Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoReSz1975
őstag
válasz vegitossj7 #5199 üzenetére
amúgy is elég baromság ez a rendszer, ha nem veszel coint, akkor soha az életbe nem lesz erős csapatod világklasszisokkal, nekem ne mondja senki, hogy milliókat össze lehet a semmiből üzletelni.
-
zsoltirte
aktív tag
válasz HoReSz1975 #5201 üzenetére
Amennyi időt rá kéne szánni arra, hogy piacozással legyen több millió zsetonod, annyi idő alatt rendes melóval tudsz annyi zsét keresni, amiből veszel egy rakás fifa pontot. Aztán vagy esik valami vagy nem.
Bár én most 30-50k körüli IF játékosokkal akarnék kereskedni, de még nem tudom kivel. Iszonyat ingadoznak az árak
-
dracox
addikt
válasz danikollar #5194 üzenetére
Azért Neymar után egy CR7...naneeee jobb lett volna ha eladja cr7-t 1800 "quicksellbe"
-
BlessedElroy
senior tag
Tegnap kezdtem el a játékot (előtte pár hét Fifa2013), de egyenlőre nagy csalódás. A játékosok csúsznak-másznak, mint valami amatőr iskolai focicsapat. Sokszor kapura rúgás 3-4 mp a gomb lenyomása után. Egyszerűen nem értem... Ez ilyen, vagy csak velem van a baj?
Amúgy itt milyen módot játszik a többség? Azt hittem mindenki online seasont játszik, de nem úgy tűnik.Origin: BlessedElroy
-
vegitossj7
addikt
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
vegitossj7
addikt
-
dracox
addikt
válasz vegitossj7 #5206 üzenetére
Ezekből nem lenne rossz, ha esne egy Ibra!!!!
-
Sanyicucu
aktív tag
idáig még nem nyitottam egyetlen csomagot se.most szándékozok de dilemmázok,hogy milyen csomagot nyissak.aranyból melyiket éri meg nyitni?
-
Domaaaa
tag
hello,spanyol kapusból ti kit preferáltok?nekem most diego lopezem van és elég jó,de kiváncsi vagyok nektek melyik jön be legjobban,és még azt kérdezném hogy ezek az if játékosok csak azért ilyen drágák mert ritkák vagy tudnak is valamit?
-
zsoltirte
aktív tag
Tegnap 2 órát legóztam egy Bundesliga ezüst csapatot, erre 2 nap alatt 7 online meccs az ezüst kupában. 7-ből 3 megszakad, a maradék 4 meg egy akadós, bénázós kalap szar. Most az utolsón 45 méterről kaptam szabadrúgásból gólt, mert a tök egyenesen, tök középre szálló labdának a kapus egyszerűn mellé ütött. Nem hogy javulna, de egyre szarabb ez az egész.
-
MdewC
nagyúr
válasz HoReSz1975 #5201 üzenetére
Tisztelet, ezt annyiból cáfolbám, hogy a játék kezdete óta kb 1,2 milliót csináltam csak kereskedéssel és ebbe nincsenek benne a pakk nyitások. Ezt napi 2-3 15-20 perces web app megnyitással csináltam és hetek óta nem foglalkozom vele. Szal simán megcsinálható!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Dr. Student
senior tag
Amúgy ennyire azért nem vészes ez a játék mint sokan írják/írjátok
kb. 100 meccset játszottam online, de kb. 6szor találkoztam laggal. Eskü nem többel.
Mondjuk lehet a 8gb ram és a 280x segít vagy a 120M net.... nem tudom.Nyilván vannak hibái, de azért játszható ez, nagyon is
Dr. Student
-
sch_a
addikt
válasz Dr. Student #5214 üzenetére
Megnyugtatlak, nem segít egyik sem. Én már több, mint 1000 lejátszott meccsnél tartok és egy katasztrófa. Ez a hendikepes szarság is kezd az agyamra menni. Hiába van akármilyen csapatod, vagy játszol akárhogyan, ha a gép nem engedi, akkor úgyse tudsz nyerni. Maradnom kellett volna a menedzser módnál, mert ez a FUT egy katasztrófa. Pedig jó móka is lehetne, ha minden úgy menne, ahogy mennie kell. Így meg csak 10 játékból 8-szor csak felidegesít.
-
-
MdewC
nagyúr
válasz vegitossj7 #5205 üzenetére
Köszönjük a linket!
