Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
srácok valaki segitsen ...nem megy online ...vagy nem elérhető bla-bla -vagy azt irja nem vagyok jogosult a szolgáltatásra ....mi a f....a baja ,még mielőtt valaki azt mondja vegyem meg ...megvettem pont azért amit nem tudok használni .
-
-
bence188
tag
én is már párszor újratelepítettem és most sincs kommentár:S
-
RockHaRD
addikt
saját eredeti dvd-dről másolod fel a gépedre... ezt nem nevezném igazán mókolásnak, szal ne félj, ettől nem lesz semmi probléma
a fifa 12-be nekem nem szedte le a magyar kommentárt kb sosem, és a torrent hsz-ek közül kellett kikeresnem a magyar kommentár linkjét, hogy leszedjem az eredeti fifámhoz
-
nepszter1
addikt
hol tudom megvenni legolcsóbban a játékot nem akarok kiadni érte 10ezer forintot.
-
KubanitoS
veterán
válasz nepszter1 #420 üzenetére
Fél év múlva olcsóbb lesz az.
Most próbálok keresgélni a neten és úgy néz ki, hogy a kommentárokkal mindenkinek baj van, nevezetesen sehol sem mondja a játékos neveket. Szerintetek várható valami javítás?
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
bence188
tag
Újra letöltöttem originről és még most se működik:S Ha fifa.zip-ből akar áttenni akkor melyik fájlt hova kell rakni?
-
Toxy
aktív tag
válasz KubanitoS #421 üzenetére
én már kezdem azt hinni hogy ez nem hiba a magyar kommentárral kapcsolatban, hanem ezt így csinálták most meg. az angol kommentár frankó, még a forduló többi meccseit is bemondja, nálunk meg a játékosok neveit sem. vicces azért.
(#422) bence188
fifa.zip-ből alábbi fájlokat másold át. ha magyar
hun_hu.bh
hun_hu.big
hungarian_hu.bh
hungarian_hu.bigha angolt akkor
eng_us.bh
eng_us.big
eng_us_2.bh
eng_us_2.big[ Szerkesztve ]
-
Toxy
aktív tag
tedd be melléjük a dvdről az angol fájlokat, akkor jó lesz.
másnál is volt így hogy aztán lett csak jó ha ott volt angol
nálam ott van angol mert én angolul játszom inkább. sokkal jobb hogy mondja neveket is. nem pedig hallgat,
de esetleg az is segíthet ha új profilt kezdesz.
[ Szerkesztve ]
-
bence188
tag
Na végre megvan a megoldás!!! EA fórumon olvastam, dokumentumokból törölni kell az összes mentést, persze ha el akarod menteni a karriered akkor mentsd el és csinálj új profilt, így már van kommentár. Ja és kapcsold ki az originbe a felhőtárolást mert az visszatölti mindig a mentéseket
[ Szerkesztve ]
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ha most törlöm a DVD-ről telepített verziót, utána az Origin automatikusan felajánlja, hogy letölthetem a FIFA-t?
Vagy hol tudom az Originről letölteni? Úgy is le tudom tölteni, hogy közben fent van a DVD-s verzió?
Mivel még mindig nem működik a kommentár...Üdv,
GBoy[ Szerkesztve ]
-
Toxy
aktív tag
válasz gameresboy #427 üzenetére
Igen, mikor ráméssz a játakaidra, ott lesz hogy letölt.
-
DjEszti
tag
Srácok !
Ulitmate teambe h tudok több pénzt kapni a meccsekért?
Látom van valami szorzó, esetleg azt kell módosítani valahogy?Köszi a tippeket előre is !!
-
Ps Vita
őstag
Na most örülök,hogy konzolon nyomom és nem kell az ilyen problémákkal vesződnöm
-
nanus
senior tag
(#406) nanus
Skacok erre valaki már 5-ször ujraraktam ,töröltem előtte minden nyomát legalábbis igyekeztem ....gondolom az nem probléma hogy originen 95-ös születéssel van regelve a gyerek...fifa nem 18+-os akkor meg mi a francért "nem jogosult erre a szolgáltatásra" üzit kapja ha fel akar menni online játszani.......
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Én is látom a hozzászólást, hiszen arra válaszoltam, csak nem teljesen világos mikor mit kell másolgatni. Én angol kommentátort szeretnék magyar menüvel. Ehhez akkor pontosan melyik fájlokat kell felülírni melyikekkel?
Amúgy az indításkor kijön még a windowsban egy kis kép, ahol a beállítások is vannak és a játékot ott kell indítani. Ott a bal felső sarokban lehet változtatni a nyelvet, ahogy láttam, csak még nem próbáltam ki.
A játékkal magával két kérdésem lenne: én karrier módban nyomon, eddig egy átigazolási időszak volt, de magát az átigazolási ablakot nem találtam meg. Játékosra tulajdonságok alapján lehet ugyan keresni, de nem látom magát a listát az átigazolásra kijelölt játékosokról. Ezt meg lehet nézni valahogy?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Breki
veterán
válasz KubanitoS #434 üzenetére
pedig teljesen világosan leírta
fifa.zip-ből DVD-ről az alábbi fájlokat másold át.
eng_us.bh
eng_us.big
eng_us_2.bh
eng_us_2.bigMenünek nincs köze ehhez
4! fájlból áll a kommentár. A magyarnál ezek:
hun_hu.bh (36bájt), hun_hu.big (417MB), hungarian_hu.bh (36bájt), hungarian_hu.big (101bájt).angolnál ezek. (eng_us.bh, eng_us.big, eng_us_2.bh, eng_us_2.big)
"DVD-n lévő FIFA13.zip fájlba bemenni,
majd Game mappa és azon belül átmásoljuk a gépen lévő FIFA13/Game mappába a következő fájlokat: eng_us.bh,eng_us.big,eng_us_2.bh,eng_us_2.big! Igen ezek az angol kommentárhoz kellenek, de ezek után a beállítások közt a hangnál tudtok majd választani angol és magyar között! "Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy PC-s verziós esetén akinek 5.1-es hangrendszere van, működik rendesen neki?
Nekem csak a frontok szólnak...
FIFA 12-nél rendesen működött.Üdv,
GBoy -
DjEszti
tag
Ulitmate teambe h tudok több pénzt kapni a meccsekért?
Látom van valami szorzó, esetleg azt kell módosítani valahogy?Nektek is használhatatlan a játék amugy? Idényre megyek csapatot választok és kilép, tovább megy fekete képernyő...
Ha néha belép akkor kiirja h keretfilem nem kompatibilis az ellenfelemével[ Szerkesztve ]
-
realist
őstag
Origin key vétele esetén –miután letöltöttem és telepítettem - a játék közben is be kell lennem jelentkezve? Azaz minden egyes indításhoz kell aktív netes kapcsolat?
-
DjEszti
tag
Fifa pontokat lehet már venni nem tudjátok?
-
DjEszti
tag
válasz Voldemords #449 üzenetére
A fifa 13 üzlet( játékon belül) ott elvileg azt lehet majd nézd meg
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest