Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Na játszottam 4-5 meccset. DEMO-tól sokkal jobb, de vannak apróbb bakik még néha.
Egyelőre Semi-Pro gép ellen toltam.
Az elején ugye meg kellett adni egy profil nevet, ami meglepő módon gyuromoj lett.
Na már most. Ha öcsém holnap akar játszani akkor ő tud magának csinálni egy külön profilt?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
TommyGun
őstag
Na vegyetek fel pls, hátha lesz vmi PHs liga vagymijaszösz
Origin ID: KAHLEST
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
szami777
addikt
Nagy a csend. Van éjféltől játék vagy nincs?
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
MdewC
nagyúr
MURIEL!!!!!!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
gardzser
csendes tag
Sziasztok.
Nekem Xbox360-on müködik minden funkció a FUT-on ofline kupa, bajnokság, kereskedés stb.Kivéve egyet, ONLINE se kupát se bajnokságot nem enged játszani.
Azt írja ki hogy a "Profilod nem rendelkezik a szükséges jogosulságokkal"
Tapasztalt más is ilyet?
Vagy esetleg ötletek hogy mi lehet a probléma? -
MdewC
nagyúr
Sziasztok!
1. Benyomások, igaz csak 1 meccs alapján, de a demóhoz képest:
- Nagyon lesimultnak (túl beállítottnak tűnik), eléggé leszabályozottnak érzem, de majd kialakul.
- A demóhoz képest NAGYON könnyű védekezni, okés, hogy csak egy gyenge angol csapat ellen toltam offline wclass-on, de mindent szereltem, a játékos ráfutás (saját cointain) nagyon OP!
- Nagyon könnyű lasztit vezetni is, simán szlalomoztam, talán a jobb csapatok ellen más lesz. (Ebben bízom.)
- Nagyon kell egy patch, mert a nem általam irányított játékosok sokat ütköznek és fura formákat vesznek fel és fura összeakadások is vannak, ezt JAVÍTANI KELL!Sima 4-0. Videót mentettem, de nem tudom, hol kell linkelni, szlalom után Romulo hulla fáradtan 18-ról ficak. Fura eddig.
-
zsoltirte
aktív tag
Nekem csak a 7. meccsen jött szembe Messi brigád, de amúgy jó néhány erős keret volt már, pedig még csak 8 online meccset játszottam.(+kb 4 offline). Mondjuk én se gyengével megyek már(A keret fent, B keret padon). A zsetonlöket nagyon jól jön. Azt nyomja be mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz vegitossj7 #1400 üzenetére
Ez priceless
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
evibly
senior tag
Kijött az új Companion app, töltsétek!
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Kicsit bánom, hogy el kellett most adni, de egy silver Muriel 90K-t hozzon, ezt nem gondoltam.
-
h_eduka
tag
amúgy az idei évtől nincs se magyar felirat se magyar kommentátor?
-
bandi0000
nagyúr
hy
Valaki le tudná írni nagy vonalakba hogy a lapoknál melyik megjelölés mit jelent? a pozícióba? Mert ugye mikor magyar volt akkor be tudtam azonosítani melyiknek mi a pozíciója de így angolnál már nehezebb és csak találomra csinálom
Xbox One: bandymnc
-
Nazara
őstag
válasz bandi0000 #1419 üzenetére
Pac - Pace: sebesség
Sho - Shooting: lövés
Pas - Passing: passzolás
Dri - Dribbling: labdakezelés
Def - Defending: védekezés
Phy - Physical: fizikálisVagy ha a játékosposztok érdekelnek, erre fáradj.
(#1422) bandi0000: szivesen!
[ Szerkesztve ]
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
nagyúr
-
drk88
senior tag
válasz bulikavagyok #1423 üzenetére
Bronzból,Silverből,Aranyból is van kétféle, ritka ami csillog a másik meg a sima.
-
elod22
senior tag
Egy szívességet szertenék kérni. Ha valakinek PC-n fent van még a demo és már a teljes játékot is tolja, nem készítene egy összehasonlítást az FPS-ről? Nagyon jó lenne megtudni, hogy optimalizáltak-e valamit a jatékon. Előre is köszönöm!
-
nagyúr
-
TommyGun
őstag
válasz bulikavagyok #1426 üzenetére
Igazából amúgy nincs, tehát a ritka itt nem azt jelenti hogy minden playerből lehet ritka lap ami jobb..
Hanem PL Lewandowskiból csak ritka arany van, nincs normál...tehát effektíve nincs sok értelme"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
MdewC
nagyúr
Halihó!
Nem hittem el, de amikor megláttam, nagyon megörültem, egyébként arany pakkból jött!
Jelenlegi, most van 80K-m, ezt kéne jól befektetni, hogy bővüljön a Juvés alakulat Pogbával, Tevezzel és Vidallal, de maradjon zseton kereskedni is. Szép lassan, nem kell sietni.
-
TommyGun
őstag
Mázlista, nekem hulladék lapok estek, egy Kruse volt össz vissza a többi 80 alatt selejt...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz TommyGun #1430 üzenetére
Igen, ezzel tényleg nagy szerencsém volt.
A csapat már am megvolt, viszont így könnyebb lesz kereskedni.
Ezen a hétvégén nem lesz időm, de lehet jobb is várni 1-2 napot a komolyabb kereskedéssel, mert sokan még neki se álltak, jön a 7vége, elég hektikusak az árak, nagyok az ingadozások. Persze lehet kockáztatni a nagyobb értékűekkel, hátha, de szvsz jöv 7re kiszámíthatóbb lesz a piac.praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Adebayor
aktív tag
sziasztok.
tudtok már olyan oldalt ahol már lehet kapni kódokat? akár itt is. és olcsón
működö virágbolti verzió linket is elfogadok pü-be kipróbálásra
köszi
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
TommyGun
őstag
Tegnap sikerült elköltenem KB 50ezer FCC pontot, az összes FUT coint, cipő, laszti, retro mezt megvettem, a 75 ezremből kb 25 maradt, nem mintha másra jó lenne
-
zsoltirte
aktív tag
Ahogy nézem idén fontosabbak lesznek a cserék. Pl Di Natale Stamina 69. Meccs végére már KO(2x le is sérült) és kövi meccs előtt már csak 92 az energiája. De a semmit nem védő kapusom is esett hármat(Marchetti , offline idény, könnyű meccs, labdát se látott). De sok más játékos is nagyon bezuhan a végére. Más is úgy érzi, hogy jobban csökken az erőnlét?
[ Szerkesztve ]
-
cettlee
őstag
hogy a tökömkbe kell elöre letölteni a fifát? csak akkor lehet ha már meghozta a postás bácsi a fifát?
-
TommyGun
őstag
válasz cettlee #1440 üzenetére
gondolj, gondolj, gondolj....
Originbe tudod csak letölteni, amíg nincs a kezedbe a kód és nem adod hozzá az Origin accountodhoz addig hogy tudnád elkezdeni a letöltést? Csak az alkalmazásaim menüpontba lévő ikonokról lehet telepíteni, oda meg csak akkor kerül ha van jogod használni is.
Ne kérdezd még van ilyen hülyén ez kitalálva, mert PL a Blizzard Battlenet programja simán letölt bármilyen gémet, max a PLAY gombra kiírja hogy nincs hozzáférésed...
Ez jobb megoldás mert egy jópár tizenX gigás játéknál le lehet tölteni előre a cuccod de Originbe nincs ilyen tudtommal...Mellesleg ha a kezedbe lesz a DVD onnan gyorsabb lesz felrakni, autorunt elindítod bekéri a kódot és az Origin magára húzza a DVDről.
[ Szerkesztve ]
-
oneak7
tag
Sziasztok
Kiakartam próbálni a demót, de valamiért indítás után kilép a játékból.
Azt írja EA spots fifa 15 program leállt. Nem tudjátok, hogy ez miért van?? -
Carvus
senior tag
Konzolokszervizes futar csongetett mar vkinel?
divi#2208
-
zsoltirte
aktív tag
Másnál is lagzik az online játék vagy nálam van valami gond? Ilyen a netem. Tegnap is akadt néha és sajna most is, hogy játszottam egyet.
-
RoYaL8
csendes tag
Sziasztok, tegnap sikeresen hozzá jutottam a PC-s változathoz, a játék nekem nagyon tetszik, látványos a sok újítás. Viszont van egy problémám, amit az eddigi években sikerült mindig valahogy megoldani. Ez a gamepadon levő RS vezérlése. Eddig x360ce progival többnyire sikerült használni, viszont idén nem tudom semmivel sem elérni, hogy tudjak cselezni. Valakinek esetleg valami tipp? Köszönöm előre is.
-
dracox
addikt
Valakinek megy a mobilos Webapp? Nekem Messi-nél nem megy tovább :@
-
TommyGun
őstag
Ezekszerint valami kínai Joyod van?
X360 gamepad meg Logi F310-F510, ez a három amihez hozzá se kell nyúlni és hibátlanul kezeli minden gém KB. A többiről sajnos nincs infom de érdemes beruházni ezek közül egyre, örök élet."Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest