Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz ncc1701 #36477 üzenetére

    Folyamatok vannak, mindenkinek is be kell tartani. Idén még ebből egyszer sem sikerült, de valahogy mindig mi szívunk. És akkor reggel mát itt vártak az ajtóban, hogy jajj volt valami amit szept 30ig le kellett volna adni, írtak róla levelet. Én meg mondom, hogy majd meg lesz és ha írt olvastuk, válaszolunk. Azóta itt intézem a k. fontos aktuálisan egyéb sürgőset és mindjárt vége a napnak.

    Eleve reggel a mentéssel kezdünk. Ha az elhasalt, akkor estig nem mey le, szűk a nap. Reggel érkezik a múlt heti mentések alaárt ki- és beszállítós doksija. Alá kell írni, iktatni. És pénteken azt én basztam el, nem csináltam meg a heti ütemezést (mert volt fontosabb....) így az most hétfő reggelre maradt. Aztán szalagcsere, meghajtók/szolgáltatások ellenőrzése, aztán vehetek levegőt először.

    Az új belépőkre 12 oldalas prezentáció van, hogy kinek mikor mit kell csinálnia. Egyik oldalon 5-30 perces bontással a feladatok. Többit sejtheted, valahogy a mi részünk (de gyanítom a HR, beléptetés része is elmarad) És akkora tegnapi levélre minimum ezt kérdezzem vissza, hogy "Average: 30 days the whole process"? Vagy ilyen formában kell megkapnunk? Mert nem, hanem automata levélnek kell jönnie az ügyviteli rendszerből. Az hab a tortán, hogy külföldi irodával miért is mi és itt foglalkozzunk meg egyéb részletek?

Új hozzászólás Aktív témák