Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIT
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbálom, hátha tudtok segíteni:
Olyan gondom lenne, hogy akármit csinálok akad a fifa 13!A gépem 6mag, 8giga memo, 7870 kari és egy 120cm ledtv-n játszok!A játék természetesen eredeti!
Akármit csinálok beszaggat kérek segítsetek, hogy mit kellene állítanom vagy felraknom!
A crysis 2 ultrán simán fut, szal a gépnek bírnia kellene!Köszönöm előre is!!!
-
cettlee
őstag
aki szivesen fifázna pc-n, vegyen fel originen : ceTTel
töröltem mindenkit mert nemtudtam ki-ki 2v2-t is tolnék komolyabb szinten esetleg
-
SlayHUN
csendes tag
Van valami előnye annak ha menedzserem ugyan olyan nemzetiségű mint a játékosaim?
-
RockHaRD
addikt
Ha elsőre nem kaptál választ, nem kell floodolni a fórumot
szerintem nincs, mivel nincs túl nagy választék a manager-ekből...
amúgy igen egyszerüen ki tudod próbálni. vegyél 2 bronz managert, aminek ugyanaz a felállása, csak az egyik olyan nemzetiségű legyen, mint a játékosaid, a másik pedig nem, és nézd meg, hogy melyik ad többet összhangra, de amúgy 99%, hogy full lényegtelen a manager nemzetisége
-
HoReSz1975
őstag
Tudtok olyan hivatalos olcsó oldalt ahol DVD key -t lehet vásárolni Origin online letöltéshez
-
VIT
csendes tag
válasz HoReSz1975 #560 üzenetére
http://www.rpg-services.de/fifa-13-kaufen
Én itt vettem!
-
dudu5130
őstag
Sziasztok!
Tesóm megvette a játékot és azt szeretném kérdezni, h lehet egyszerre ketten játszani vele? Gondolom beregelni az originre nem lehet kétszer 1 kulccsal, de azt nem tudjátok, h egyszerre be lehet jelentkezni 2 gépen az originbe?
-
bimbilla09
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy belekerült-e a játékba a Bajnokok Ligája. Úgy értem, fel lehet-e odáig tornászni kis csapatunkat.
Köszi!UI: Egy hajszál választ el a játék megvételétől ...
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz bimbilla09 #572 üzenetére
BL az eddigi fifákban is volt ám.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
XDmanus
tag
válasz bimbilla09 #574 üzenetére
Benne van, eddig is meg volt, csak mivel a hivatalos BL jogok a PES-nél vannak, ezért Bajnokok Kupája néven futott a FIFA-ban
-
DjEszti
tag
Nálatok van olyan hiba hogy ha a managereket nézem meg vagy lapot adnék nekik ultimate teambe akkor lefagy a játék?
-
Breki
veterán
Ezt így nem lehet pontosan megmondani, hogy mire állíts
próbálgatni kell a szűröket élsimítást stb-t lejjebb venni, hogy úgy hogy megy.Mondjuk több helyen olvastam úgymond microlagról lehet esetleg ilyesmi van nálad is
[link]KubanitoS igen csak az nem a hivatalos BL hanem ahogy XDmanus irja a Bajnokok Kupája a licenszek miatt
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
asb88
tag
Esetleg olyanról valakinek nincs infója, hogy kommentátoroknál várható-e valami javítás? Gondolok itt a játékosnevek bemondására...
-
cettlee
őstag
kommentárt hogy lehet angolra állitani? elvan sötétitve a beállitásoknál
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok!
nem tudjátok véletlen mi lehet a gond a játékban:
az ajánlat elfogadására kattintok (átigazolásoknál, kölcsönadásnál) és nem csinál semmit. másnál is csinálja vagy csak nálam? a játék eredeti.
előre is köszi.
Powered by iPhone 14 Pro Max
-
kopaszqtya
tag
Valaki tudna olyan konfigot adni amibe a nyilakkal tudom irányítani az emberkéket ?
-
hajbel
addikt
válasz kopaszqtya #586 üzenetére
Ahol állítod a billentyűket, a profilt rakd át klasszikusról alternatívra. Alternatívon már a nyilakon van alapból az irány, a többit pedig pofonegyszerű beállítani.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Breki
veterán
Ezek a kommentátorok vannak jelenleg.
Olaszt még keresném
-
XDmanus
tag
Sziasztok!
Egy bizonyos kérdésem lenne hozzátok, főleg azokhoz akik már legalább egy tucat meccset letoltak a 13-mal: Állítottak a nehézségi szintek közötti szakadékokon, amik a 12-ben fellelhetők voltak? Amikor profin egy PSV-vel a Barcát 3-0-ra győztem le úgy, hogy kapura lövésük sem volt, utána meg felrakom világklasszisra, és egy holland középcsapattól (Roda) úgy kapok ki 4-1-re, hogy ha 6-1 lett volna a végeredmény, akkor sem lehetett volna egy szavam se. Ezek nem csak nálam verték ki a biztosítékot, hanem úgy láttam elég sok fórumon írtak erről a problémáról többen is. Szóval e felől érdeklődnék, hogy ez a probléma mennyire lett most megreformálva a 13-ban, érdemes-e lemennem megvenni a játékot?
Előre is köszi mindenkinek! -
DjEszti
tag
Hát én nem tudom de nálam úgy *ar játék ahogy van...
Ultimate team csapat beállításnál lefagy...
Idény meccseknél csak tölt aztan lefagy megint, ha netán tovább megy akkor a végtelenségig 1v1ezhetek a kapussal..Ezek csak nálam vannak? Hibába raktam újra
-
bferenc
tag
Én érzem csak úgy hogy az online rész szegényke? Most már nincs az osztályos dolog, mint a 12-ben. Statisztikát azt se tudom hol lehet megnézni, amit neten játszok. Csapat játék is elég szánalmas... Belépünk 10 en aztán a meccs végére eltűnik mindenki... Valaki akar neten játszani egymás ellen, vegyen fel bfeco89. Így lehet kicsit izgalmasabb lesz. Ja még egy kérdés. Hogy tudok beszélni online játék közben. Köszi.
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
myckey
veterán
Ez hülye kérdés lesz...de miért van az,hogy a képeken rendre szép a fű(tehát úgy is néz ki)
játékban pedig olyan,mint a tábla........rendesen illúzió romboló...mintha zöld padlón szaladgálnának az emberek....valaki mondja már meg,mi a fmért nem lehet azt rendesen megcsinálni"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Breki
veterán
Azért a korrekttől messze van, ha a csíkozást nem nézem, csak a színeket
most ilyen
[link]És kb így kellene kinéznie
[link]ronaldu98: Szerintem a nehézségi szintek között a segítségek beállításával tudsz variálni, nehezíteni, könnyíteni
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Nos...!
a grafikai beállításoknál minden ki van maxolva,ami ki lehetDe kissé félreértettetek...
Nem a színnel van nekem bajom....hanem azzal,hogy amikor ráközelít az emberre a kamera....akkor a talaj olyan,mintha zöld padlón sétálnának...köze nincs egy pályához...sajnossemmi fűszál,semmi élethűség..
ellenben a játék képeken,meg videókon,olyan szépen le van modellezve a talaj,hogy konkrétan lefosom a bokám....
szerintem már értitek,hogy gondolom....
Breki:
a második képen,tényleg szépek a színek....az honnan van?
valami mod?vagy csak szimplán képszerkesztővel megbuheráltad,hogy éreztesd,milyennek kellene lennie?
köszi!
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
^Boss
őstag
amire gondolsz az kikerült a live részből, és szezonok, idények néven fut, kicsit kibővítve (pl trófeaszekrény). de xboxon legalábbis óriási bugokat tartalmaz, nagyon gyakran a vereségek duplán érnek (a győzelmek jóval ritkábban, épp a napokban próbálom kitalálni, van-e benne valami szabályosság, vagy csak bug), így belefutottam olyanba, hogy kiestem, az alsóbb osztályt 0-0-1-el indítottam kapásból, sikerült az első meccset elveszteni, és hopp, már 0-0-3 volt, nagyon köszönöm az EA-nek,hogy ad esélyt a feljutásra...
-
010203
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Ultimate Teamnél, hogy tudok változtatni taktikai beállításokat? (Nem felállást)
Köszönöm. -
Breki
veterán
ha közeliben nézed ilyennek kell lennie
gondolom te meg erről beszélsz
DEha közelíted elvileg változik és 3D-s lesz, illetve sztem lehet majd javítani patchel
Természetesen itt csak a képet színeztem látszik is a kijelzőn
csak így meg tudtam mutatni mit lehetne javítani.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest