Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Luigi0086

csendes tag

válasz bucketb0b #4387 üzenetére

Full új vagyok! A konami, ki kell próbálni a pest és rájössz! Per pill az online része fényévekkel simább mint a fifáé,pedig itt is van orosz,lengyel szekció... Tegnap is jöttek my clubba bőven,mégse laggolt,coin csaló fullra nincs a pesben!! 100 %!! De mondom,ki kell próbálni,főleg ps 4 en és xbox oneon a tuti, 4 fifás haveromat győztem meg hogy jöjjön át,megragadtak a pesnél,mindenki a licenszekkel jön,az is megoldható, vannak fasza option fileok,stb... De mit ér a licensz,ha a játék ergó sokszor játszhatatlan??! Egy di maria nem tud levenni egy 2 méteres passzt online season meccsen ,oké... Fizikális gondok vannak ea nél,nem sok meccset láttak az is fix... Tessék pest kipróbálni,havernál bárhol, online,videókat lesni róla,meggyőzően jó online!! Lassan pc n is jobb alternatíva, én nem tudom mit csesztek a fifával mostanság,az uccsó év a 13 volt ami full átjött,tavaly is már voltak bajok,nem kicsik... Más,valaki kérdezte, Sakho,nekem ő tavaly végig megvolt,stabil, jó játékos, másik alternatívám cserének Lovren volt!! :)

Új hozzászólás Aktív témák