Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Phülöp #98675 üzenetére

    Jaja, vastagot felsuhintod jobbra a tetejére valahogy keresztben és már dobhatsz is rá bármit. Fél marok szén, pont jó lesz. Ki lehet azt pöcsölni nagy baj nincs, ha nagy a hangerő max. leveszed a húst, míg lenyugszik a rendszer.

    Enpera nyomja a szeneset, Ő már nagyon nem ijedős :C Ugyanez tárcsa alá is jól jön ugyanaz a szitu, csak tárcsa megfogja a hőt, vagy minimál zsiradék vagy úszik az olajban amit kap. Igaz a gázos is jobban szabályozhatós, de ott a birtokon lehet rendes fahulladékkal folyamatosan tudsz alá adagolni és kész is. Ha nem tárcsa, akkor hús csöpög és ég ha olyan. Meg kezdő grilles beszopja amit én 20szor is, hogy rátol 2 kiló szenet, akkor tök forró és fele csak pocsékba elég, mire rendes hő lesz meg minimál parázs.

    Pár marokkal nekilátsz, az sem baj ha nem indult el rendesen, úgy szeretjük ha füstös. Én néha szétterítem a szenet egyenletesre, de néha a grill közepén hagyom, cuccokat kirakom a szélére, hogy ne az izzó parázsra menjen ha folyik valami. Pár csepp is elég, az már lángolni fog és megkapja.

    Erre valók a nagy zöld tojások, ahol el van szeparálva a szénanyag, vagy felfűtöd, mint állat, kialmolod a parazsas hamut, bedobod a kaját és szépen megsül csak a hőtől. Vagy a külön füstölős cuccok. Ááááá, lehet lesek egy olyat és nem vallom be idehaza, hogy 30ezer volt :-D

    Neki kell menni és jó lesz.

    Sütőd jobb oldali részére kíváncsi lennék, hogy alul az csak hamus vagy jobban össze van kötve, mert lehet begyújtanék ott is. Felfelé száll a meleg, mi baj lehet?

Új hozzászólás Aktív témák