-
deszkaúr
tag
ma ötször jutottam el kupadöntőig online
és egyszerűen nem engedte a játék megnyerni egyiket sem
le voltak butítva a játékosok, lassúak, nem akarnak előre menni,
bénázás, állandóan a lesen állónak passz (nem is arra áll a játékosom de nem baj fordul
magától vagy 180 fokot és akkor is odapasszol, hihetetlen) stb. stb.
szerintem a fifa13 is jobb volt ennél
a 14-gyel valamit nagyon elcseszerintettek!
szinte csak bosszúságot tud okozni[ Szerkesztve ]
deszka
-
dracox
addikt
Szegény Schalke-t szépen legyalázta a Madrid..
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok ,
olyan gondom van , hogy megvettem a FIFA 14-et + hozzá a Creation Centre All packs in one -t , de mégsem tudok offline bajnokságot játszani . Ha rámegyek arra hogy új bajnokság , vagy egyedi , vagy bajnokság betöltése csak tölt egyet aztán semmi . Lehet valahogy bajnokság módot indítani ? Vagy még meg kell valamit venni ?
Valaki segíthetne mert teljesen tanácstalan vagyok !
Köszi
-
scholl
tag
8200 ért elvittek egy SIF Aubameyangot, amúgy 100-150-200k körül van, rámlicitáltak
lehet tudni előre ha szerver leállás lesz?
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Viszont ha rá gondoltál, akkor nem, Őt még nem. Sztem nem is fogom, mert nagyon lassú. Viszont IF Matrin és IF Destron gondolkodtam, hogy ki kéne próbálni csatár kettősként, mögéjük CAM-be pedig mint szintén olasz csatár/irányítóként berakni IF Rossit...Mondjuk így: Olasz 1, vagy egy teljesen elmebeteg verzióban.
[ Szerkesztve ]
-
-
vegitossj7
addikt
Én próbáltam régebben...
Nagy csalódás volt, csak lábbal szerzett nekem gólt, fejjel is max 1-2x talált be, akkor is full ziccer volt...
Kb. mint SIF MitroglouHa atom befejező ember kell, 1 csatáros mókának, akkor erősen ajánlom Bony-t
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
ali75
aktív tag
Akkor ez van! Még mindíg nem sikerült CAM-ot találni Serie A-s csapatomba!Gyorsat keresek és ne legyen nagyon kicsi! De sajna ilyen nincs... http://www.futhead.com/14/squads/6615310/ Ide keresnék! Mert aki gyors az alacsony! Hogy lehetne Giovanni DOS Santost CAM-ba beépítenem?Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
ToomyC
aktív tag
5221-re nincs orvosság ?
-
-
csabesz19100
csendes tag
Csak egy újabb érdekes meccs... vezetek simán 2-0 ra de tényleg sima meccs aztán ellenfél feladja és nem mozog a 75 perctől nah mondom jolvan rúgok vagy 2 gólt az a tuti aztán megállok én is hadd pörögjön le az idő... első támadás 16 vonalától Rooney val kapus véd, kipattanó... ismétlés véd a kapus ziccerbe(helyeztem a lövést) , szöglet jön kapufára fejelem kipattanót 2 méterről felé fejeli Eto úgy h az ellenfél nem volt a gépnél...persze 80. percbe visszatér és 2 perc alatt kiegyenlített 2-2 (2 fejes gol)... szal ennyire nem engedi a gép, ha nem ment volna el a géptől tuti meg is fordította volna a meccset a semmiből...vicces a játék...nevetséges volt
-
zsoltirte
aktív tag
kb mennyiért lehet eladni 400k zsetont Xbox-n?
-
MdewC
nagyúr
-
ToomyC
aktív tag
Szóval akkor PC-n kívül az összes platformon megy az offline bajnokság ?
-
MdewC
nagyúr
válasz vegitossj7 #5238 üzenetére
Akkor mégse néztem be!
De egyébként mennie kéne nem??? Vki vmi info??
[ Szerkesztve ]
-
Sanyicucu
aktív tag
milyen keretet érdemesebb csinálni?nekem spanyol van de nem igazán találkozok spanyol kerettel inkább olasz és német.
franciát meg nem is láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyicucu
aktív tag
valaki elárulná a teljes pályás letámadás beállítását?előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest