Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keller16
aktív tag
Tegnapi patch óta olyan szinten lelassult a játékmenet UT-ben, mintha sima h2het tolnék. Rendkívül fura az egész, helyzetbe sem tudok kerülni. Viszont jó, hogy úgy tűnik, sokkal kevésbé lehet szétfutni az ellenfelet.
-
argentin27
senior tag
Hali!
Valaki játszik esetleg karrier módot?
Az átigazolásnál amikor be kell állítani az árat akkor van rá lehetőség hogy pl: 13 milliót ne a nyillal kelljen tekergetni hanem gyorsabban be lehessen vinni az összeget?
Mondjuk el tudom képzelni hogy nincs mert ez az EA nem a praktikusságról híres!!!
13 milla feltekerése kb 5 perc azért ez is egy vicc számomra!!!hihetetlen hogy elegem lett az online-ból és gondoltam karrierezek egyet, úgy is a 13-ben nyomtam utoljára erre most ebbe ütközöm, hihetetlen!!!
-
IntelKiller7
veterán
válasz argentin27 #2802 üzenetére
Jobbra mész a nyilakkal, és már tudod is állítani
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zsoltirte
aktív tag
Be lehet írni a pontos összeget is, de most fejből nem vágom hogyan. Próbáld a karokkal vagy Y vagy valami, de lehet oda van írva. Passz.
-
Dinter
addikt
Hol van az az opció hogy laggos ellenféllel befejezzem a meccset? Egyébként az a latency mérő is egy kalap fos. Aztán nekem kell kilépni más faszfejek miat..
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
Egy nagy tanulság számomra...többet a büdös életbe nem állítok custom taktikát soha nem azt csinálták amit beállítottam full retardok lettek amióta nem állítok semmit türhető a védelem
-
szpal17
őstag
Nálad van a labda, akkor start és jobb oldalt lent, ahol a leave the match van. Ott egyet kell oldalra nyomni. El kell fogadnia az ellenfélnek is.
Ma is rányomok mert akad mint az állat, erre a gyerek rányom, hogy nem. Na mondom akkor folytassuk. Nagy nehezen begyötrök egy gólt erre félidőben amikor mennek le a játékosok teljesen megfagy a játék. kilépek...nekem győzelem, neki vereség..megérte nem elfogadni
-
Stylerr
addikt
A katalógusban megvett cipőket hol tudom ráadni a játékosokra FUT-ban?
-
szpal17
őstag
Másnak is kidobál meccs közben? 3. vereségem zsinórban emiatt...nem hiszem el már. (PC)
-
zsoltirte
aktív tag
Match Earnings a WebApp-on minden platformot együttvéve mutatja az infókat vagy nekem pl csak az Xbox-os játékosokat? Iszonyat soknak van több száz győzelme és általában 0, de nagyon max 10 veresége. Ennyi csaló lenne megint?
-
IntelKiller7
veterán
Én még a 14-be találkoztam full laggos játékossal. Kb 5 FPS volt a játékban Nem tudom mi az anyját csinált. Így rúgott egy gyors gólt, aztán a 2. félidőben meg rábaszott a saját hülyeségére, jól elpicsáztam
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Keller16
aktív tag
Lol. Találkoztam egy új cheattel. Challange kupa döntőjét megnyerem, de ahelyett, hogy bejönne a nyereményem és visszaléphetnék a menübe, a játékosok elkezdenek álldogálni a pályán, én meg maximum ragequitelni tudnék. Gondolom pontosan erre megy ki a játék. Vártam 10 percet és megunta, kilépett. Nyomorék.
-
Kalos7
tag
Lehet számítani arra, hogy pc-re lesz magyarosítás?
-
IzI
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
Alul írja, hogy az Y gombbal lehet tekerni fel le minden számjegyet külön.
De ez már a 13ban is így volt[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
válasz Stylerr #2810 üzenetére
FUTban sehol, ott semmit nem lehet editálni a playereken.
Karrierben is csak akkor lehet ha megveszed a katalógusból a player editálós cuccost, asszem, nekem úgy rémlik alapból nem lehet.[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
Kizárt, max ha egy jólelkű honfitársunk lefordítja (vagy megtákolja a konzolost PCre) és időt áldoz rá, de EA részről erre ne számíts.
[ Szerkesztve ]
-
Sati1984
tag
Tegnap karcoltam egy véleményt a játékról, FUT, Pro Clubs és Online Seasons tapasztalatok alapján (PC). Ha valakit érdekel, katt!
Warning: hosszúra sikerült...
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
^Boss
őstag
az első offline ligák (10. oszt, ezt a FUT-ot most kezdtem el mint mondtam) borzasztóak. 18-0 meg ilyenekre nyerek, röhögve. ez meddig lesz ennyire unalmas?
-
Sati1984
tag
Ha uncsik a ligák, akkor ajánlom a kupaküzdelmeket - a bronz kupát még röhögve meg lehet nyerni, de a silver-gold trophy-knál már nagyobb ellenállást tanúsít a gép.
Meghát a gép elleni Div10-9-8, talán még a 7 is, az tényleg direkt arra van tervezve, hogy az abszolút kezdő játékosnak is legyen sikerélménye :-) Én még csak Div9-nél tartok, mert inkább online bronz kupát játszom, az sokkal izgalmasabb, meg egy 100chemes bronz kever német-holland csapatot simán összeraktam pár ezer coinból, és sajnálnám a gép ellen szórni a szerződéseiket
Az offline játék igazából farmolásra jó csak, én is csak azért játszom időnként az alapból kapott csomagomból összeállított "bécsapattal" a gép ellen, mert egyrészt trade-elhetetlenek, tehát inkább lejátszom mind a 45 szerződésüket, másrészt azért jó bekasszírozni azt a pár ezer coint kupánként, divíziónként, amiből az "ácsapatot" építgetem.
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
TommyGun
őstag
A DIV7-8 től felfelé már van jópár csapat amik Professional nehzséggel jönnek és asszem Div6-ban már van world classos is 1-2 benne. Ha nem vmi ultra könnyű szezont választasz.
A div10-9 főleg azért ilyen könnyű hogy az alapból kapott bronz szedett vedett csapattal a kezdők is boldoguljanak."Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
Vettem ma két kubát 4500 felé licittel el is vitték 9-ért mindkettőt pénz állt a házhoz
Sikerült vennem egy Rodriguezt is a Wolfsburgtból 7k-ért gyorsan ki is raktam 9 felé, alig megy el 10 alatt."Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
evibly
senior tag
No, tegnap este beletettem pár játékórát a Fifa 15-be és megjártam a poklot, mennyet egyaránt.Tényleg félelmetes szélsőségekben ingadozik a játékmenet és azt gondolom, h ez az a körülmény, amit én és még jó pár fórumtárs csak nagyon nehezen tud elviselni -. mindenki vérmérsékletének megfelelően.
1. Retaliation goal: az egyik streamen hallottam ezt a kifejezést, és nagyon találónak gondolom. Az úgynevezett megtorló gól már a 14-ben is észlelhető volt, de nem ennyire, mint most. Ez az, amikor szerzel egy gólt és a következő támadásban az ellenfél akadály nélkül átgyalogol a védelmeden és szerez egy másik gólt. Többen azzal magyaráztátok, hogy a valós életben, meccseken is előfordul ez, amivel nem is vitatkozok, de azzal már igen, hogy ez az ÖSSZES meccsen megtörténjen kivétel nélkül.
A tegnap esti meccseimen mindkét irányban megvolt, vagyis én is szereztem így nem egy gólt, ezért azt sem mondanám, h csak engem sújtana az EA ezzel.
2. Fordítás: volt egy meccsem, amikor 3-0-ra vezettem az első félidőben, majd a másodikban úgy kaptam négyet, hogy hozzá sem tudtam szólni. Ezt én már a "full megtorló gólsorozatnak" tartom, és baromira zavar, hogy nem tudom eldönteni: én voltam véletlenül sokkal jobb az első félidőben, vagy ő lett sokkal állatabb a másodikban. Az ellenfél még rám is írt utána, hogy: 3:0... Erre írtam neki, hogy köszi az emlékeztetőt, és még még visszafogtam magam, mert az idegeim nyilván egy pici csomóba összecsavarodva szenvedtek valahol a koponyám alján.
Fordítás is van a valós életben, de ez nem reális. Én sokkal jobban szeretném, ha szoros lenne, de ne ekkora kilengésekben, mert sztem senki sem felejt el játszani a félideji szünetben...
3. És mégis játszok: na, ez a durva, és ez azért van, mert ma reggel lenyomott meccsen minden megismétlődött, mint tegnap, csak éppen én fordítottam 2:0-ról 2-3-ra. Tolt Lukakuval két olyan gólt, hogy a védőim egyike sem volt a helyén, ha mégis, akkor elbotlott, felborult, megborult, elkóválygott, és még folytathatnám.
A második félidőben háromszor indítottam hosszan és mindháromszor tökéletes befejezés: Sam, Kalou, Bendtner. Az első kettő ok, gyorsak, dinamikusak, de Bendtner az 54-es (!) gyorsulással???? Ez a faszi úgy lépett el az ellenfél védői mellett, mint az Isten, elegánsan, gyorsan, majd finishelte le a támadást a 85. percben.
Bele se merek gondolni, hogy a másik oldalon milyen üvöltözést nyomhatott a szerencsétlen, én meg persze
örültem, mint majom a farkának. -
-
Sati1984
tag
Köszi!
A cikázó gól valóban jogos hiányosság a cikkben, én magam is észrevettem, hogy középkezdésből túl könnyű átdribblizni az egész csapatot, és nagyon nehéz levédekezni. Ezt tényleg megemlíthettem volna.
-
evibly
senior tag
válasz Sati1984 #2834 üzenetére
Még egy dolog: az oldgen konzolokon (Xbox 360, PS3) továbbra is van magyar nyelv és magyar kommentár, olyannyira, hogy több új szöveggel (főleg a stadionokról, meg a játék történetéről) egészítették ki a 15-hez képest.
Tudom, hogy a pécéseket, meg a nextgen konzolosokat ez nem vigasztalja, de pontos piaci adatok ismerete nélkül is azt tippelem, hogy a X360-PS3 tábor még mindig komoly létszámfölényben lehet idehaza...
-
gyulakr
tag
"de Bendtner az 54-es (!) gyorsulással???? Ez a faszi úgy lépett el az ellenfél védői mellett, mint az Isten, elegánsan, gyorsan"
Én tegnap jártam így, majdnem full Arsenal-al jött az ellen, Giroud az egyetlen csatár (asszem 4-5-1 -ben), 62-es PAC-al. Mondom király, hátul nekem 75+ sebességű védők, nem is gyengék, jó lesz.
Hát úgy alázott a csávó vele... simán lefutotta a védőimet, kiugratáskor loholtak utána de csak nőtt a távolság...
[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
válasz gyulakr #2837 üzenetére
Azért azt többet elfelejtitek hogy a PACE egy gyüjtőszám, ha megnézitek egy játékosnak van KB vagy 5 tulajdonsága ami a sebességhez kapcsolódik. Max sebesség, gyorsulás, egyensúly, reakció ésatöbbi, ez csak egy összemosott gyüjtőszám. Ugyanúgy ahogy a PASSban is benne van a rövid pass hosszú passz beadás etcetc
Bentner számait nem tudom fejből de könnyen lehet hogy a reakciója meg a gyorsulása jóval jobb mint a "sebessége" ha összeveted a védőiddel azért tudott kilépni oly gyorsan és onnan már nem tudták behozni.
[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
valaki leirhatná hogyan kell védekezni ebben az okádásban...
akkora egy szar ez hogy hihetetlen...
mi a g.szit nyomjak????
ps4......XBOX LIVE: rolandinho007
-
TommyGun
őstag
válasz tigomigocika #2839 üzenetére
Türelemmel
Én spec amúgy sose töröm magam hogy megszerezzem a lasztit, tömörülök, zárom a passzsávokat, ha nagyon rámjön elé állok, próbálom hibára kényszeríteni, ha állandóan odarohansz vkivel szerelni csak otthagy döntő többségében mert melléfutsz rosszul időzítesz, az IRL se megy...ottis legtöbbször vki elcseszi és elveszti a lasztit, rosszul passzol, ebből sookal több van IRL is mint rendes szerelésből...
[ Szerkesztve ]
-
zsoltirte
aktív tag
Már jó másfél hete nem kaptam gólt középkezdésből. Bemásolom mit írtam be ide múlt héten.
"Napok óta nem kaptam középkezdéses gólt, pedig majdnem mindenki bepróbálkozik legalább egyszer. Lehet azért, mert mindig van legalább egy bitang CDM a csapatban vagy csak simán jobban megy a védekezés. Amúgy azt csinálom, hogy középkezdés előtt megkeresem és kissé hátrébb helyezkedem vele a kezdőkörtől. Így megszűnik a légüres tér a védelem előtt és vagy elszedem tőle a bogyót egyedül/társakkal vagy kitolom a szélre."
Próbáld ki. Eddigi tapasztalatom alapján nekem működik.
-----más----
Csak nyomtam egy online meccset azóta, mióta telesírtam a fórumot és egyszerűen nincs változás. Ellennek volt 3 kapura lövése, abból 2 gól. Nekem 11 találta el a kaput és abból bement 4, tehát nyertem(össz lövés 18-4 volt). Egyszerűen kb egy hete nincs kapusom. Nem védenek. Buffon és Handanovic volt eddig, de most megvettem Lópezt, szal meglátjuk mi lesz, viszont egyiknek így is maradni kell. Egyéb ötlet? -
gyulakr
tag
válasz TommyGun #2838 üzenetére
"Max sebesség, gyorsulás, egyensúly, reakció ésatöbbi, ez csak egy összemosott gyüjtőszám"
persze, tudom. Giroud
max seb: 63
gyorsulás: 61
egyensúly: 45
reactions: 81, mondjuk ez OKmeg erős is, de attól még lassú, konkrétan David Luiz volt a védő, a fenti statokhoz képest legalább +10 -el, és nem.érte.utol.
-
tigomigocika
senior tag
semmi megelőző szerelés semi.
ez meg sem közeliti hatékonyságban a ps3 fifa 14et sem..
ez egy rakés szar!!!XBOX LIVE: rolandinho007
-
tigomigocika
senior tag
válasz tigomigocika #2843 üzenetére
aki ezt a játékot összeraktam még csak olyan ismerőse sincs aki látott már ujságban focit...tetves ea......
XBOX LIVE: rolandinho007
-
tigomigocika
senior tag
olyan meg nincs hogy valaki elfelejt focizni....
hagyjuk már!!!!XBOX LIVE: rolandinho007
-
tigomigocika
senior tag
totyognak bmeg mint a szarógalambok....
XBOX LIVE: rolandinho007
-
elod22
senior tag
válasz gyulakr #2842 üzenetére
Itt külön le van bontva, hogy melyik adat milyen tulajdonságokat csoportosít, jelen esetben Giroud-nál. [link]
Tehát a PACE az csak a gyorsulás és sprint sebesség átlaga. Az agility és reaction az már driblinghez tartozik. De én is sokszor tapasztaltam, hogy a lomha csatár elhagyja a 75-80 pace-el rendelkező védőmet és nem elég 20-30 méter se, hogy utolérjem.
Még valami: ti is tapasztaltátok már, hogy mikor üldöz az ellenfél védője egyik pillanatban a csatárom háta mögött van, a következőben már mintha teleportálta volna magát a csatárom elé[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz gyulakr #2842 üzenetére
Na, ugyanez Bendtnernél:
max seb (sprint speed): 68
gyorsulás: 54
egyensúly: 52
reactions: 76Ok, ehhez párosul egy 82-es strength, vagyis erő, ami sok esetben azt okozza, hogy egyszerűen átgázol mindenkin a jóember és bevágja a lasztit. Azaz az EA azt úgy oldja meg, hogy valahogy odapattog elé a labda, ami más játékosnál tuti, hogy az ellenkező irányba pördülne.
Egyébként azt elfogadom, hogy ha egy lassabb csatár felgyorsulva kap egy jó labdát, akkor azt qrva nehéz megállítani IRL is, szóval ez védhető. Az viszont legalábbis elgondolkodtató, hogy a Bundes csapatomban Olic, Kalou, Ramos mellett Bendtner a gólkirály messze előzve a többieket. (Mondjuk ez nyilván játékstílustól is függ...)
[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
Olic pedig egy vadállat, nekem melette Szalai van de vele nem megy annyira, lehet bepróbálom Bendtnert.
Mondjuk én egy csatárral tolom."Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
evibly
senior tag
válasz TommyGun #2849 üzenetére
Elegánsabb, vagy legalábbis takarékosabb lenne az egy csatáros felállás, de egyszerűen azok a formációk nekem nem jönnek be. Csak a szenvedés megy, ha pedig két csatárral tudok alkotni, akkor sokkal hatékonyabb vagyok. Szóval elfogadtam, hogy egy keretbe legalább 4 csatárra van szükségem
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Mikrotik routerek
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Renault, Dacia topik
- Dark Souls sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest