Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz FőDudu #43118 üzenetére

    Kezeljük a helyén a dolgokat. Jelenleg a szélsőségesen polarizált politikai erők maradtak meg mindenhol, akik képesek kampánydémonokat teremteni. A sajátjuk AZ ügy, a másiké hülyeség. A bal oldal kisajátította a klímaváltozást, a jobb oldal a migrációt, és csakis az egyik lehet probléma.
    Ez így elég nagy baj.

    Egyfelől a klímaügyben drasztikus gyors változtatásokra, de főleg komoly előkészületekre van szükség, mert ha csak meglepődünk a nagyalföldi sivatagon utólag, akkor kb éhendöglünk.
    Másrészt pedig az éghajlatváltozással népességmozgás is lesz bőven, oda szorul az emberiség, ahol van elég ivóvíz. Ez is mindenképp lezajlik, és nem drótkerítéssel meg bürokráciával kéne rákészúlni, meg Svéd szemethunyással. Integrációs tervek továbbra sem léteznek, pedig tudnám értékelni, ha beesne egymillió fő a kihalt zsákfalvakba, és 1-2 év alatt munkaerőként működne a jó részük. Van itt vakolnivaló pince meg gondoznivaló kert, a WC se cseréli ki magát, stb, csak munkaerő nincs rá itt a homogén türk-keresztény országban, úgyhogy magamnak vagyok kénytelen dolgozni.

Új hozzászólás Aktív témák