Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz gejala #141728 üzenetére
Én a film adta alapokat várom, nem azt, amit a mai kor tudna alkotni, ezt pedig tökéletesen tudja, nem tud futni csak gyorsabban sétálni meg spagetti western módon lőni a Robocop? Pont, mint a filmben, a hangulat ugyanez, atmoszféra dettó, mindez, egy kezdő és kis lengyel csapattól, már az szenzációs, hogy megtudták szerezni mindenestül a jogokat.
Én is leakartam húzni, de sajnos a demo annyira jó lett, hogy megkellett vennem.
Az a baj, hogy nem érted te se, nem modern shooter kell, hanem az, amilyenek a filmek voltak, ez emeli ki a jelenlegi posványból.
echterion
Nem tudom, hogy tpsként miként működne, de jelen állapotában jó, nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest