Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz pr1mzejEE #899 üzenetére
Undorító és ocsmány valóban, ma is szereztem újabb élményeket, de nem akarok tovább szitkozódni.
Nem arról van szó, hogy nem tudok nyerni és azért mondom ezt, mert tudok (még ha nem is mindig).
Ha minden jól megy jövő héten én is csatlakozom a multiba és kiderül, hogy bennem van-e a hiba, vagy tényleg ennyire selejt ez a cpu -
cettlee
őstag
nekem épp be van dagadva a kezem, illetve 2 hete ugy belerugtam a szekrénybe h 1 hétig sántikáltam. érdekes játék ez a fifa , és az a durva h én halál nyugodt ember vagyok alapba. jah és csak multizok..
-
laca000
őstag
Annyira érdekes játék, hogy egy hete azon kaptam magam, semmi mást nem csinálok, csak "szimulálok" meg igazolok
Már Ronaldo kishúga is nálam szerepel, kész világválogatott.
Nagyon "hiteles", a "foci" részéről nem beszélve.
Azt hiszem visszateszem valamelyik CM-et, inkább managert játszom.
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
stormy8906
tag
Sikerült előhozni az angol kommentárt,bemásoltam a dvd-ről az angol fájlokat. A játék indításnál magyarra van beállítva,de a kommentár angol,hogy lehetne azt is magyarra állítani? Ha kitörlöm az angolt és csak a 4 magyar fájl marad,akkor megint nincs kommentár...köszi
-
Breki
veterán
Championship Manager
stormy8906: Ha a leírás szerint megvannak a magyar file-k játékban simán beállíthatod
A magyarnál ezek:
hun_hu.bh (36bájt), hun_hu.big (417MB), hungarian_hu.bh (36bájt), hungarian_hu.big (101bájt).Itt lehet állítani, ha esetleg külön töltöd, töltötted le lehet kell egy egy BH regenerator előtte, vagy Fidel commentátor patche
a magyar csak az angollal együtt megy[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz pr1mzejEE #899 üzenetére
próbáld ki úgy, hogy a segítségeket állítod be nehezebbre
és a sliderst beállítod pl ilyenre
USER GAME CUSTOMIZATION
Sprint Speed - 45
Acceleration - 45
Shot Error - 50
Pass Error - 50
Shot Speed - 45
Pass Speed - 40
Injury Frequency - 40
Injury Severity - 50
Goalkeeper Ability - 50
Positioning: Marking - 80
Positioning: Run Frequency - 45
Positioning: Line Height - 45
Positioning: Line Length - 40
Positioning: Line Width - 40
Positioning: Fullback Positioning - 45
Power Bar - 50
First Touch Control Error - 50CPU GAME CUSTOMIZATION
Sprint Speed - 40
Acceleration - 45
Shot Error - 50
Pass Error - 55
Shot Speed - 45
Pass Speed - 40
Injury Frequency - 40
Injury Severity - 50
Goalkeeper Ability - 50
Positioning: Marking - 80
Positioning: Run Frequency - 45
Positioning: Line Height - 45
Positioning: Line Length - 40
Positioning: Line Width - 40
Positioning: Fullback Positioning - 45
First Touch Control Error - 50ha Fidel gameplay van akkor pedig ilyenre
Sprint Speed - 48
Acceleration - 40
Shot Error - 50
Pass Error - 50
Shot Speed - 40
Pass Speed - 40
Injury Frequency - 55
Injury Severity - 52
Goalkeeper Ability - 50
First touch control Error - 55
Marking - 50
Run Frequency - 50
Line Height - 50
Line Length - 50
Line Width - 50
Fullback Positioning - 50
Power Bar - 40Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
zolaas
senior tag
válasz pr1mzejEE #903 üzenetére
Jah Klubozunk csak...szánalmas illúzióromboló stb...persze eladni mégsem fogom, pláne, h origi acc-al együtt.
Az úgy kezdődött, h minden második harmadik meccset tudjuk elkezdeni, mert vkinek kilép kifagy, teljesen random módon. Akkor a meccsek, kész szánalom, hogy a cpu játékosai mire nem képesek...mármint a saját csapatunk cpu által irányított játékosai. Képzeld tegnap 3x kaptunk olyan öngólt, amit a hátvéd simán hazagurított a kapusunknak, és begurult mellette, mert épp a füle botját sem mozdította. És a legbosszantóbb nem is ez. Mert ha minden meccsen így viselkedne, azt meg lehetne előzni, hisz valamelyikünk elkezdi mindet irányítani. De neeem, néha tök jó játszanak, meghozza a kedvet, még ha nem is tudunk épp nyerni...Elkezdtük a ligát, feljutottunk a 2. ligába, nyertünk külön kupákat is, ilyen 43-12-20 volt a stat, majd pár nap és 5.liga, 45-30-43 a stat. elég frusztráló. Nem beszélve arról, h megvettem keresztgyereknek, h ő is hadd játszon velünk, erre 1x elindult neki azóta a játék azóta semmi...EA support...inkább nem kommentálom. Aszondja, önnél van a hiba, hisz másoknál tökéletes...mondom neki, tudom, h nállam a hiba, de mi a rák??? Válasz: És azt ő honnét tudja? Csak addig kell a paraszt míg megveszi valaki a szarjukat. Pff, de felbaszott megint...
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
pr1mzejEE
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=zqVPhEjBEq4 ezen a meccsen a 89. percig 3-3 volt, a vége 6-3 lett nekem és ez volt az 5. "gólom".. vicc néha, hogy 3-1-es állásnál úgy kitámadnak az ellenfelek, hogy a végén 6 lesz belőle.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
RockHaRD
addikt
válasz DeathAdder #915 üzenetére
gondolhatod, h nem egy féle játékmód van
-
zolaas
senior tag
válasz DeathAdder #915 üzenetére
hát mivel több mód van, pl 11v11-is Itt az a lényeg, h kapsz 1 profit(online tudod csak nevelni) akivel csatlakozol 1 klubhoz, azután többedmagaddal elkezdel játszani és akkor csak azt az 1 játékost tudod irányitani, akit nevelgetsz. Meccs előtt kiválasztod, hogy milyen poszton játszol (én Pl BK) és próbálsz játszani együtt a többiekkel. Így leírni elég bonyolult, de tök egyértelmű lesz ahogy elkezded. Sztm ez a sava az egész játéknak, mármint a multi résznek
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
RockHaRD
addikt
válasz Gabusrac #920 üzenetére
kicsit sok már ebből a spamelésből, amit csináltok...
mindenkit felvenni originen, plussz itt is beírogatni folyton. Először tök jó poénnak tűnt ez az ESL-esdi, de már annyira túlzásba viszitek a keresést, hogy már elijeszti az embereket...
alig tudtam magamat törölni esl-ről, és azóta is kapom a sz.r emaileket
arról nem beszélve, h a játékosok nagy része csal -.-
-
DeathAdder
veterán
Emberfogást szokott valaki használni? hasznos dolog az?
#922) G^zC^mp€r - hogyan szoktak csalni? No nem a kombiánció érdekel, hanem hogy mit csinálnak azok akik csalnak?
-
RockHaRD
addikt
válasz DeathAdder #923 üzenetére
keress rá ebben a fórumban zolaas posztjaira, nemrégen írta le, hogy hogyan
-
laca000
őstag
válasz DeathAdder #925 üzenetére
Ugyan már, ez nem nemzetiségfüggő, magyarban is ugyanannyi a csaló
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
zolaas
senior tag
-
cettlee
őstag
ha szezonba megtalálom az ellenfelet, betölti a játékot, viszont az arénábol nem lép tovább akkormi a teendö? alt f4?
eznkivül az esetek 50% ban aza hibaüzenet, h nem egyezik a keretfájl ezért kilép
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz DeathAdder #930 üzenetére
ezt igazából úgy hívják, h mcgeady spin, vagy vmi ilyesmi...
bal ravasz lenyom, és jobb analóggal előre + vmelyik oldalra (értelemszerűen amerre szeretnél fordulni)
asszem 3 csillagtól már megy ez a trükk...
-
HoReSz1975
őstag
Hi@all,
Fifa pontot akarok venni, de nem engedi, már 3x elvett 220Ft -ot a számlámról és egyfolytában hibát ír ki
-
Tomate
veterán
PC-n joy-al lehet egyáltalán cselezni? Már 12-ben sem tudtam és itt sem találok semmilyen csel gombot hiába nézegetem a beállításokban a kiosztást... vagy hiába próbálgatom...
-
-
HoReSz1975
őstag
válasz HoReSz1975 #933 üzenetére
"Fifa pontot akarok venni, de nem engedi, már 3x elvett 220Ft -ot a számlámról és egyfolytában hibát ír ki "
Ebben tudna valaki segíteni, hogy miért nem enged vásárolni
-
cettlee
őstag
van még olyan, aki sosem használja a contain gombot?
-
nepszter1
addikt
Esetleg van valamiféle kamerabeállítás ? Mert folyton változik stadiontól függően . Breki aszem linkelt egyet az meg is felelne nekem .
-
myckey
veterán
Nálatok mikor jöttek az ajánlatok,jobb melókkal?
lassan lehúzom a 3. évemet is a Basel-nél.....nagyon nem akarok negyediket is!
válogatottnál jelenleg a Belgákat irányítom.
Egyébként jönnek az eredmények,de hát direkt ezért kezdtem kisebb csapattal,hogy beleszokjak...majd jönnek a nagyobbak.
Egész korrekt eredményeim vannak.Előző fifákban már sokkal gyengébb szereplésnél is kapkodtak értem....
de még csak lemondani se tudok,nincs opció a menedzseri irodában.Természetesen manager modban játszok
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
szente
addikt
Srácok, ha van köztetek olyan, aki nem tud cselezni a jobb analóg hiánya miatt, azzal szívesen nyomnék mecsseket.
Vagy tudnátok adni valami irány mutatást, hogy egy mezei PS2 Joy klónt hogyan lehet rávenni, hogy működjön a jobb analòg kar? -
Breki
veterán
irány mutatás
Neki ez alapján sikerült legegyszerűbb ha elkéred tőle a buttomdata.ini-t vagy másik megoldás:
nepszter1 Ha megfelel miért nem használod?
Nálam most ilyen
[ Szerkesztve ]
-
-
Breki
veterán
Mivel Barnabás írta, hogy neki sikerült elég tőle megkérdezni, hogy hogy csinálta lehet elég az ő ini-jét elkérni, hogy működjön. Mondjuk ebben nem vagyok biztos, de egy privit megér.
[ Szerkesztve ]
-
Atke
senior tag
Csak én nem tudok az Orgnhoz csatlakozni most?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest