Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tajték
senior tag
válasz Chereiose #7292 üzenetére
Nem kell minden posztra 500k-1 milliós játékos!!! Az a lényeg hogy a saját stílusodnak megfelelő játékost kell megtalálnod az adott posztra. Hidd el hogy vannak filléres lapok amik nagyon is ott vannak ha tudja használni őket az ember. Ha nem tudja akkor hiába 500k-s játékos azt sem fogja tudni....
Ettől eltekintve igaza van Szigma70 kollégánk és a játék is irányított ezt aláírom én is.... csak azt modnom hogy lehet jól játszani iconok nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
Tajték
senior tag
válasz Chereiose #7311 üzenetére
Eddig a nyitásaim, De Gea, Dybala, Özil, Kroos, Rakitic, David Silva, Davidson Sanchez, IF Fabiano, biztos kihagytam valakiket és még sok kissebb és annál is kissebb játékos Ezek SB rewardból, DR Rewardból jöttek és bevallom hogy eddig 18000 pontot vettem és nyitottam el Meg sok sok meccs, coin boost stb... nem kereskedek egyáltalán, nem SBC-zek, inkább a játékba ölöm az időt
Digestive:
Teszek vele egy próbát megígérem, de elsőre azért jött Lemar mert sokkal olcsóbb volt és edig nagyon bevállt és nem is fordult meg a fejemben hogy cseréljem De ahogy látom Lemar sokkal agilisabb és a passzai is jobbak a statok alapján ez nekem döntő lehet. De megnézem a hollandot Köszönöm az ajánlást
Ja igen meg ha lesz rá coin mert most úgy belőttem az erősítést hogy maradt 2500 coinommás:
Nah az a helyzet Srácok hogy most már stabilan tudom verni a gépet Legenden SB-ben is. (tudom ez itt sokaknak alvás közben is menne, de nekem nagy fejlődés) Jöhet akármilyen csapattal és taktikával és csalással a fiúk odabasznak (Most is Lemar döntött el egy meccset kontrából) a sok kapus bravúr mellett. Annyi finesst és ziccert küldtem de mind védte a szemétláda Visszaváltottam az 1-0 után Passessionra és széthúztam az agyát, de nem ment be semmi
[ Szerkesztve ]
-
ShiberMonkey
senior tag
-
Yodamest
veterán
válasz Chereiose #8636 üzenetére
+ mindenki aki hozzászólt: látom nagyon megosztó ez az egy csapat és fitness vagy két csapat dolog Egy kommentet olvasva már úgy voltam vele, hogy oké jön Roni és a fullos team aztán írta valaki, hogy mennyire jó meg változatos a két csapat erre az meg megint elbizonytalanított. Én megértem, hogy az egy csapat WL-re a legoptimálisabb, de az a heti 50K amit fitnessre költenék nekem túl sok.
A másik érv amit nem értek, hogy mi az, hogy két csapatot nehezebb fenntartani? Ezt pls magyarázza már el aki írta. Mi az, hogy nehezebb fenntartani? Ez nem autó. A két csapatban lévő, de olcsóbb játékosok ugyanúgy értéktelenednek el mint az egy csapatban lévők, de drágábbak. Sőt a dárább játékosok ára több százezret is eshet, míg egy alapból mondjuk 200K-s játékos ára nem fog ennyit. Szerződés lap ugyanannyi kell szintén, mert tök mindegy, hogy felváltva játszol két csapattal, de kevesebb meccset csapatonként, vagy egy csapattal de kétszer annyit, szóval ebben sincs eltérés. Nem tudom mire gondolt az illető.
-
thebigK
addikt
válasz Chereiose #13601 üzenetére
Grat
Kozben ide megerkezett Kante 490k zsetonert (bruhuhu), igy osszeallt a hetvegi nagyzenekar. Voila.
Kezdeskor mindenki full chem persze. Ha most nemlesz gold1 akkor soha“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Tajték
senior tag
-
majnkopf
tag
válasz Chereiose #13986 üzenetére
Én pénteken és szombaton ki szoktam hagyni a wl-t.. játszhatatlan szar. max 11 után ha leülök ezen a 2 napon. ráadásul 5-8 ratinggel jobb csapatok ellen kell küzdenem állandóan... ezt miért nem tudja nézni a gép, miért csak a winrate számít (már ha azt nézi egyáltalán) vasárnap picivel jobb a helyzet csak hát 30 meccs meg... normális ember életébe nem igazán fér bele, de a játékmenet akkor sem közelíti meg a hétközi "selejtező" szintjét, ami nevetséges véleményem szerint. hétvégére elfelejtek focizni.. (és nem, semmivel sem jobb az ellenfelem csak hétvégén az összes játékosom a 16os és a középkör sávjában mozog maximum, természetesen úgy, hogy támadást ne tudjak építeni érdemben, viszont a védelem mögé simán bejátszható legyen minden labda /gyakorlatilag egy 25 méteren tömörül 10 játékosom/)
seasons sokkal játszhatóbb.. nincs akkora különbség egy-egy játékos között, csak annyi amennyi a statban is van. értem én, hogy az a fut lényege, hogy a saját kis álomcsapatod rakd össze (ami a chem miatt nem is feltétlenül valósítható meg). de ez, hogy hetente jönnek ki uppolt lapok szerintem elrontja az egészet. simán elég lenne a havi upgrade. a legtöbbször úgy néz ki a dolog, legalábbis azt érzem, hogy nem az ellenfél játékosa jobb (3-4 stb stattal) hanem az enyém rosszabb, a rare gold is mint valami silver komolyan mondom. -
Tajték
senior tag
válasz Chereiose #14003 üzenetére
Erre a kérdésre csak Te tudhatod a választ! Neked kell rájönni. Hiába ajánl bármit az ember ha neked az nem fekszik. Eddigre azért már mindenki rájött hogy mi a stílusa és ahhoz milyen felállás és lapok szükségesek...
más:
Kikölcsönöztem Mbappe-t, első meccsen egyáltalán nem csinált semmit, bár ehhez hozzátartozik az is hogy a gameplay is ludas mert az egész csapat nem csinál semmit.... ezért a maradék 6 SB meccset már le sem játszom, biztos behúznám, de nem élvezném egyáltalán, így meg nincs értelme játszani.
-
-
Zimmi91
addikt
válasz Chereiose #14870 üzenetére
Nekem 13 win lett, de már második hete, olyan szinte fos a játék, hogy arra nincsenek szavak, nekem 30 kapura lövés és egy KEPA érted egy KEPA kivédi a szemem, neki 4 kapura lövés 3 gól, IF Alisson lába között, keze között mindegy, hogy hol csak potya legyen....jövőhéten offolom a WL-t, nem ér ennyit az egész, hogy szét idegeskedjem magam ...
" Just remember Manchester is RED! "
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest