Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi0086
csendes tag
Tigomigocika, Mdewc , csak sikerül megjegyezni helyesen a nick neveket is Rendben van, én se szeretek meccs közbe dumálni,majd utána megírhatod hogy szerinted miben kéne javuljak! köszi előre is! Aki még ps 4 es itt az dobjon egy psn nevet,felveszem! Más,bpl csapaton agyalok,az olaszt felszámolom,nem igen jött be annyira,tavaly is angol csapattal ment jól, meg bundes csapattal, ezek a latin ligák bbva,serie a nem állnak kézre nekem valamiért olyan lassúak... BPL csapatba kiket ajánlotok? Kapusom az tuti hogy mignolet lessz, begovic cserével,mind a kettő op! Ezeket már meg is vettem! Hátulra már megvettem Luck Shawt, Clyneon is agyalok,illetve Mangala, ezek remélem olcsóbbak... Hátulra vmi tipp? Blind van még képbe kvk ba,bár matic lenne az ideális,tavaly kurva nagyot hajtott nálam,év embere a csapatomba,minden labdát lefülelt,de fellaini is tökéletes,csak occsó legyen!! Fernando,Fernandinho?? Vélemények?? Yaya touré gondolom jó drága... Illetve még egy emberen agyalok,vagyis kettőn, Sagna, ő bevállt tavaly hátul meg Azpiciuleta,aki szintén jól muzsikált,igaz először nem állt kézre... Flamini van még képbe Arsenalból vagy Debuchy vagy Jagielka evertonból ami hátsó illetve kvk alakzatot illeti, jó középpályásokat írhatnátok cm , lm, rm , cam ?? Csatár poszton egyenlőre Graziano Pelé jött szóba, őt szintén megvettem már,ő tavaly szépen duruzsolt, idén is bízok benne, meg egy rooneyt akarok,ha beledöglök akkor is összefarmolom! Csatárba valami ajánlat ,bpl?? Ilyen giroud,bony ,lassú tesze tosza embereket hagyjuk,nem estek kézre,tavaly is próbálgattam... Köszi a válaszokat urak!
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs