Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
FőDudu
veterán
válasz Gabibácsi #74143 üzenetére
Csoda lenne ha nem lenne.
Mar augusztus 11-en hireztek, hogy novekszik a Covid orokitoanyaga a szennyvizben.
Az pedig - a tapasztalatok alapjan - 2-4 hettel elore jelzi a lakossagnal a durva novekedest.
A napi 500 folotti fertozes mar nem jatek, az mar azt jeleni, hogy mindenutt ott van.Mert ha 500 kiderul akkor ugye sokszorosa van tunetmentes hordozokon.
Nem tudom hogyan lesz ezutan, nem lehet mindent ujra lezarni.Nyilvan lesz majd kotelezo maszk viseles, stb - a kerdes meddig mennek el a szigoritasokkal.
FőDudu
-
-
-
zetor2000
őstag
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
FőDudu
veterán
Kesekhez ertok:
Zwilling kesek ernek valamit?Spar akciozik ilyeneket.
Gondoltam egy Santoku meg egy sef kes jol johet.
Egyre mar ossze is gyult a matrica, masikra is osszejon hamar.Megeri, vagy ez is Ikea/Lidl minoseg?
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #74170 üzenetére
Nekem volt valami hasonló.
Egy ~8-10 inch hosszú séf kés. Szerettem. Élezni könnyű volt, és tartotta is egy ideig.
Elvittem kirándulni Balaton mellé pár éve, és ottmaradt, így váltunk el.Mondjuk 60€-t tuti nem adnék érte. Annyiért 2-3 másik jó kínai kést lehet rendelni. Azok tényleg jók. De ha ilyen pontgyűjtő akcióban van, akkor mindet meg kéne szerezni, mert jók, valóban. Nem egy 5000MCD, de használhatóak.
Ilyen 15-20€-t megérnek, szerintem. Azért az átlag LIDL késektől jobb. Ne várj full felső kategóriát, de nem is a legpuruttyább minőség.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-igu-
addikt
válasz eattila #74166 üzenetére
Én rendületlenül gyűjtögetem a timebank-ba az extra órákat a karácsony előtti hazalátogatáshoz (márciusig nincs kivehető szabadságom, köszönhetően a nyugati, kapitalista, kizsákmányoló rendszernek). Azért a repjegyejet még nem vettük meg, és jahnonak se szóltam, hogy fröccs.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Samott
addikt
válasz cyberde #74195 üzenetére
A kamu email nem biztos hogy jo otlet, a simple arra kuldi a visszaigazolast. De ha valaki nagyon paranoias akkor egy ideiglenes atiranyitast hasznalhat ra. Meg elkepzelheto hogy a telex is kuldhet ra kesobb infot.
Aki rendszeres tamogatast ad az valos cimet adjon meg mert azzal tudja majd modositani a "feliratkozast".
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest