Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boff
senior tag
válasz Azog the Orc #4351 üzenetére
És most sikerült visszaesnem a 8. osztályba.. Természetesen olyan meccsen ahol 27 pontos lövésből 2 ment be, az ellenfélnek 4 pontos volt amiből szintén 2 ment be de az utolsót a 90.-ik percbe lőtte, felszaladt a kh-val rálőtte 30-ról, megpattant a védőm fején és be a kapuba, természetesen szerelhetetlen volt, annyira béna azért nem vagyok, hogy 10 emberrel ne tudjak leszerelni 1 embert... A 69%-os labdabirtoklásomról nem is beszélve.
-
boff
senior tag
Komolyan mondom ennél kurvára idegesítőbb játék nem létezik a földön.. 8.-ik osztályba egy 50-es ratingü ezüst csapattal úgy megszopatnak, hogy összefosom magam de komolyan.. Minden játékosa olyan mintha valami 999999999+ rating meg edzéslap kombó lenne nekem meg a középkategóriás játékosaim 1 helyben állnak mint egy kivert lófasz és egyszerűen semmit nem lehet csinálni csak nézem ahogy az 55-ös ezüst játékossal 1* fos lábbal lövi a 45m-es longshot gólokat meg szlalomozik úgy mint messi megszorozva 6x.. Meg a 140 centis játékosa felborítja a 2,5m-es védőmet és még én kapok pirosat.. hát a jó kurva anyját az egésznek, továbbra is áll az ajánlatom az origin accomra ha érdekel valakit...
-
Azog the Orc
őstag
Tudom már lerágott csont, de ma játszottam 2 meccset egy baráttal (egyben fórumtárs is).
Az elsőn domináltam, hoztam is 4-0-ra, de a másikon el sem tudtam jutni a kapuig, mert minden megakadt a védőiben, középpályásaiba, a becsúszásai CSAK pontosak voltak akár merre húztam, cseleztem 1-1 lett de csak asszisztáltam a meccsen
Ezt a becsúszás dolgot én is tapasztaltam (rengetegszer) hogy kajak jobbra akartam csúszni mert azt hittem hogy arra megy, de átvágott és a védőm mégis a jó irányba csúszott.Nem az első párharcunk volt ("rendszeresen játszunk") és már többször volt hogy 1.meccs sima győzelem a 2. meg teljes fogalmatlanság, nem is az hogy jó kikapok oké, de nem, úgy hogy semmi közöm a meccshez!
Ezért tudom hogy meg fogtok kövezni, de a teóriám még mindig tartom hogy nincs tiszta meccs (ha van is az nagyon kevés, legalábbis ebben a részben)
-
Garsza
veterán
Emberek jelentem az EA berakta a játékba ha 7 ember alá csökken a játékos létszám akkor vége a meccsnek.
Bedühödtem az egyik meccsen és szándékosan csináltam 5 pirosat. -
szekto
aktív tag
válasz Dorcika50 #4349 üzenetére
Múltkor mondtátok nekem, hogy vegyem már fel azokat a tipikus gólokat, amiket FUT-ba kapok. 1:57-nél pontosan egy ilyen látható!
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
ohcard
tag
Nekem elfogytak a negatív jelzőim erre az ócskaságra...
Kupadöntőben 3-0 ide, ellenfél forfeit... Természetesen a kedves játék most dönt úgy, hogy akkor engem kidob UT-ből... Nem amikor a kupa első meccset adják fel... Nem, akkor nem dob ki... Akkor amikor a döntőt adják fel...
Az a legnagyobb vicc, hogy még ennyi negatív hatás után is játszani fogok ezzel a szarral... Mert egy hülye f*sz vagyok...
Pedig ma nem szívatott lépten-nyomon a játék... Jöttek is az eredmények... Erre ezzel megint sikerült elvenni a kedvem...
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Hát lehet nem egy spanyol viasz az én felfedezésem sem, de arra kell rájönnöm, hogy azok akik hátul gyorsan járatják a labdát (saját térfélen, de max. félpályán) és most remélem nem sértek meg sok embert azok egyáltalán nem tudnak védekezni.. srác megint járatja hátul ő az Isten, 1-0 oda szélre lefut Walcottal becenterezi és gól, utána kap 4 gólt, mert védekezni meg egyáltalán nem tud.. legalább a játék egy picit segít ezzel a gyors passzal, mert amúgy még erre is életképtelen lenne.
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #4351 üzenetére
Érthető, pedig ez az 1. olyan videója, ahol még igazat is adok neki. Nem a legszebb, amit itt csinált, mármint a beszéd, de vhol igaza van, plusz jókat röhögtem.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
szekto
aktív tag
Ezzel a FIFA 16-tal kezdek egyre inkább úgy lenni, mint a Project CARS-al: kompetitív online játékra ALKALMATLAN.
Kedvenc glitch-em, amikor beakad a játékos animáció, közbe beleakad az ellenfélbe, közbe a lasztit persze az ellenfél vígan elviszi, én meg kapjak hülyét megint. A hazaadásos témát már meg se említem...egy kezemen nem tudom megszámolni, hány olyan FUT-os meccsem volt, ahol az ellenfél hazaadta lazán a labdát, a kapusa pedig simán megfogta. Ma tolom a Season-t, egy hasonló képességű srác ellen játszottam, 2-2, és mivel kapok ki? Beadás laposan, Gábriel leveszi, lepattan a lábáról, Cech végignézi, laszti be a hálóba, gól, 2-3 oda...GG EA. A lapok osztogatása/11-esek megítélése meg nonszensz. Legalább 6x rántottak le az egyik meccsen 16-oson belül, semmit nem volt hajlandó adni a gép.
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
szekto
aktív tag
Másik: mi a kukitól van az állandó jelleggel, hogy 60 percnyi szenvedés után rúgok egy gólt, majd rá 3 percen belül egészen véletlenül az ellenfelem is betalál? Ezt már megfigyeltem, és sokszor fordított esetben is működik....
Egy meccsen ma így kaptam ki, egy másik meg így lett X...
[ Szerkesztve ]
-
Lehel01
csendes tag
Miért van az hogy a katalógusban megveszem 1000x5 coinsokat és nem adja hozza Meccs után ??
-
Luigi0086
csendes tag
Üdv mindenkinek!! Egy jó ideje nyomon követlek titeket! A focis játékokat végig másztam 98 óta,többségébe fifa,egy kis pessel keverve. Pc-n, playstationon toltam,tolom. Jelenleg egy ps 4 est bitorlok. Közületek fenn van nekem mdewc kolléga, meg tigimogocika,remélem jól írtam a nick neved Régebbi fifák jobban bejöttek, az utóbbi időbe tök randomnak érzem,az hogy van e hendi az érdekes kérdés... Inkább hol így támogat a gép, hol amúgy... Az idei fifa nagyon nem esik kézre, tavalyiba ut be 4. ligáig mentem, idén szenvedés,főleg a passzok pontossága, kezdetlegesen egy olasz low budget csapatot építettem de nem igen fekszik... Egy sturaro,honda,djordjevic, trió alig tud átvenni sokszor egy 2 méteres sima passzt is,elpattog minden fele,kész idegbaj kerülget... Az online seasont válogatott csapatokkal kezdtem,az jóval simább és haladok is előre!! Nem tudom hogy egy ultimate team mitől másabb... A taktikám 4-3-1-2 , high pressure, vagy long pass ,de már mindent próbáltam... A játékstílusom a sokat passzolós,végletekig eldugom a labdát!! Kapuba szcezny véd,védeget amúgy ut be... Tiszta vicc mondjuk hogy a kapus sokszor áll és bambul,nem lehet vele elég szabadon mozogni,olyan korlátozott,de az egész fifát annak érzem,scriptelt...A bírók is megérik a pénzüket,egy apró lökést is lefújnak piros lappal,a kéz meg haza adás meg lókuki... Most agyalok egy bpl csapaton,hátha az szerencsésebb ,bár kétlem,idén szerintem a patch után lett ótvar,köszi ea!! Szóval egyenlőre marad online season, illetve offline fut illetve karrier mód gép ellen!! Még jó hogy megvan a pes 16 is ps 4 re,így felváltva tolom. Mert a fifától kerülget az agyfasz sokszor. A laggos buta meccsek és a játék bugjain át...Mondjuk a pes jóval előrébb jár labda fizikába,mozgások fizikájába,itt a gyors játékos gyors, nem úgy mint idei fifa,hogy egy messit is visszahúznak ... Ja és pesbe nincs olyan mint fifába hogy egy lahm elnyom egy yaya touret,jóval komolyabb itt a fizika kérem szépen! De hát a pes szimulátorosabb ,fifa árkádosabb... Jó jó,licenszek,az ea bevásárolta magát,így ott nehéz labdába rúgnia a pesnek,de ami a pályán van,az fullos a pesbe,tegnap esti fifás agyfaszom után kellemes felüdülés volt,myclubba,hasonló mint ut, szóval itt letudják kezelni a labdát,kapus is dolgozik,nem csak áll mint fasz a lagziba... Ja és már most jó csapatom van,elől hazard,dybala,ezeket mind pörgettem,sose vennék coint,rengeteg akció van online a pesbe,hozzád dobnak csak úgy 30 ezer tallért,fifába mikor lessz ilyen?? A játékosok is drágák ut be... Ps 4 en éa xbox oneom álom, pc n sajnos gyengécske a pes,ott fifa jobb helyzetbe van...Viszont maga a foci élménye kárpótol mindenért a pesbe,és a grafika is fasza ,főleg új generációs konzolokon... Ha hiszed ha nem,ki kell próbálni!! Idén igen gyengén indított a fifa,tavalyihoz mérten,eladásba,ugye az okok érthetődőek,bugos játék,fos szerverek,csalt meccsek,random... A pes viszont jól kezdett,sok fifás jött át,több fórumon is olvastam,hogy elvakult fifások is dícsérik... Én csak annyit mondok gyerekek,ki kell próbálnotok,mert ez foci!! A fifa kevésbé... Persze ettől marad mind a kettő,bár az idei fifába megfordult a gondolatom,hogy eladom a picsába,nem kell az idegesség,nem akarom hogy a kontrollerem is bánja... Úgyhogy ennyi!! Jöhetnek érvek ellen érvek is! Sziasztok
-
CR2025
csendes tag
Nem elég hogy laggolnak ellenem most még ez is :
Windows feldobta hogy indítsam újra. Én rányomtam hogy nem. Elkezdek fifázni és játék közben magától újraindul. És azóta nem megy a fifa Felhőadatok szinkronizálása után nem csinál semmit. Se egy futó folyamat nem jelzi hogy dolgozna a háttérben.[ Szerkesztve ]
-
Juventus FC
tag
Idáig tökéletesen ment a játék (nem a játék menet)
a mai naptól kb 1-2 perc után fehér képernyőt dob.A játék megy alatta
csak épp nem látok semmit. Meccs közben vagy épp a menüben vagyok mindegy neki mindenhol csinálja. -
Luigi0086
csendes tag
Na,akkor még egy kis íromány és be is fejeztem egyenlőre. Ez a christijan gyerek videóit szoktam néha lesni, sírok a röhögéstől akkora egy nyominger buzerátor... remélem valaki megint jelenti azt bannolják a fiókját, ez a Luckey gyerek is siralmas... Mondjuk a nagy youtuberek közül a kedvencem Spencer fc, akit rühellek az a buta nigger ksi... A kedvenc fifás youtubereim még, mgh, tom lfc heaven,pesbe meg special bradpitto,bár ő tol fel fifát is,illetve yescar,e kettő utóbbi spanyol,mind kettő vicces figura! A fórumba mdwec, és azog írásai tetszenek. Látszik hogy sokat bele tesznek a játékba. Azog elkeseredéseit pedig megértem,vagyunk itt egy páran még így... Azog te pc n tolod?? Most mondanám hogy vedd meg pc re a pes 16 ot,de az pc n jóval gyengébb,mint konzol... De lehet egy próbát megérne! Vagy pc elad és gyorsba venni egy ps 4 et mint mdwec,igaz ő ps 3 ról váltott Amúgy a pesbe akad még egy neuerem a kapuba,az a durva hogy dybala,neuer,hazard, erre a 3 játékosra sosem tellene a fifába,coint meg tuti nem veszek! Egyébként a leges legnagyobb gondom,az elpattogó passzokon kívül,az a védekezés,nyomhatom én a kört, x et, jockey,contain,tactical defending,legacy defending,túl van bonyolítva és nem is érzem,mint ahogy a taktikákat se mindig követi le a gép,ez a halálom... Amúgy az ultimate teambe akiket megutáltam, az idén Bacca,Menez, Jovetic, tavaly ugy doumbia,ibarbo volt a menő,de ez a basszuk előre meg pace pace,meg abumeyang,ez minden csak nem foci!! Akiket én ajánlok nektek: Danny, Neto ( brazil kapus) , Dybala, Gigliotti ( Boca Juniors) ,Lacazette, Luke Shaw, Jagielka, Cleverley ,Thiago (Atletico Madrid) , Clyne, Graziano Pelé kb most ezek jutottak eszembe,igen OP emberkék!! Más kérdés, van itt még mdwec kollégán és tigimogocikán kívül más ps 4 es versenyző!? Írjon psn azonosítót!! Felvenném, barátságos meccsre mindig vevő vagyok, akár fifa vagy pes! Mdwec kollégát meg el akarom csípni,hátha tudna segíteni védekezésbe és akkor lehet kevésbé lennék agybajos... Van mikrofonod ps 4 hez?? Akkor tudnánk dumálni is! Más kérdés,karrier módot akarok kezdeni,egy kis gyakorlással,world class szinten! 2 csapat van képbe, Liverpool vagy Dortmund??? Egy kis szavazást kérnék utóirat: nem fogom szét offolni a topicot ill. Pes vagy fifa háborút sem akarok!
-
Azog the Orc
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz Luigi0086 #4367 üzenetére
Üdv!
Csatlakozom Azog kollégához, én is köszönöm.
Játszunk valamikor, rám is rám fér a gyakorlás, aztán majd megbeszéljük, hogy mi volt. Meccs közben nem szoktam beszélgetni, egyrészt engem zavar a koncentrációban, meg ha itthon van az asszony, akkor őt is.
Szóval ha nem gond, akkor utána szívesen írok akár privát is. Illetve ha összejön vmikor a meccs, akkor FUT-ban toljuk pls.Ha látsz fent, akkor írj nyugodtan!
KSI-t meg ne bántsuk, nála vannak sokkal aberráltabbak... Ovvy-t pedig ajálom, D. Mike se rossz szvsz. Vagy Krasi.
-
Luigi0086
csendes tag
Tigomigocika, Mdewc , csak sikerül megjegyezni helyesen a nick neveket is Rendben van, én se szeretek meccs közbe dumálni,majd utána megírhatod hogy szerinted miben kéne javuljak! köszi előre is! Aki még ps 4 es itt az dobjon egy psn nevet,felveszem! Más,bpl csapaton agyalok,az olaszt felszámolom,nem igen jött be annyira,tavaly is angol csapattal ment jól, meg bundes csapattal, ezek a latin ligák bbva,serie a nem állnak kézre nekem valamiért olyan lassúak... BPL csapatba kiket ajánlotok? Kapusom az tuti hogy mignolet lessz, begovic cserével,mind a kettő op! Ezeket már meg is vettem! Hátulra már megvettem Luck Shawt, Clyneon is agyalok,illetve Mangala, ezek remélem olcsóbbak... Hátulra vmi tipp? Blind van még képbe kvk ba,bár matic lenne az ideális,tavaly kurva nagyot hajtott nálam,év embere a csapatomba,minden labdát lefülelt,de fellaini is tökéletes,csak occsó legyen!! Fernando,Fernandinho?? Vélemények?? Yaya touré gondolom jó drága... Illetve még egy emberen agyalok,vagyis kettőn, Sagna, ő bevállt tavaly hátul meg Azpiciuleta,aki szintén jól muzsikált,igaz először nem állt kézre... Flamini van még képbe Arsenalból vagy Debuchy vagy Jagielka evertonból ami hátsó illetve kvk alakzatot illeti, jó középpályásokat írhatnátok cm , lm, rm , cam ?? Csatár poszton egyenlőre Graziano Pelé jött szóba, őt szintén megvettem már,ő tavaly szépen duruzsolt, idén is bízok benne, meg egy rooneyt akarok,ha beledöglök akkor is összefarmolom! Csatárba valami ajánlat ,bpl?? Ilyen giroud,bony ,lassú tesze tosza embereket hagyjuk,nem estek kézre,tavaly is próbálgattam... Köszi a válaszokat urak!
-
MdewC
nagyúr
Ezt a vegyes keretet lehet megépítem, kicsit később.
-
boff
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogy az alábbi csapatnál milyen utasításokat lenne érdemes használni és milyen custom tactic-ot? csapat
A problémám az, hogy 1-1,5m-es passzok kivitelezése is gondot okoz mert inkább a 30m-re álló ellenfélnek adják a labdát illetve mindenki betonból van és nem akar megmozdulni, senki nincs a helyén és mindenkit lazán leszerelnek.. Illetve ha másik embert ajánlotok valaki helyett akkor az is szóba jöhet mert most zsinórba a 8.ik osztályba a 3.-ik vereségem és kb a 12.-ik vesztett meccsem amióta nyertem 3-at a a 7.-ik osztályba.. Előző meccsen pl egy 22m-es fejes gólt kaptam montolivo-tól úgy, hogy a kapus a helyén volt, szimplán olyan erővel fejelte meg a labdát, hogy a kapus nem reagált rá semmit ráadásul S alakba repült montolívó fejére a labda, gondolom fújt a szél....
-
underdark
aktív tag
amit én megtapasztaltam eddig, az felállástól független
a pressuret le kell venni elég alacsonyra, sajnos ez a játék erre épül
a kreatív játékosokat szerintem nem nagyon támogatja a játék, mert akkor teljesen szétesik a csapat és kapod a gólokat 1 rossz eladott labdából :S
sablon sablon sablon sablon sablon sablon mindenhol és mindnekinél"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
szpal17
őstag
FUT ismét hatalmába kerített és tegnap építettem két csapatot. Egy olaszt és egy MAN unitedet. Felállást változtattam Két CDM, 4 védő, hátha így jobb lesz. De nem...Konkrétan folyamatosan szívat a gép. Amikor már elengedtem a bent maradás tényét a DIV 2-ben, akkor dob egy olyan meccset ahol brillírozok és kb. minden lövésem gól, hogy csak azért is nyomjad már le az utolsó meccset és alázzon meg még jobban ez a szemét. 2 megpattanóból vezet az ellenfél. Felnyomtam mindent támadó, becseréltem mindenkit akit lehetett támadóba. Kb 80-20 a labdabirtoklás nekem, amit persze a statisztika szerintem rohadtul elcsal, de ez lényegtelen. Kapura lövések száma ezután 15-0, de egyszerűen nem enged gólt lőni. Erre már nincs jobb szó. Nem enged!!
A 15 ehhez képest semmi volt csalásban. Olyan gyenge játékosok vernek el, hogy arra nincs szó. Volt olyan is, hogy a gyerek kipasszolgat, gyönyörű akciók és bólogattam, hogy ez igen, ettől nem szégyen. Ilyen rossz FUT statisztikám még nem volt az évek alatt, de mivel nem folytatom ezért marad pozitívban. (65-20-52)
Szóval mindenki elad, nyitogatok egy párat és megnézem milyen játékmódok vannak még Fifa-n belül. Mert kicsit úgy érzem kidobtam 9 ezret az ablakon. Minősíthetetlen lett. Többet nem fogok nyavalyogni FUT miatt. Elnézést ezért is.[ Szerkesztve ]
-
Luigi0086
csendes tag
Etoo,Altintop,Ekici,Erkin ,ezeket gyorsan felejtsd is el,keress helyettük más alternatívát, Etoot és Altintopot próbálgattam,igen komótos ,tatás a mozgásuk,Etoo már nem fénykorabeli,inkább matuzsálem korú,megkopottak... A másik két török meg noname... Selcuk Inan viszont jóó,őt tesztelgettem,hagyd meg!! A többi poszt az jó, amikre írtam azok helyett keress más ,jobb alternatívát!! A felállásba én idén 4-3-3 attacking ra esküszöm,ez vált be online divbe legjobban ,illetve a 4-1-3-2 se rossz, de mdewc ez ügybe hátha tud irányt mutatni,az ovvy féle custom tactics nem rossz mondjuk... Nekem olyan kéne ami labdatartós focihoz ideális, értsd több olyan meccsem is van amikor ilyen 70 _ 30 arányú labdabirtoklást is produkálok,csak hátul döcög a szekér,elől szintén megremegek, 12 kapura lövés,azt 1 ha beakad, tavaly jobban ment, a passzok engem is dühítenek,nem érzem az erőt,hogy mennyire nyomjam hosszan a passzolás gombot....
-
boff
senior tag
válasz Luigi0086 #4376 üzenetére
Hmm, Etoval én sem értek 1-et, Yilmaz van helyette viszont Ekicire nekem nincs panaszom nagyon mert szabadrúgásnál olyan mintha minden érték 99+ lenne, 40-ről is minimum szögletet lövök vele és alapból mindenhonnan életveszélyesen lő, talán őt tartottam a legjobbnak az egész csapatból úgyhogy ő lehet, hogy marad. A többieket viszont cserélem akkor csak kérdés, hogy van-e alternatívájuk. Altintopot pont Hutchinson-ról váltottam de van még egy Souzám, esetleg őt berakhatom mert ő nem volt olyan rossz.
Egyébként attól, hogy noname valaki még nem biztos, hogy rossz. De kipróbálok mást helyettük mert ez így nem állapot.
Köszi a segítséget. -
Stylerr
addikt
Eladtam Pogbát, és még néhány SerieA játékost, és megépítem ezt a csapatot. (Egyébként is a BBVA liga a kedvencem. ) Szerintetek?
-
Azog the Orc
őstag
Játszhatatlan a sima seasons is
Korcsolyázó, esdekelő bamba lassú játékosok, flipper játékmenetThis is Fifa16
-
boff
senior tag
Beraktam Yilmazt a keretbe, Erkin helyére ment constant Ekici helyére meg Diego.. Egész jó lett volna, pont mentem volna 1v1-re kapura mikor kidobott az egész UT-ből és DNF...
-
Luigi0086
csendes tag
válasz Stylerr #4379 üzenetére
Konoplyanka mennyire jó?? Godin hátul nagyon állat,bonuval szétkapnak mindenkit,muslera is jó a kapuba,de egy kameni vagy navas is jól duruzsol, egy posztot én lecserélnék azonnal,abate...utálom mint a ... A milán se a szívem csücske,akkor már inkább inter...szóval abate ,na ő nekem ő egy nagy nulla,dupla nulla, elég körülményes játékos,ráadásul szélső védő és abból se a leggyorsabb ,akkor inkább már egy dani alvest tennék a helyére, dani alves, godin,bonu ,na ez már fal,elég beton!! Bár a fifába ,főleg az ideibe a biztos is bizonytalan... Sajnos....
-
bucketb0b
őstag
válasz Luigi0086 #4383 üzenetére
Hármas kötés van a CB-RB-CM között, ha Dani Alves megy oda ez elveszik, ha számít valakinek a chem. Ha nem akkor nyilván lehet odatenni egy Alvest, de az megint nem az olcsó kategória ha valakinek meg még az is számít a chem mellé.
-----Valaki próbálta idén Sakhot? (Liverpool CB)
tavaly az egyetlen "hibája" a nem tökéletes fejes és a "lassúsága" volt amúgy brutál benga egy védő, de idén nem számít annyira a sprint és elég olcsó, be szeretnék rá ruházni valószínűleg, vélemény róla esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
válasz Luigi0086 #4383 üzenetére
Konoplyankát még nem próbáltam, viszont az M/M miatt kicsit tartok tőle, hogy mennyire lehet beindítani a srácot.
Mindenképp SerieA játékos kell arra a posztra, és Abate a leggyorsabb, és még a védekező statjai is nagyon jók, szóval szerintem marad. Jobb alternatívát nem tudok arra a posztra. -
Luigi0086
csendes tag
válasz Azog the Orc #4381 üzenetére
Tegnap is ez volt,egész nap lagg tenger, siralom,estére fényévekkel jobb lett... Csak azt nem értem,az ea pénzes zsák, ugye sokan megveszik... Miért nem tud normális szervereket üzemeltetni?? EA logika,én se értem... Nem kell nekem se köd se hab se cicik a játékba,de normális minőségbe játszható legyen! Amit boff kolléga ír,az is ciki,fut dnf... Haverom így esett ki 6. osztályba,száz megás digi netje van,szerinted?? Nem is csodálkozom hogy idén eddig kevesebb fifa fogyott... Vajon miért? Az ea helyébe én csak nfl el és nhl el foglalkoznék kanadai létükre , a focit meg odaadnám vagy konaminak hogy akkor vigye az egészet a pes vagy 2k sportnak,ha játszol nba 2 k val tudod miről beszélek,álom az a játék persze ha elég kosár buzi vagy és le tud kötni
-
bucketb0b
őstag
válasz Luigi0086 #4386 üzenetére
De most komolyan szerinted a konami miért jobb?
az pedig, hogy a meccsek laggolnak nem csak az ea szervertől függ.. egymástól is, általában a lengyel, orosz, ukrán "légió" laggol.. szerinted miért? Bármelyik játékban megnézheted, hogy nekik lesz a legnagyobb pingjük, de ha a lengyeleknél még nem is a gép miatt tuti szar... szóval a lagg nem feltétlenül az ea oka, bár tény, hogy jobb lenne úgy, hogy csak ő laggolna, de ezt nehéz vagy talán lehetetlen is kivitelezni, hogy csak neki laggoljon neked nem, de a jelenlegi rendszer használatával semmiképpen sem megoldható.
Egyébként egy korábbi fórumtagot tisztelhetünk benned? -
ali75
aktív tag
válasz Luigi0086 #4386 üzenetére
Üdv.!
Tényleg jó játék az NBA 2K? Handi meg hogy offline a gép profi szinten (általában 4-5 nyert meccs után ami általában legendás vagy ultimate szinten történik egy névtelen csapattal agyon szopat mint fifaban!? Ilyen van?
Mert nagyon sport őrűlt vagyok és lecserélném ezt a szar csaló játszhatatlan valamit! Egyik nap megy a játék jól másnapra totál nem lehet se passzolni se semmit! -
vegitossj7
addikt
válasz bucketb0b #4387 üzenetére
Ha tényleg régóta követi az oldalt, akkor láthatta, hogy kb. minden 2. oldalon ezzel a témával pampognak itt az emberek.
Mellesleg aki játszott PES vagy 2K játékkal (ÉN!), az tudja mi a dörgés afelé. Nekem több bajom volt azokkal online, mint az idei Fifával.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Luigi0086
csendes tag
válasz bucketb0b #4387 üzenetére
Full új vagyok! A konami, ki kell próbálni a pest és rájössz! Per pill az online része fényévekkel simább mint a fifáé,pedig itt is van orosz,lengyel szekció... Tegnap is jöttek my clubba bőven,mégse laggolt,coin csaló fullra nincs a pesben!! 100 %!! De mondom,ki kell próbálni,főleg ps 4 en és xbox oneon a tuti, 4 fifás haveromat győztem meg hogy jöjjön át,megragadtak a pesnél,mindenki a licenszekkel jön,az is megoldható, vannak fasza option fileok,stb... De mit ér a licensz,ha a játék ergó sokszor játszhatatlan??! Egy di maria nem tud levenni egy 2 méteres passzt online season meccsen ,oké... Fizikális gondok vannak ea nél,nem sok meccset láttak az is fix... Tessék pest kipróbálni,havernál bárhol, online,videókat lesni róla,meggyőzően jó online!! Lassan pc n is jobb alternatíva, én nem tudom mit csesztek a fifával mostanság,az uccsó év a 13 volt ami full átjött,tavaly is már voltak bajok,nem kicsik... Más,valaki kérdezte, Sakho,nekem ő tavaly végig megvolt,stabil, jó játékos, másik alternatívám cserének Lovren volt!!
-
boff
senior tag
Kb 15 vereség után végre jól ment a játék de a 70% labdabirtoklás ellenére így is a 45.-ik percbe egyenlített egy bullshit góllal az ellenfél 1x aztán a 90.-ikbe is sikerült egyenlítenie úgy, hogy 4 védőmön pattant be a labda.. De azért most már kijelenthetem, hogy kezd jó lenni a csapat.
-
bucketb0b
őstag
válasz Luigi0086 #4390 üzenetére
Egy videóba lestem bele az idei PESben, az a mozgás, lövés és ahogy a kapus vetődik minden csak nem szép barátom. Végig se bírtam nézni a videót. Coincsalók meg azért nincsenek még ott, mert nem felkapott játék, ha olyan tábora lenne, mint a fifanak hidd el lennének csalók ott is. Valahogyan biztos megoldanák ha "lehetetlen" akkor is..
-
Luigi0086
csendes tag
Üdv! Nba 2k jó,a legjobb kosaras a piacon. Online remek,handicapp az ott nem fogalom, vagy tudsz vagy nem,a gép nem segít be!! A pes dettó,az meg hogy nincs akkora tábora mint fifa az igaz,de... Ki kell próbálni,meg kell győződni! 98 óta benne vagyok sport játékokba,lehet vannak rossz nézeteim,de általába jókat mondok!!A nagyok azt mondják,ea játékot sose vegyél,évről évre vastagon lehúzzák rólad a bőrt,ergó pénztárcád,marketing az van,más nem... A 2 k nba az ea s nba liveot 90 ,10 arányba lemosta konkrétan!! Az a baj hogy foci buzi vagyok,már tavaly is pest vettem először,aztán fifa,idén detto, bár a boltba vaciláltam ,hmm nba 2 k vagy nhl 2016 vagy most jött a wrc rally 5 is ps 4 re, már bánom hogy fifát hoztam,ha ilyen játszhatatlan marad akkor beváltatom az is fix!! Nekem ez nem kell,egyik nap ilyen arcú a játék,másnap más,full random,a gép hol besegít,hol nem,nem is a te tudásodon múlik sokszor a meccs,próbáljátok ki a pes 16 online, ps4 xbox one vagy nba 2k 16!! Na oda tudás is kell ,nem vak szerencse,handicapp.. Nem beszélek zöldséget,ki kell próbálni!!!
-
dtrms
aktív tag
válasz Stylerr #4379 üzenetére
Abate helyere Darmian. A 3as kotes sem problema mert olasz-olasz. Es Darmian szerintem az egyik legjobb jatekos most a fifaban a maga posztjan (mondjuk a valosagban is ott van a top 5 RB-ben szerintem)! Nekem alapember a csapatomban....tamadasban es vedekezesben is kivalo, csak ra kell rakni hogy maradjon hatul mert H/Hs.
Ha jol emlekszem 4-5K korul be is lehet szerezni...tehat nem egy draga jatekos.
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
Nyomatom ezt a seasons-t, próbálgatok 1-2 dolgot, csak azért nem UT-ben mert a próbákra nem akarom a szerződéseket pazarolni és ha kikapok sem jelent semmit (amúgy sem )!
Na szóval azt kezdtem kipróbálni hogy teljesen default instrukciókkal, csak egyéni taktikával játszom.
Teljesen más a meccs képe így, együtt mozog a csapat, ugyan úgy vannak megindulások (get behind nélkül is) ha lehetőség van rá. Nem szakad szét a pálya a csapat annyira, mert a get behind-el azt tapasztaltam hogy állandóan elszaladtak a támadás elől, sokszor nem volt kinek felpasszolni a labdát hiába volt a build up passing lehúzva 40-re.Így sokkal jobban éreztem azokat a dolgokat amiket a beállított taktikámtól elvártam. Jobban jönnek passzokért, de ha üres terület van befutják az. Így gondolom az egyéni t. mellett a WR-ek is nagyobb szerepet kapnak ha nincs utasítás.
Van aki hasonlóan gondolja?
-
Luigi0086
csendes tag
válasz Azog the Orc #4395 üzenetére
Magyarán csak sima default tacticson hagytad?? Nem húzogattad fel le a csúszkákat? Pl build up,pressure,stb. Ezek a játékosnak kiszabható külön instrukciók érnek valamit? Köszi!
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #4395 üzenetére
A get behind idén szerintem nem működik jól, mert hamarabb indul be, mint ahogy a labdát kapná tőlem így a védőhöz megy a labda legtöbbször. Legalábbis én ezt vettem észre, inkább a target mant ahsználom vagy default attack.
-
bab1987
tag
Pc-n felesleges a Pest erőltetni. Konami magasról tojt a PC-sek fejére. Butított PS3-as portot adott ki, ami vicc kategória. 2K NBA-vel teljesen egyetértek, a legjobb sportjáték jelenleg a piacon.
[ Szerkesztve ]
psn:balazsb1987
-
Azog the Orc
őstag
válasz Luigi0086 #4396 üzenetére
Nekem van saját egyéni taktikám behúzogattam a csúszkákat Az egyéni utasítás "instructions" azt vettem vissza defaultra!
bucketb0b:
Szintén zenész, értelmetlen idén használni sztem. Gyári taktikát használsz? Melyiket?
Más:
Hiába a jó taktika stb... ha 4 büntetőt ítélnek ellenem úgy hogy nem is próbáltam meg szerelni mert a gép tette helyettem (el fogom adni ezt a rohadást )
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #4399 üzenetére
Meccs közben váltogatok, általában long ball vagy counter attack, de sajnos nem ezen múlik azt vettem észre. Ha megy akkor megy ha nem akkor nem, állítgathatok bármit, ugyanez a felállással is.. tavaly szinte csak a 2 csatáros játék ment, idén már vagy 10féle felállást kipróbáltam, mindegyikkel ment és mindegyikkel szar voltam épp mikor hogy mentek a dolgok. Nem látom a folyamatosságot sajnos, így meg kicsit nehéz abból gazdálkodni ami van. A legszebb az egészben, hogy a div3 seasonsben a csúcs számomra.. 2. alkalommal estem ki div4be majd onnan megint címet megnyerve jutottam fel, majd megint kiestem, mert esélyem sem volt.. nálam szerintem most tetőzik a játék szánalmassága. A legszebb, hogy olyanok vernek el akik Robbennel le a szélre, centerezés és halálpontos passz úgy, hogy oda sem néz, de elver.. szar szánalom most nálam az összes ellenfél, de a lényeg, hogy kikapok. Mikor megnézem a statisztikáját akkor meg 60gy 58v.. az ilyen ne mondja, hogy skillből ver el, mert kiiszom a tejet a dobozból
a lényeg a lényegben, hogy 5ből 4x verem ezeket 1döntetlen meg talán 1x elver a srác ha egyenlőek a feltételek. És itt most nem a hendire gondolok, hanem a szerencsére, hogy állandóan hozzájuk pattan meg az általa nem irányított védő megerőszakolja a játékosom. Meg mindig dolog szerencsésen jön ki..
legtöbbször védekezésnél is annyira látszik a srácon, hogy nem nyom semmit, mert lereagálni sem tudja a passzomat, de azért jön ki jól, mert nem mozdul semerre a gyökér én meg beleszaladok.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs