Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
válasz vegitossj7 #4650 üzenetére
Mikortol lesznek?nekem 1 payet kéne talán nem is lessz drága.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
vegitossj7
addikt
Baló IF várható
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
danikollar
őstag
válasz vegitossj7 #4653 üzenetére
Nagyon paraszt ez a Balotelli!
-
losi73
senior tag
válasz vegitossj7 #4652 üzenetére
Köszi.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
pudingstyle
tag
-
ali75
aktív tag
válasz pudingstyle #4657 üzenetére
Így gondolom én is!!!
-
pincer01
csendes tag
Payetra és Ramosra kíváncsi vagyok hogy mennyi lét fognak kérni értük.Higuaín kaphatott volna jobb statokat szerintem.
Betondzsungel
-
zsoltirte
aktív tag
Xboxon frissült a fifa. Ha jól láttam vmi 65 megás cuccot szedett le. Nincs valakinek infója hogy mi változott?
-
MdewC
nagyúr
PS3-ra is lesz javítás???
VALAKI SOS INFÓT TUD?
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
losi73
senior tag
-
dracox
addikt
-
zsoltirte
aktív tag
Ne várd, bugos maradt. pl most vasárnap 3. osztályba voltam, most meg 6.-ba esek, de ez mellékes. Biztos 1 nap alatt elfelejtettem focizni, megesik.... Szal vasárnap 3. osztály most 5., erre idénytörténetbe meg az van írva, hogy legjobb idényzáró 4. osztály 16 pont...
más.
Jah amúgy tuti, hogy bizonyos meccseken a játékosok nem a saját szintjükön vannak(jobb/rosszabb). Mostani meccsen pl sima Diego Costa lefutotta Jordi Albat, labdával!! És kb minden játékossal ez volt. Mentek mint a golyó, nálam meg tetű és bénasághegyek. Piqué saját ötösnél elesik a labdába, de ekkor már csak röhögtem az egészen.[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Ps3-ról infó esetleg vki??? PLÍZ!
-
MdewC
nagyúr
1 fontos dolog, hogy én olyan játékosokat veszek csak, amik első tulajosak és nem játszottak még. Mindig csak licittel, ha nem megy el egy nap alatt, akkor eladom haszon nélkül, csak ne maradjon rajtam, mert az árak folyton változnak. Egyébként igaz csak teória amit írtam.
-
vegitossj7
addikt
Dagi Adriano visszatér
Sajnos csak a köv fifábanTévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
ali75
aktív tag
Kicsit zavarkodom!IF Bonucci milyen?Már én is gondolkoztam rajta de eddig nem vettem meg!Érdemes?Vagy inkább egy IF Benatia? Köszi Ja!Tevez próbán van CAM-ban 4-2-3-1(2)-ben és eddig nagyon tetszik,köszi a javaslatot! 4-3-2-1(2)-re nincs amúgy valami bevált taktikád?Javaslatodra próbálgatom,eddig tetszik !
-
scholl
tag
Tudna valaki linkelni egy oldalt, ahol le van írva részletesen, hogy melyik skill/tulajdonság kell az adott posztra?
De nem a fő tulajdonságokra gondolok. pl IF Ramos vs Lewandowski azt látom melyik gyorsabb, melyik fejelhet jobban,a lövést is látom, de milyen tulajdonságok lehetnek fontosak egy csatárnak még.
Ez is olyan, hogy vegye meg az ember probálja ki 4-5 meccsen, ha az az érzése , hogy jobb akkor tartsa meg, ha nem akkor adja el?
-
scholl
tag
válasz vegitossj7 #4676 üzenetére
kicsit tör magyar...
(Magyarul: Egy csatárnak a sebesség, lövés, fejes tulajdonságok közül mi lehet fontos?
-
vegitossj7
addikt
Hát, aki next-gent akar pc-n annak ajánlom ezt
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
PAUBEN
tag
válasz vegitossj7 #4679 üzenetére
pc-re lesz frissités? nem tudod véletlen?
-
Genji
őstag
Ez mind a három kell (bár a lövésnél elég figyelni, hogy jó legyen a finishing, shot power meg a long shot, esetleg curve - mert beleszámít pl a szabadrúgás, büntető is amik nem olyan fontosak) ezen kívül fontos a strenght (nehezebben nyomják el a védők, test test ellen jobban érvényesül), az agresszió (jobban megy a labdára) és a legfontosabb a workrate. Én High/low vagy High/mediumot preferálom egy csatárnál. Ha high a defje sokszor visszakószál és nem a helyén van, ha kicsi az attack w/r-je akkor meg nem megy előre eleget.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
MdewC
nagyúr
No probléma, nyugodtan kérdezz, bármilyen infó kell.
1. Jelenlegi taktika amit játszatok, ezzel a többieknek is adós vagyok.
Két félét is próbálok, szinte ugyan az a kettő (variálni kell). Védekezés: Emberfogás 30 mélységi (de egy kicsit támadósabb felfogásnál, ez lehet 50 is, de a sok játék hiba miatt szükséges volt és így csökkenteni tudtam az online érkező támadások számát), agresszió 50, csapat szélessége 55, beadás nyilván 60, passzolás 30 biztonságos (Eddig ezzel ellentétes passzt alkalmaztam, de 4-2-3-1-ben így a CDM-ek nagyon feltolódtak, ezért a középpályám sokszor megnyílt, szal a sok lag és mák gól után ezt sajnos meg kellett reformálnom.) Most úgy tűnik, hogy így stabilabb a csapatom. A passzolás sebessége ízlés dolga, most jelenleg rövid passzt használok, ezért a támadások építésének sebessége 60, ha védővel passzolnék fel, akkor ezt akár csatárnak is tehessem, aki visszaoszthatja akár egy középpályásnak, nem futnak mindjárt előre. Illetve a lövés: 30, jobban feltolódik a csapat (de ezt lehet variálni 50-es lövéssel is, így egy picit védekezőbb a mentalitás, mert kevesebb játékos érkezik az ellenfél 16-osához.) Tehát ezt a két beállítást használom felváltva meccs közben, a stabilitás miatt deff módban kezdek, így az első 20-30 percben nem igazán támadok, csak ha lehetőség van, kicsit átadom a terepet és kontrázok, de sajna a sok online hiba miatt a biztonság van előtérben. Ha látom, hogy nem tudnak feltörni és érzem, hogy nagyon rám jön, akkor váltok normál vagy off módba és ritmusváltással megzavarom az online ellenfelet. Ilyenkor lehet meglepni, a beállításnak köszönhetően, középen tudok szűrni és folyamatosan támadni. Mostanában sokat operálok szélen és beadok, amikor tudok kontrázok, ha pedig lehetőség van, akkor középen 1-2 megindulást megcsinálok, amikor már nem is számítanak rá.
2. Védekezés tanács: Amikor támad, az ellen, az, első legközelebbi poziban lévő védőt ráeresztem geppel a lasztisra, közben a hátrébb helyezkedőt én irányítom és megelőzöm a passzt, vagy zárom a sávot. Az indításra és a beadásra külön figyelek, próbálok vissza rohanni és kifejelni, közben a gép folyamatosan védekezik. Röviden! (Kolléga tapasztalta, nem örült, de sajna a sok lag miatt egyikünk se tudta teljesen kiélni magát, pörgős, jó hajtós meccseket toltunk. Remélem még lesz alkalom.)
3. IF Bonu: Igazából a Juve kötődés tartja bent a csapatban, no meg mert írgalmatlanul menőn néz ki, , egyébként még pont annyira nem lassú, ami még elviselhető. Nagyon jól védekezik, nagyon jól helyezkedik, nagyon jól fejel és jól passzol. Hátránya, hogy kicsit lomha, nem lassú, csak nehezen indul meg, időben kell vele lereagálni a dolgokat. Labda átvétele sem pörgős, néha körülményes, de egy megtolással lehet kompenzálni, ha van rá terület. Ár/értékben szerintem jó. IF Benatiat nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Student
senior tag
Nem értem ezt a játékot...
Valamikor nyerem a világklasszis - legándás meccseket...
Tegnap este pl: akármilyen szinten kikaptam...Nem tudom hol a hiba, de valami nagyon elvan cseszve...
Dr. Student
-
dracox
addikt
Valaki régebben ajánlotta itt Kouyate-t. Ő még egy atom biztos védő. Csak nem a legjobb ligában játszik meg a nemzetisége sem népszerű így nehéz beépíteni a csapatba. De aki kísérletezni akar az tegyen vele egy próbát.
-
Genji
őstag
Kicsit újragondoltam a BPL csapatomat és megpróbálok egy kissé más stílust mint eddig.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
ali75
aktív tag
Köszi a hasznos infókat már tesztelem is őket! De ezt nem értem :"Amikor támad, az ellen, az, első legközelebbi poziban lévő védőt ráeresztem geppel a lasztisra, közben a hátrébb helyezkedőt én irányítom " géppel a labdásra? Ez hogy is van?Bocs ha kicsit érthetetlen vagyok!köszi
-
MdewC
nagyúr
Aki a legközelebbi védekező játékosom (lehet az csatár, kp. vagy védő) a lasztit rám hozó játékoshoz képest, arra a gépet küldöm, ha megfelelő pozícióban/helyezkedésben van = mondjuk vele szemben áll, vagy közel van hozzá és utol tudja érni. De az az ideális, ha vele szemben áll. Akit én irányítok játékos, az ezen események mögött helyezkedik és megelőzi a passzt, vagy zárja a sávot, vagy rohan hátra, hogy kifejelje az indítást, vagy a beadást.
Más:
Nem bírtam ki: Seria'A (Az alternatívák a cserében helyezkednek...)
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz vegitossj7 #4688 üzenetére
Teljesen jónak tűnik a csapat
-
cicero89
csendes tag
Sziasztok. Tegnap megvettem, feltelepítettem és nagy csalódás ért. Nem bírok rendesen játszani vele, mert (microlaggol) pedig simán kellene,h fusson a gépemen. Lehet, h feleslegesen dobtam ki a pénzt a FIFA-ra? AMD kártyám van. Hiába kapcsoltam pluszban be az AMD Catalys Control Center-ben a vsync-et és tripla bufferinget. Semmi változás.
Amúgy itt a konfigom:
AMD Phenom II x4 955 BE 3,2 Ghz
4 gb DDR3 1333 MHz
AMD HD 7870 2gb DDR5
többi adat meg mellékes. Tudtok valami megoldást a problémámra. Régi karimmal ilyen problémák nem voltak. (gtx 275) jobban vitte a FIFA-t, mint a mostani karim. :S -
MdewC
nagyúr
-
dracox
addikt
Srácok amúgy Toty-s lapokat már nem lehet nyitni pakkokból? Csak megvásárolni tudja az ember már őket?
-
cicero89
csendes tag
válasz vegitossj7 #4696 üzenetére
FIFA 13-nál volt ilyen lehetőség ha jól tudom. Most nem tudom, h van -e ilyen lehetőség ennél a résznél, de ha jól tom akkor nincs ilyen opció. Most raktam újra az op. rendszert. Félóra és lent lesz a FIFA az origin-ről és megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest