Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabibácsi
őstag
Jah gyűrűt is, akciós volt
-
Gabibácsi
őstag
Jah közben projektmánáger is lettem
nem, nem kapok több pénzt
holnap lehet már takarítani is nekem kell, vagy windowst installálniHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #74464 üzenetére
Állatkertet tudja a fene, de egyelőre olyan felemásan jött be. Túl sok a papagáj, fele részleg bezárva, sok cucc felújítás alatt, kifutók üresek, pont a kedvenceket nem láttuk.
Mondjuk van fehér oroszlánból kölök is. Amilyen kicsi macska, akkorát tud morogni, csak lestem Érdekesen békések, mert egyik kiskölök elbotlott saját magában és nyüszített egyet, erre anyja a semmiből ott termett oszt gyilkos tekintettel méregetett minket, néha kicsit vicsorgott, az úgy nem egyszerű. De sem fóka, sem jegesmaci. A halas óceános rész baromi jó, meg a 2 emeletes ház ahol híd van és bambuszból minden a kajmánok felett. Az bejött, kicsit barátságosabb, mint a pesti. És a zsiráfok környéke fej magasságból kilátóval.
Vendéglátó egységek is csak úgy összevissza, hellyel-közzel műxöttek. Ez valami helyi pecialitás, ma is elmentünk egy "minden nap nyitva 14 órától" egységbe, ami aztán nem így volt, amit tegnap kinéztem (pedig csak Kőbányai és barna Kozel volt) az mára úgy becsukott, mint ha sosem létezett volna.
Néhány helyen érdekes a sűrű szövésű ketrec, máshol olyan, mint a hangyász az max. valami fél méteres izé vagy üveg mögött van és kész, kicsit közvetlenebb látvány.
Még kitalálom mennyire pontozom, holnap lehet visszanézünk.
-
zetor2000
őstag
-
eattila
őstag
Hamár volt szó bringázásról... Legalább 4 kilót dobtam le az elmúlt 68 napban. mondjuk szerintem az utóbbi 1-1.5 volt a nagyja, mert azóta figyelek jobban az esti kajálásra.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
eattila
őstag
Az komoly!
1x kiló minusszal már jól lennék Grat!
Mondjuk ha toltam volna tovább a heti 3 bringát, akkor jobban állnék. De most csak 1-2 bringa (20km) meg 1 futás (~5km) van hetente. Kivéve a múlt hetet, mert takonykór miatt semmit se csináltam.e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Bujdy81
aktív tag
válasz eattila #74433 üzenetére
Ez hülyeség, ne haragudj!
Én sem tudok minden nap edzeni, szóval max. 1-2-vel több edzésem van egy héten, mint neked.
Az pedig, hogy valaki éppen 4 km-t kocog, vagy 20-at, csak annyit jelent, hogy hol jár az úton!"Az út maga a cél!"
Ezeknek a ruháknak (amiket a Decathlonban be tudsz szerezni kb. a futópóló kivételével) az a céljuk, hogy
- könnyebben add le a hőt
- ne fázz meg
- ne dörzsöljön ki, azaz ne bukj edzést sérülés miatt.Igazán "profi" cuccom nekem kb. kettő van egy kompressziós szár a lábamra és egy kompressziós, speciálisan nagy párológtató képességű póló a nagy melegben hosszú futáshoz. Minden más cuccom vagy Decathlon szint, vagy versenyen kapott rajt/befutó póló/mez.
Szerintem menj el egy Decathlonba most, amíg még lehet és beszéld meg egy Segíthetek Árpival, hogy mi kell neked, mire, fog segíteni és nem fogsz sokat fizetni!
-
blueboi69
senior tag
Hinnye, ez a korong cucc, ez tetszetős.
Most én is belefogtam némi diétába, meglátjuk mi lesz belőle. Lassan leporolom az itthoni kézi súlyzóimat is.Meanwhile, a nagyobbik fiam, most kezdi az ovit, ez a második napja. Sztem anya jobban izgul
-
blueboi69
senior tag
Lehet ez a korong mégsem jó most még nekem:
Maximális teherbírás: 110 kg. -
blueboi69
senior tag
válasz eattila #74490 üzenetére
Nekem varilható, pár korongot lehet rátenni/levenni.
2x 25kg
Asszony rendelte netről nekem szülinapi ajándéknak, még kb 5éve. (megbeszéltük, nem meglepi volt) aztán a futárral felvitette az emeletre, mert átvételkor jött rá, hogy ő megmozdítani sem tudja (akkor még albiban laktunk) -
eattila
őstag
válasz blueboi69 #74492 üzenetére
Nekem is vairálható. De 10 kilós a szett.Még 1 sor tárcsa felmenne rá.
Én idén rendeltem. Akkor kezdődött a durvaság nálam, mikor leraktam a cigit decemberben. Szerintem most kerületre kevesebb lehetek, de nem mértem. Mikor tavasszal vettem a rollereket, akkor voltam 99 kiló. Gatyában. A rollerem meg 100-at bír. És nem gatyában használomDe még egy hónapja is kellett sétálnom futás közben, most meg simán letolok 5km-t egyben.
[ Szerkesztve ]
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Samott
addikt
#comic pictures
nektekisfajjon
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest