Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
válasz Rypejakten #700 üzenetére
Köszi a tippet, mindenképp kipróbálom a PSG-t és a Napolit is. Lesz idő, míg kijön a rendes játék...
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
MdewC
nagyúr
-
Imre921
tag
Nektek melyik kameranézet jön be? Nekem a dinamikus vált be a legjobban. Az is jó közelre hozva a beállításokban.
Tudom furán hangzik, de erre találták ki a radart Igaz nermigen szorulok rá. Közelibe azért szeretek jobban meccseket játszani mert jobban érzem azokat az apró dolgokat hogy mikor és merre érdemes lefordulni az emberedről, jobban tudok cselezni(apróságokat jobban észrevesz az ember) stb...Jobban érzem a játékot.Távoli(vagy tévéközvetítés) kameránál egyszerűen nem tudom megtartani a lasztit(tudom fura) mert nem érzem azokat az ütemeket amiket dinamikus kameranézetben
De szerintem ez egy olyan dolog hogy 'kinek melyik'. A labdafedezés(-sel való passzolás) amúgy csak nálam elengedhetetlen profi szinttől?
[ Szerkesztve ]
-
cettlee
őstag
világklasszison középpályán szinte lehetetlen szerelni, csak a 16osom környékén tudok ugy, hogyha ráküldöm a teammate containt a labdavivöre, másik játékossal meg megprobálom kiszámitani hogy hova passzol, ésakkor ellehet csenni. én általában 0-0 al zárok mezönyfölénnyel vagy nyerek.
-
Imre921
tag
Ha x360as kontrollerrel tolod próbáld azt hogy szerelés előtt hosszan és erősen nyomod a passz-t( A ) Nem bonyolult elvenni a lasztit szerintem csak rá kell érezni. Ha csak gyengén nyomkodod a szerelést nem fog szerelni. Hosszan és erősen kell nyomni amikor már az embert majdnem elérted.
-
zsoltirte
aktív tag
válasz Rypejakten #700 üzenetére
Én is ezt tapasztalom. A Barca támadói életveszélyesek, de a védelme elég puki lett. Napoli viszont nekem is nagyon bejött. Nem is véletlen, hogy pont a Barca ellen toltam velük.
-
argentin27
senior tag
Miért kellett így elrontaniuk a kapuralövést???
Egy tetves Messi-val 10-ből 8x vagy középre rúgja vagy mellé!
-
Ps Vita
őstag
válasz argentin27 #708 üzenetére
Csak gyakorolni kell,eddig szerintem sokkal realisztikusabb így,de majd lehet én is fogom még anyázni
-
Rypejakten
addikt
nem elrontották, realizálták. nézd meg Messi vagy bármely játékos conversion rate-jét (lövés/gól) a valóságban, 20% körül mozog, kb. minden ötödik lövésből születik gól.
-
ali75
aktív tag
Ja!Ez így van mellé,fölé vagy a kapus véd!Viszont 11-12 méterről kb. vagy még közelebb pedig nekem minden lövés gól.Ilyen távolságról már a csavart lövések is hiba nélkül mennek.Sturridge külsővel pedig nálam nem tud hibázni,de csak ebből a távolságból!
-
lofagi
addikt
válasz vegitossj7 #684 üzenetére
Egy ilyen labdát lehet nekem is be kellene szereznem!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
argentin27
senior tag
Akkor a kapus miért van hogy sokszor un-real dolgokat csinál???
Sokszor olyan gyorsan vetődig lehetetlen szögekbe hogy csak lesek hogy ezt hogyan?
Olyan gyorsan ér le sokszor a lapos lövésekre ami lehetetlen sztem!Akkor ezek szerint a lövés rá van bízva a rendszerre úgy ahogy a 14-ben a meccs kimenetele!!!
Ha akarja akkor ziccerben jól találja el a támadó, ha nem akarja akkor meg nem, tehát marad az a 20% esély ha helyzetbe kerülsz!Fantasztikus lesz!!!!
-
Rypejakten
addikt
válasz argentin27 #713 üzenetére
ezek mind megtörténtek a valóságban, na ezeknek kb. a nyolcada van benne a játékban. így a 15-re legalább a kapus nem úgy funkcionál a játékban, hogy egy darab fát mozgatok, és ha annak a darab fának jók a statjai, kivéd tízből kettő lövést.
ülj le a tv elé, nézz meg egy meccset, végre kezd hasonlítani az ott látotthoz a játék.neked is: gyakorló aréna, vagy offline, és gyakorolj, ha nem megy a góllövés.
-
Nazara
őstag
Srácok, elő merjem rendelni? Demót imádom, viszont a FUT tuti nem olyan lesz...
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Imre921
tag
Azért jó hogy mindegyik kapus úgy véd mint Tim Howard
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Egy későbbi online bajnokság reményében, vagy akár sima jatszotars megszerzése céljából, az első hozzaszolasban össze lehetne gyűjteni, hogy ki melyik platformon és milyen néven lesz megtalalhato + kb milyen erőt képvisel (pl. gép ellen milyen fokozaton tolja) és milyen beállítások mellett (automata, félautomata, manuális). Illetve kb mikor tolja (hétköznap, este stb).
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
Elterveztem, hogy a 15-ben megpróbálkozom az online játékmódokra ráfeküdni. Igyekszem kiismerni magam majd a FUT-ban is, mert bevallom őszintén ez eddig nekem kimaradt.
Úgy gondolom, hogy itt majd biztosan kapok segítséget, ha kérdésem lesz.
Először is: Amennyiben nem kívánok pénzt költeni a játékra, úgy is össze tudom bányászni magamnak az arany kártyás játékosokat? Vagy ha arany csomagokat szeretnék az pénzért van?Ja és bocs, ha butaságot kérdezek...
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Scale
őstag
Végre sikerült 15-ben először lőnöm egy negyedpályás finesszt..
Kb 30 próbálkozásból csak bejött már, 14ben fele bement az ilyeneknek -
Nazara
őstag
válasz Rypejakten #717 üzenetére
Előrendeltem, aztán majd max. lemondom...
(#723) Andris837:
Befektetett pénz nélkül is kiváló csapatokat lehet épiteni, gyakorlatilag csak az ilyen CR7, Messi, Ibra féléket lehetetlen alapjáraton megvenni.
Ha sokat játszol, és nem szóród el pakkokra, hanem tudatosan gyűjtessz és épitkezel, nagyon durva team-eket lehet összehozni. Persze ha pakkokat nyitogatsz, és mákod van, esik valami full értékes kártya, akkor jóljártál, de ez ritkább.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Andris837
senior tag
Értem, és köszönöm mindkettőtök segítségét!
Fentebb egy kolléga emíltette, hogy az első hsz-ben gyűjtsük össze a fórumtársak adatait. Ehhez csináltam egy kérdőívet, amit itt értek el. Szóljatok nyugodtan, hogy mit írjak még bele, vagy melyik kérdésnek nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltirte
aktív tag
válasz Andris837 #727 üzenetére
A Világklasszis fölött még van Legendás és Ultimate szint is. FUT-on sokan már ott játszanak, mert ott olyan csapatot raksz össze ami neked legjobban megfelel, így magasabb szinten is könnyebben el lehet verni a gépet.
FIFA 14 topicba is szerveztek anno páran PC-s bajnokságot, de nem tudom mi lett belőle, mert én Xbox360-on tolom.
[ Szerkesztve ]
-
gameresboy
aktív tag
sziasztok!
mi az utolsó info arról, hogy PC-re lesz magyar nyelvű FIFA? Előrendelésnél csak Xbox-nál és PS-nél látom csak...[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
válasz gameresboy #732 üzenetére
Nem, se Ps4, se one.
Ps3 és xbox360 asszem igen. -
Andris837
senior tag
válasz Meghivott #731 üzenetére
Már módosítottam is, köszönöm, hogy felhívtátok ezekre a figyelmem!
Szerk: köszönöm azoknak, akik eddig kitöltötték! A játék megjelenéséig gyűjtöm az adatokat, aztán felkeresek egy moderátort és megkérem, hogy rögzítse az első hozzászólásba az adatokat. (Azt hiszem így működik a dolog, ugye? )
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nálam volt a két csúcs-APU és a két öreg Pitcairn, így csináltam néhány tesztet. FIFA15 DEMO, 1920×1080, Rendering: High. MSAA ott volt bekapcsolva, ahol fel van tüntetve. Egy félidőt játszottam a kezdőrúgástól a lefújásig, lassítást, közeli képeket nem skippeltem ki.
A10-6800K + Radeon HD 7850 2 GB:
Frames: 37032 - Time: 387390ms - Avg: 95.594 - Min: 42 - Max: 116 -- MSAA 4×
Frames: 54403 - Time: 421906ms - Avg: 128.946 - Min: 60 - Max: 170
A10-6800K + Radeon HD 7870 2 GB:
Frames: 40535 - Time: 384485ms - Avg: 105.427 - Min: 50 - Max: 128 -- MSAA 4x
Frames: 67973 - Time: 493313ms - Avg: 137.789 - Min: 68 - Max: 204
A10-6800K + IGP 2400 MHz-es RAM-okkal:
Frames: 13586 - Time: 314234ms - Avg: 43.235 - Min: 15 - Max: 53
A10-7850K + Radeon HD 7850 2 GB:
Frames: 44829 - Time: 519750ms - Avg: 86.251 - Min: 33 - Max: 114 -- MSAA 4×
Frames: 43963 - Time: 344610ms - Avg: 127.573 - Min: 63 - Max: 166
A10-7850K + Radeon HD 7870 2 GB:
Frames: 45127 - Time: 479938ms - Avg: 94.027 - Min: 40 - Max: 125 -- MSAA 4×
Frames: 47611 - Time: 367609ms - Avg: 129.515 - Min: 69 - Max: 161
A10-7850K + IGP 2400 MHz-es RAM-okkal:
Frames: 19363 - Time: 435531ms - Avg: 44.458 - Min: 20 - Max: 59
Ebből le lehet vonni a következtetést: a FIFA 15 az Ignite ellenére semmit nem profitál a Kaveri modern és "konzolközeli" felépítéséből.
Forza Ferrari!
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok!
1-2 észrevétel a mai 4 meccsről.
Pozitívumok:
- sztem jobbak a kapáslövések, két gólt is sikerült 16on kívülről, ez korábban rosszabb volt
- szabadrúgásból laposan is lehet gólt lőni (hibázott a kapus és elment a lába között), eddig kár is volt így próbálkozni
- a gép szerzett öngólt, rossz ütemben gurította haza, megtréfálta a kapusát, egész életszerű volt
- néha több játékos között is meg lehet tartani a lasztit, nem borul meg az animációNegatívumok:
- lehet csak a demo, de vannak játékos összeakadások, például Sergio lőtt félpálya sarkából gólt indításból, csak mert az elől lévő Neymarba beleakadt a kapusom, elcsúszott és simán átment felette, gól
- védekezésnél azt vettem észre, hogy a sprint gombak kevesebb a funkciója (játékos eltolás), ezért át kell nyúlni a bal ravaszhoz, bár lehet ez csak engem zavar
- néha nem arra passzol amerre gondolom, de lehet ezt is csak szokni kelllövésről: eddig nekem bejön, elég sok gólt szerzek nemcsak 16ososn belülről, csavarva is, a finesst a legritkábban használom amúgy is. 1 tipp: sima lövésnél, amikor mondjuk futok a kapu felé (akár átlósan felfelé és mondjuk akkor az ellentétes hosszút lövöm), akkor nemcsak simán célzok és megnyomom a lövést, hanem amikor már megvolt a lövés gomb megnyomása (erősség beáll), akkor ráhúzok még egyet a célzó analóggal arra a sarokra, amit ki szeretnék lőni (nem koppanásig, mert akkor fölé lőheti). Ha távolról lövök, akkor néha a lövés mellé a sprintet is lenyomom. Csavartnál is működhet a "rátolás", de ott ritkábban alkalmaztam. (Mondjuk ha nagy lövést akartok, akkor vegitossj7 kollégát kérdezzétek.)
Próbáljátok ki és írjatok véleményt.[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Andris837
senior tag
-
vegitossj7
addikt
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Dinter
addikt
Szögletet, szabit hogy kell lőni?
-
vegitossj7
addikt
Az alapértelmezett a Légi labda, vagyis ha a levegőben van a labda (lásd. szöglet, emelt labda) akkor a gép automatikusan átváltja a játékost, Manuálisan meg csak akkor vált, ha hozzád kerül a labda, Automatikusan meg minden esetben vált a gép, szerintem ez a legzavaróbb mind közül
Én full manuálisan tolom, rendszerint nem is tudnak mit kezdeni vele a noobok.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Scale
őstag
válasz vegitossj7 #747 üzenetére
Hmmm... sose próbáltam ki máshogy, de lehet hogy itt az ideje váltani
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest