Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAUBEN
tag
válasz vegitossj7 #4501 üzenetére
esetleg más formációban? az a lényeg ramos , silva maradjon tudnátok vmit ajánlani?
-
losi73
senior tag
-
Tommyka21
tag
Hulk módosítható, hogy bal oldali középpályás legyen??
Ha nem akkor vmi jó bal oldali, nagyon gyors BBVA ligás középpályást tudtok???
-
Tommyka21
tag
válasz vegitossj7 #4508 üzenetére
Guardado biztató.
Esetleg Pedro?? -
clizer
tag
Na akkor megpróbáljuk ezt.
[link] -
clizer
tag
válasz vegitossj7 #4512 üzenetére
Igen, de az alapanyagból ezt hoztam össze.
Ötletek szívesen elfogadok, hogyan tehetem jobbá. -
Sanyicucu
aktív tag
a legendás lapokat hol lehet megvenni?
-
pudingstyle
tag
válasz Tommyka21 #4506 üzenetére
Pont azért raktam össze ezt a csapatot, mert spanyoloknál nincs értelmes áron jó balszélső, na meg Xabi papa helyett Ramires egy futógép, mindenhol ott van.
Srácok, esetleg Ramoson, Casillason és Alvesen kívül valami javaslat? Rájuk még nem szedtem össze a pénzt.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 D821
-
cene7
csendes tag
régóta halogatom de most elfogok adni mindenkit hát ha lesz valami jó játékos az aranycsomagokba (Pires )
-
zsoltirte
aktív tag
válasz pudingstyle #4519 üzenetére
Casillas - Courtois/Valdes
Alves - Montoya/Juanfran
Ramos - Miranda/Piqué+árnyék, de Ramos kell...próba:
balra David Villa v. Turan + Vadász - együtt vedd, így olcsóbb
KK vagy KTK Fabregas + Vadász - ez megállt 10k zsetonba boxonDi María jó? Én ott Pedrot játszatom jelenleg, de sokan használják Di Maríat is, csak nekem sosincs rá cash.
-
mokujin2
tag
Kérnék megint egy kis segítséget..illetve információt hogy mi a teendő ilyenkor vagy hogy tudtok-e valami megoldást erre a problémára amit most levázolok nektek!
Én androidon játszok a FIFA 14 Ultimate Teammel. Na szóval, megvettem Carlos Tevezt CAM pozícióra (de lényegtelen hogy kit és hova, csak leírtam infónak), és 40,250 casht fizettem érte. Tehát nem volt olcsó, igaz maradt még így is 100,000-em, de azért sajnálom a pénzt. A lényeg viszont az hogy miután megnyertem, azután minden a New Transfer menü pontba kerül, vagy is csak kellene kerülnie. Mivel ez a játékos és ráadásul még két edző SEM került oda. Szóval a pénzt azt levette, megnyertem a játékost, de nem tudom betenni a csapatba, mivel nem tette a New Transfer-be.
Igazság szerint nem hiszem hogy bárki is tudna erre valami megoldást, csak azért kíváncsi lennék hogy mitől lehet ez vagy hogy másnál is előfordult-e már aki esetleg androidon nyomja mint én. Furcsa hogy eddig még nem volt ilyenem, vagy is egyszer igen, de kb 3 óra után megjavult és betudtam tenni a csapatba a megvett játékost. De ez már 4 napja így van, és levette a pénzt, de mintha semmit sem vettem volna.
Eléggé felb@aszott. Na mindegy.
Csak érdekelne hogy erről kinek mi a véleménye, esetleg hát ha tudja valaki hogy miért is van ez.!!! Visca el Barca, y Visca Catalunya !!!
-
cene7
csendes tag
eladtam mindenkit a legjobb játékos meg Matuidi volt LOL -130ezer zseton ez van.......
-
mokujin2
tag
válasz vegitossj7 #4526 üzenetére
Ó hát f@sza.
Remélem megjön az "esze" a szervernek és megkapom a drágán vett Tevezemet.
Kösz a választ, így türelmesebb lettem valamennyivel.!!! Visca el Barca, y Visca Catalunya !!!
-
Carvus
senior tag
Ennek örömére 8-tól 9-ig 35k mega pack...
divi#2208
-
dracox
addikt
válasz Francesco003 #4518 üzenetére
Drága vétel lehetett, kivéve ha esett egy pakkból
-
Carvus
senior tag
válasz vegitossj7 #4530 üzenetére
Veszi a pötsöm az... Nálam most maratoni gyűjtés van IF Balo /IF Vidal közül az az éppen aktuális olcsóbbikra!
Csak gondoltam berakom hátha van még olyan mazochista aki nyitogat...
divi#2208
-
dracox
addikt
válasz vegitossj7 #4532 üzenetére
Vagy egy Jesé Rodriguez
-
Sanyicucu
aktív tag
Ez a keretem:
Kapus -Valdes,De Gea
Jhv - Juanfran,Montoya
Kh - Puyol,pepe,Varane,Godin
Bhv - Coentrao,Filipe Luis
Kvk - Busquets
Kk - Khedira,Casemiro,Benat,Koke,Illaramendi
Jsz - Vela,Sanchez
Bsz - Turan,Dos Santos
Cs - Diego Costa,Soldado,Ruben Castro,Torres,NegredoEz meg a mostani felállásom:
Valdes - Coentrao,Pepe,Puyol,Juanfran - Khedira,Busquets,Koke - Vela,Diego Costa,Turan
Szerintetek jó ez a felállás vagy változtatnom kell rajta?
Netán valamelyik posztra embert kellene vennem?Az összhangstílus lapokat hogyan kell használni?Melyik játékosra melyik lapot kell venni?
Új vagyok még ebben és segítséget kérnék!
-
Carvus
senior tag
válasz vegitossj7 #4532 üzenetére
Birizgálod itt a fantáziámat mindjárt nyitok egy ezüst pakkot....
Sima v premium?
divi#2208
-
dracox
addikt
válasz vegitossj7 #4535 üzenetére
Még egy Agbonlahor is beleférne
-
zotya9712
csendes tag
Őszintén!
Megéri egy Ogbonna őrszemet lecserélni egy bármilyen sif Benatiara?!
Nézegettem a statokat és amikor játék közben megállítod a játékot és csapatkezelésnél megnézed akkor például Ogbonna emberfogása 89, míg Futheaden 84...AZONBAN a formába lévő játékosokkal nem így van -
dracox
addikt
válasz vegitossj7 #4540 üzenetére
Biztos megvenném annyiért amennyiért adják ezeket
-
losi73
senior tag
Üdv szerintetek 35k pakk vagy 10db ezüst fifa pontért vennèm 700pont.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
válasz vegitossj7 #4544 üzenetére
Igen nehéz döntés.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
MdewC
nagyúr
Feladom.
1 pont kéne a bent maradáshoz, 5 meccs van vissza, mindet odaadja ellenem... Nem jutok fel a 2.-ba, amit már megnyertem... A gép nem enged semmit, senki ellen. Most 2 ligát estettem vissza magam tudatosan (gáz nem gáz, vagy ez vagy majdnem töröltem a csapatom), beléptem és egyből ki, kíváncsi vagyok mi van ott az 5.-ben. Szarok a statomra innentől (346-80-100). Szánalom. 1. liga után, ahol stabil voltam, most újra kezdem...[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
Megjött az új vendég: Signora lehetséges utolsó bejelentkezése, lehet nevet változtatok... Már nem tudom mi segíthetne, a leg amatőrebb játékosok simán gól lőnek, úgy, hogy pár hete alig jutottak el a kapumig.....
HA vki tud vmi megmentőt, az írjon!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
dracox
addikt
Nem tudjátok miért esnek ismét a játékos árak? El Shaarawy tegnap még 10k volt most meg 6-7k-ért lehet már szerezni a piacon.
-
zsoltirte
aktív tag
Próbálj ki valami támadóbb felállást. Ha úgy is gólt kapsz, legalább rúgjál sokat.
4-3-3(2)
4-3-3(4)IF Balo nem tudom milyen csatár, de nálam az 1000 zsetonba kerülő Mirko Vučinić van elöl. 22 meccs, 21 gól, 12 gólpassz. Még nem sok meccset játszottam a Seria A csapattal, de eddig jó a statja. (igaz az egész csapat nincs 20k zseton)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest