni. Olyankor nem tudod elvenni, elrúgni, felrúgni, semmit. Akkor az gól lesz. És dajnos fordítva is igaz, amikor nem tudsz gólt lőni, mert nem rúghatsz gólt..
A youtubos feltöltésben nem vagyok otthon, de én a gamedvr.com ról szoktsm belinkelni a videókat. Az elég egyszerű és gyors.
-
eM'82
addikt
Hétvége: 22 meccsből Gold3 (14 win). Az én képességeimmel ez pont jó (3 héttel ezelőtti szint). Stresszmentesen. Elég jól jöttek az eredmények. Volt hogy jobbnak éreztem az ellenfélnél a játékomat, de lőtt egyet a végén/hosszabbításban, de volt hogy nekem volt mázlim.
(Kár az első meccsen a DConnect miatt.)
Tök mindegy kit pickelek, mert nincs Bundes csapatom.
Első 5 percben vagy 45. percben gólt kapni/rúgni kb minden meccsen jelen volt.Gondolom a francia/olasz TOTS idején jóval nehezebb lesz megszerezni akár a Gold3at is.
Richarlison: 22 meccs, 20 gól, 23 gólpassz. Frankó volt ,de eladtam. Ezt FB Hazard is hozta volna (+kell a cash Yedderre majd). Jota az első pár meccsen flop volt.
Cazorla mentett meg a további szenvedésektől. Volt pár parádés bombagólja.
Kb mint egy spanyol Ben Yedder :). -
MdewC
nagyúr
Sztem nincs összefüggés, hogy mikor nehezebb vagy könnyebb. Például a pl alatt nekem alig volt nagy parám, most meg a német ellenfelek full előnyben voltak.
Egy Sanchonak örülnék azért, pont ő lenne a hiányzó láncszem oda, amit kitaláltam.
-
eM'82
addikt
Akkor viszont velem és a csapattal volt baj, bár ez igaz is. Kiárusítottam a top játékosokat, és fillérekből próbáltam meg pótolni őket. Hülye ötlet volt.
Ter Stegen TOTS lapja viszont a mostani WL után azt mondom marad a végéig. Jobb volt mint Yashin. Lábbal amiket megfogott mikor kihoztam, nem hittem el. Persze nyilván lesz majd szar periódusa is, de meggyőzött.
Yashin elég sok gólt kapott rövidre, Stegen mintha látványosan elérne ebből párat. Idén ez a rövid sarkos gól már rohadtul unalmas, hogy ennyire OP.Vinicius Jr ShapeShifter lapját egy párszor már eladtam, de mindig visszavettem. Hihetetlen jó még mindig az a lap LCAM/RCAMként.
Grizi TOTS lapja se rossz RCAM poziban, legközelebb csatárként próbálom majd. Ballal brutál, outside foot sgot traitje meg megvan.
-
gabigyerek
senior tag
Na jo gyerekek. Sima gold csapat div 6 ban. Mocsár foci. TOTS Ramostól ugy pattog el a labda mintha bronz lenne. Tots Rashford 4 kapufa és 2x 5 méterről mellé fölé. James úgy fordul mint a csuklós busz.
Asszem nincs mit mondani :)PS4
-
Nandinagy
addikt
válasz LendvaiFeri1 #18390 üzenetére
Sose veszek lapot akkor mikor kijön de azt a Gabrielt azonnal megvettem 183k-ért cm-be 5* weak footal egy álom lesz .
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
én még nagyon rég a 9x-es Fifákkal játszottam , de most előfizettem az Origin Accessre és gondoltam, hogy kipróbálom ezt a Fifa 20-at.
Lenne pár alap kérdésem:
- hogyan lehet a felvezető/bemutató videókat átugrani? (próbáltam space-t, esc-t, enter-t, de nem igazán reagált rá)
- billentyűzettel próbálnék játszani, de a gyakorlásnál már ott elakadok, hogy kapura lövésnél hogyan lehet célozni? (a wasd-t írja, de azzal a játékosom mozog, ha meg lenyomom a space-t, akkor fölé bikázza)
- alapból bill+egér volt beállítva, de nem jöttem rá, hogy melyik mit irányít...Köszi!
-
Sinya_24
kezdő
válasz gabigyerek #18392 üzenetére
Nekem is hasonló volt ma. Full Gold csapat,olyan,mint amilyenek a játék első heteiben vannak. Rullinak volt vagy 9 védése,rúgtam 3 kapufát. Neki meg 4/4 gól Gondolkodom rajta hogy eladom Stegent és inkább berakok én is valami alap kapust,mert az botrány hogy semmit nem véd konkrétan. Bár nem biztos hogy ez az ő hibája.
-
Aguinaga
őstag
Ezt az sbc-s liga NOS lm csókát gondoltam, hogy kirakom, jó lehet nagy ratingű sbc-be
PSN: OldSlowhand74
-
Nandinagy
addikt
Az a baj, hogy ez a draft is csak azt bizonyítja mekkora hulladék ez a játék.
Moments Zidane 5 méterről 3-szor lövi ki a kapust a kapuból. Prime R9-től meg 3 méterekre pattog el a labda Prime Maldini a kedvencem akivel simán leszereltem volna oldalról a gyerek támadóját de helyette inkább visszahúzta a lábát. Abdul aziz aki biztos nem török hanem német meg kussoltat meg örül magának, hogy neki minden gól -
dvtkfan
senior tag
Xboxon nincs Telles a piacon...550k a max ára, nem gondoltam, hogy 3-400k-tól többe fog kerülni...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest