Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz Cseri0058 #1497 üzenetére
Rámész a menüben a Squad-ra, ott amikor látod a felállásodat, akkor a 11 üres posztra "kattintva" tudsz egy kis menüt előhivni, ahol van vmi olyasmi, hogy "add player".
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
nagyúr
-
a000
őstag
válasz vegitossj7 #1486 üzenetére
Lehet csak én nem értem, de mi az a főnet?
-
-
dracox
addikt
válasz losilee1337 #1454 üzenetére
Companion-t ír.
-
a000
őstag
Valakinek hasonló?
Nincs hang, a játékosok össze vissza futnak, még a kapusok is a középkörhöz futnak folyamatosan, lövésnél pedig össze vissza elrugja a labdát.Ez valami bug vagy mi? PC
-
evibly
senior tag
-
Keller16
aktív tag
" Az Electronic Arts megtalálta a probléma forrását: a bug azoknál jelentkezik, akik négy karakteres vagy annál rövidebb nevet adtak számítógépüknek. Amíg a javítás meg nem érkezik, addig az érintettek megpróbálhatják átnevezni a gépet, csak figyeljenek arra, hogy öt karakternél hosszabb nevet válasszanak."
-Gamestar hír
Egyébként tök jó, hogy eddig még csak nem is hívtak 576-tól, hogy átvehetem a játékot Győrben.
-
a000
őstag
Köszi, mondjuk vicces, hogy több mint 4 karakter...
576-ot meg hívd fel és kérdezd meg, hogy mehetsz-e érte.
Én is így tettem és mehettem is, ne várj amíg hívnak.[ Szerkesztve ]
-
zsoltirte
aktív tag
Megvan az első esős meccs is. Eredmény: 3-5. kaptam egy gólt 30-ról, miután két védőm egymásnak futott(idegesítő bug), kaptam 2 öngólt és a gép csinált még egy 11-st is az ellennek, hogy biztos legyen a győzelme. Remélem nem minden esős meccs lesz ilyen, mert akkor az 1. percbe vezérlő lerak és inkább kimegyek az erkélyre cigizni.
[ Szerkesztve ]
-
fidorr
csendes tag
sziasztok!
Valaki segítsen légyszi! Lehet hogy én vagyok vak, de sehol nem találom, hogy az egyéni taktikát hol tudom be tenni a mérkőzés alatt választható taktikák közé....
-
Sz.Miki
őstag
Első benyomásra nagyon jó de szokatlan a játék az eddig megszokottakhoz képest.
Ami nagyon zavaró nekem az a kamera, folyamatosan rángatja a képet kicsit émelyítő.
Nem igazán találtam olyan beállítást ami megegyezne az eddigiekkel. Bár lehet, hogy csak megszokás kérdése.
-
IzI
senior tag
Gamepad-al hogy kell 11-est védeni ?
-
KubanitoS
veterán
Másnak esetleg van olyan problémája, hogy a betöltő képernyő (Messivel és a Fifa 15... villogással) egyszerűen kiakad, kell neki vagy két perc, hogy megjelenjen a nyelvválasztó képernyő.
Fifa 14 jó volt az elején, de úgy jó egy hónappal ezelőtt az is elkezdte a fent említett dolgot, szóval ez nem újkeletű probléma.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Chereiose
addikt
Nekem tetszik a játék, bár nem teljesen értem, hogy UT-ben hogyan tudok játékost kölcsönözni (PC). Elején 2 meccsre kivettem Ronaldo-t, de azóta nem tudok sehol sem, vagyis nem találom hol lehet?
Valamint ez valami bug, hogy most 3 meccsen gyűjöttem kb 3 ezer zsetont de ez a szar fos nem írja jóvá amikor visszalépek a menüben? Nem adja oda a megszerzett coinokat vagy 2-3 meccse
-
godfella69
tag
Sziasztok!
Ha valakinek van kedve játszani vegyen fel originen: godfella69
Egyébként szuper a game csak egy gondom van mintha sötétebb lenne a kép meccs közben menüben viszont szuper élénk színek vannak. Sehol sem találok erre opciót hol lehetne ezen állítani. A gépemmel nincs gond elég kemény vas minden maxon van 1080p felbontás stb stabil 60 feletti fps. Ha valakinek van valami tippe bátran ossza meg velem
[ Szerkesztve ]
PSN ID: godfella1990; Batte.net: arabsejk90#2613
-
petyusz851
tag
Sziasztok! Valaki megtudná írni, hogy a teljesbe amit billentyűkiosztást beállítanék neki megjegyzi ? Még nincs meg a játék, de mindenképp beszerzem. Köszönöm előre.
[ Szerkesztve ]
-
gardzser
csendes tag
Sziasztok.
Androidos FUT alkalmazás van már?
Ha igen akkor légyszi valaki linkelje be mert én nem találtam akárhogy kerestem.Köszi.
-
Toxy
aktív tag
Na én is átvettem ma a játékot. (576)
Azonban nem kaptam meg az előrendelői ajándék DLC-ket.
Más is járt így esetleg? -
lofagi
addikt
PC-n ma már valaki tolja a gémet jól értelmezem? Mert nekem is csordogál lefelé a játék, de nálam még mindig 26-át ír kezdésnek. Illetve láttam már, hogy itt valaki linkelt 25-ei 00:00 órát a kezdésnek, az pedig már régen elmúlt.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
HoReSz1975
őstag
A mai nap folyamán töltöttem le a FIFA 15 -öt, csak azt nem értem, hol van a 15 FUT gold pack amit mondtak a standard verzióhoz
-
szami777
addikt
válasz petyusz851 #1527 üzenetére
Szia, megjegyzi
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
cettlee
őstag
nah tul vagyok az elsö meccsemen, online season, 3-0 nál kilépett fifa 14nél sokkal jobb. szinte már élvezhetö , viszont a labdafedezés nemnagyon jön össze , egyböl elpöckölik a labdát, gép ellen müködött
-
Adebayor
aktív tag
szevasztok.
hol lehet kapni a legolcsobb a dobozos verziót?
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
Toxy
aktív tag
Online idény módba ugye 10es div-be kezdődik játék.
Nos 1 meccet letoltam aztán kiléptem, s mikor megint beléptem 8as div-be vagyok. ez wtf?
-
Tua
tag
válasz godfella69 #1525 üzenetére
Szia!
Nekem is úgy tűnik, mintha nem lennének teljesen rendben a fények meccs közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest