Új hozzászólás Aktív témák

  • HaaS

    addikt

    Srácok, ez a négy darab legendary ghoul a Super Duper Martban... ez normális? (lvl 10 voltam) Nem mondom, élvezem a legendary dropokat, de ha nincs meg még régebbről ez a másik legendary cucc, ami mozdulatlanul szinte láthatatlanná tesz, akkor fogyna a Stimpak rendesen. Ott görcsölnek néhány méterre tőlem és nem látnak meg... én meg jövök a háromszoros sneak melee sebzéssel a semmiből... criticallal bossok ellen is működik szépen.

    A kraftolással kapcsolatban egyetértek az előttem szólókkal, egy darabig elvan vele az ember, aztán rájön, hogy a Legendary cuccokat ugyanúgy fejlszteni kell, és ezeket érdemes is, szóval jön a tökölés, hogy melyikről mit szedjen le az ember, meg hogy ó, mi a jó életnek raktam a másikra annyi mindent...
    Most az egyik drop egy laser rifle, ami +50% bonus dmg to humans. Ámen. Szerelek át mindent tüstén, a négyes tárat, szkópot... mindent. Egyébként is nagy bosskiller a lézer, de ez így állat lesz.

    Super Duper király hely, lehet végteleníteni az xp szerzést, meg is léptem a nagy örömre a 11-ik szintet: a lockpickelhető széfet vissza lehet zárni a terminállal... köszönjük.

    "a sárkány is csak ember" - oxox

Új hozzászólás Aktív témák