Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Dead Island 2 mint project szerinted mennyire állt erős lábakon?
Mindent elmond a 10 év és a rengeteg fejlesztő váltás. Biztos voltak kódsorok amiket fel lehetett használni de utolsó csapatnál már csak annyi volt valószínű, hogy valami működő képes dolgot kiadjanak, ami nagyjából sikerült is.
Megérdemelnek egy pacsit!De egyébként igen, én azt látom hogy a legtöbb játék fejlesztését kérdőre lehet vonni.
Ott a Starfield ami szintén vagy 10 évig készült aztán nagyon nem olyan mint egy modern 2023as játék.
Ott a Mirage ami csak egy nagy DLC 3 év után. Skull & Bones-ról ne is beszéljünk.Pozitív példa a Hogwarts amit 2 évet csúsztattak, hogy valamilyen legyen.
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
[link] - Tomb Raider Remaster Fixes The Worst Thing About The Original Trilogy
* bármikor válthatsz a régi és "új" grafó között
* bármikor visszaválthatsz a 90-es ávekbeli irányításra
* modern irányítás (jobb gomba kamera használat)
* lock-on
* főellenfél életerő csíkok
* sprite alapú tárgyak > 3D
* öcsi/trofi > összesen 200+
* fénykép mód (kapcsolókkal új/régi grafó etc)Tomb Raider I-III Remastered launches on February 14 on PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, and PC. Meanwhile, Crystal Dynamics is working with Amazon Games on the next “biggest” entry in the series.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
[link] - The Last of Us Part II Remastered: The Kotaku Review
Playstation OfC"The Last of Us Part II Remastered is the best way to play this truly excellent game, with sky-high stakes, stunning visuals, rewarding exploration, and phenomenally varied and thrilling combat. But to get the most out of it, you’ll probably need to have a stronger stomach than I do."
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Summoned.
Fanboyként mondom: A PS5-re ingyenesen 60 frémre patchelt TLOU Part II bőségesen frankó. Ez a Remaster egy rókabőr, egy lehúzás az olyan hülyéknek, mint amilyen én is vagyok.
Tudom, hogy 10€ az upgrade, de még az is sok érte. Tényleg 10 centiről kell nézni, hogy azon verza és a Remaster között mi a különbség. Az átlag játékos hót' leszékeli egyébként ezeket a nagyítóval is alig látható difiket. Az új mode meg kb. egy fisemfos DLC, sok effort nincs benne.
(Elvileg hétfőn hozza a GLS. A WLF Edition-ből meg lehet venni a nepperektől szokás szerint 70k körül. Marhák.)
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Dilikutya
félisten
Megjelent a Star Wars: Episode I – The Phantom Menace PS4/PS5-re. Van esély, hogy működőképessé teszik más platformra is? Windows-on ennek a telepítője talán már XP-n se indult el, de az annál újabbakon tuti nem. Ugyanezt használta a Racer is, azt végül kiadták modern platformokra is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
csuvicsuva
addikt
válasz Dilikutya #142406 üzenetére
WTF?
1739 forint? Bele a zsákba!
A film után rengetegszer végigjátszottam, és máig emlékszem, hogy mindig elfelejtettem hogyan kellett harcolni Jabba arénájában anélkül, hogy utána ne nevezzenek gyilkosnak. Óriási piros pont a Sonynak.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
DaVE-1
aktív tag
-
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #142408 üzenetére
Hát ez már akkor is egy erősen középszar, felejthető valami volt. Így lassan negyedszázaddal később meg... hát izé... rettenet.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
gyimger
őstag
válasz csuvicsuva #142407 üzenetére
Erre emlékszek, rengetegszer végigjátszottam! Az megmaradt, hogy ládákat kellett húzgálni, meg hogy Wattónál mindig keresgéltem, meg a végén mindenáron előbb akartam Maulhoz érni Obi-Vannal. A Jedi Knightoknál sokkal komolytalanabb játék volt, de nagyon jó emlékeim vannak róla.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Dilikutya
félisten
válasz gyimger #142410 üzenetére
A film is komolytalanabb volt, mint akár a régi trilógia, akár a többi rész. Bár mai fejjel egész szórakoztató, mondjuk ezt a moziban nézve se utáltam, ellentétben az EP2-vel. Amit aztán az idő és a Disney trilógia is megszépített.
Anno én csak a demóval játszottam, aztán amikor sikerült megszerezni a teljeset, már a telepítő sem indult el. Lehet, hogy a korabeli rippelt verzió elindulna, a Racer-nél ugyanez volt, a CD-ről a telepítő nem működött, de a rippelt verzió elindult. Bár, ha jól emlékszem, volt annak más baja is, csak a későbbi Steam és GOG kiadás futott hiba nélkül. Ilyesmi volt a Shadows of the Empire-nél is (tévében az 576Kbyte-ban láttam először, a csata a Hoth-on a játék elején elég lenyűgöző volt), meg talán a Starfighter-t is az újrakiadás tette helyre.
Akad még 1-2 játék ebből az időszakból, pl. a szintén EP1-hez kötődő Battle for Naboo sem kapható digitálisan, meg kb. sehogyse.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
csuvicsuva
addikt
válasz gyimger #142410 üzenetére
Annyi rémlik, hogy bombát nem volt szabad használni. Jaj, igen, a ládahúzogatás, meg az alkatrész csere-bere és miegymás.
Ezt tényleg már csak a nosztalgia miatt is felrakom a polcra, hiába volt már akkor is elég csúnya.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
[link] - The Ubisoft Situation
+
[link] - Mass Exodus as Baldur's Gate 3 Director REJECTS Ubisoft's NO PHYSICAL GAMES Moronic Agenda//Help:
"The new Ubisoft+ and getting gamers comfortable with not owning their games" - [link][ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Fitymianál Jónás játék a Wolfenstein alkotóitól?
Nem érzek semmi impulzust, de úgy az egész Xbox játékoktól se.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #142417 üzenetére
A megnézhetetlen élőszereplős film után én már semmit sem várok az Indiana témától.
Így minden pozitívum, amit esetleg ebből a játékból áradhat majd az maga lesz az eufória - ha jön (egyszer) PC-re.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz bigrob #142423 üzenetére
Az 5. film meglepően jó volt szerintem. Mármint klasszikus értelemben véve nem jó, de ahhoz képest nagyon jó, mint amit vártam. Másrészt szerintem jobban sikerült a 4. résznél, persze ezzel sem tettük túl magasra a lécet, hiszen azt a bemutatása óta eltelt 15 évben csak tavaly próbáltam újra nézni, akkor is bealudtam, de a többi azért sűrűbben előkerül.
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #142425 üzenetére
Ezek szerint nem zavart, hogy ki lett herélve Indiana?
Nem tudom, engem az ilyesmi zavar.Ez kábé olyasmi, mintha egy Superman filmben Lois lenne a főhős...
-
Dilikutya
félisten
Mondom, ahhoz képest, amit vártam, teljesen jó volt. Harrison Ford 80 évesen forgatta, ennyi idősen valaki Gandalf meg Wilson bácsi szokott lenni. Nekem sokszor visszahozta így is a régi Indyt, de sajnos el kell fogadni, hogy eltelt az idő, és Harrison Ford megöregedett. Tényleg nehéz elhinni, hogy elmúlt 80, jól is tartja magát, de ez a szomorú igazság.
-
i2k
őstag
válasz BioNiCMaN #142430 üzenetére
Értem én, hogy miről van szó, és épp ezért is írtam azt, amit.
* Indiana Jones film - tök mindegy hány éves a karaktert alakító színész ilyenkor (nem is Fordot írtam ugye, épp ezért) -, melyben nyomokban van Indiana, inkább csak in-Diana... az már mellékes, hogy a készítők mennyire tisztelettel (nem) nyúltak a témához, és a mellék/főszereplő színésznő mennyire gyűlöli a férfiakat IRL.
* A film elkészítésének egyértelmű célja a kassza volt. Kár, hogy inkább csak kaszát érdemelt volna, még az elkészítése előtt. Rohadtul erőltetett volt a keresztlányos téma.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #142433 üzenetére
-
i2k
őstag
Indiana Jones game...
..."Gina is our other MAIN PROTAGONIST"A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Nem tudom ez a TLOU Part II Remaster lehetne-e ennél szánalmasabb.
Volt a patch, ami 60 framen engedi szaladni a PS4-es verzát PS5-ön. Ingyen. Tökéletes volt.
Most 19 ezresért (3k amúgy az upgrade) megveheted a NEGYVEN frémes verzát, vagy quality módban rákosodhat el a szemed a 30 képkockától. Miközben a PS5 dobozon ott virít ám a nyócká' meg a 120 frém! Fetrengek
Akkor talán a következő kiadásnak sikerül majd elérnie a 60 frame-et ugye? Ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz gyimger #142437 üzenetére
Na igen, az tudni fogja nem csak száni 1440p-ben a 60-at. Pedig a Sony gyak. legnagyobb nevéről van szó, de ezzel se tudnak mit kezdeni. A fisemfos baromságok helyett amiket beletettek, talán fel kellett volna fogadni 1-2 hozzáértő programozót, akik úgy tűnik leépítésre kerültek a ND-nál -.-
-
cyberkind
félisten
Good luck srácok!
-
i2k
őstag
Meanwhile:
[link] - https://www.vg247.com/ - Against all odds, The Last of Us, Part 2 Remastered’s No Return mode is nigh-on perfect
Gyorsba (DeepL) angolul nem értőknek:
"Minden esély ellenére a The Last of Us, Part 2 Remastered No Return módja majdnem tökéletesA No Return egy olyan játékmód, amelyhez mindig vissza fogok térni, amikor két játék között vagyok - ugyanúgy, ahogy az elmúlt 10 évben az Enter the Gungeon, a The Binding of Isaac, a Nuclear Throne és a Hades játékokkal tettem. Ahogy Sherif is mondta, az, hogy a Sony megtalálta a módját annak, hogy életben tartsa az egyjátékos játékait anélkül, hogy a GaaS/battle pass sötét oldalára csábítana, zseniális húzás, és a The Last of Us, Part 2 Remastered egy olyan újrakiadás, amely ezt minden ellenkező előjel ellenére oroszlánrészt vállal."
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #142439 üzenetére
Sajnos láttam a videót.
Reprezentáció ezerrel - homokos, kövér, terhes, meg Indy helyett(is?)/mellett második FŐszereplő... volt ott minden...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
DaVE-1
aktív tag
Majd ha kint lesz pc-n összehasonlíthatód hogy a 4k 60-at hány száz ezres pc tudja tartani a 185 ezres konzol ellenében. Mindig elfelejti mindenki hogy ezekben nem 4090 van. 185K-ba (jó legyen 250 az új ára) lehetetlen a 4K 60-at belerakni amit mindenki szeretni alapként. Csodák nincsenek és nem is lesznek hw fronton
-
i2k
őstag
válasz DaVE-1 #142444 üzenetére
Crus nagy kisfiú, meg tudja védeni magát (és hidd el: fogja is), ezért nem helyette:
Aki PC fórumra ír, az 'hótziher', hogy nem hülye ebben a témában, és tudja, hogy mit lehet elvárni egy multimédiás célszerszámtól (konzol) egy personal computer ellenében. Felesleges is ezen rágódni, időről időre.
Fontosabb szempont, hogy a hardvert/céleszközt mindenkinél jobban ismerők (Sony és a brancs) mennyire AKARJA jól csinálni a dolgát -- tehát, amikor frames per seconds-ökről van szó, szinte biztos, hogy mindenki ezen logika mentén mereng el.
PC-nél is bele lehet futni hardwired FPS lockokba... Dark Souls rémlik valakinek, például?
Ilyenkor jöhet képbe egy-egy okos modder személy/csapat... ez határozottan a PC-világ hatalmas előnye.Amint kijön PC-re a PArt 2 így is-úgy is szét lesz moddolva.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #142443 üzenetére
Ha kimaradt, akkor persze, hogy "kurva jó" a Remastered... mert Neked új
Grafó a "sima" verziónál sem volt probléma, még szarrá rekódolt YT WT-k esetében sem.Crusnak ebből a szempontból jobban hiszek (142405):
"Tudom, hogy 10€ az upgrade, de még az is sok érte. Tényleg 10 centiről kell nézni, hogy azon verza és a Remaster között mi a különbség. Az átlag játékos hót' leszékeli egyébként ezeket a nagyítóval is alig látható difiket. Az új mode meg kb. egy fisemfos DLC, sok effort nincs benne."
-
Crus
őstag
Ilyen szövegeket olvastam már egy rakás játék esetén... legutóbb a nyomorult Turok 3 Remastert nyalták fel 30 ojróért a rivjúerek (tisztelet az értelmes kivételnek, mert olyan is akadt). Aztán egy rossz vicc. Pontosabban szólva egy sértés. Nem is... inkább egy sertés.
Nekem pre-order volt a lemezes játék 19.200-ért előrendelői lol/10-es DLC-vel. Fanboy vagyok. A legrosszabb fajtából, mert nagyon nagyra tartom a TLOU 1-2-öt.
DE! Amit a ND meg a Sony művel arra szavaim sincsenek már. Az egy dolog, hogy egy barom vagyok, aki megveszi, mert rajong történetért és a karik nagy részéért (igen, Aby-ért is!), de a többi játékost rohadtul nem kéne már hülyének nézni!
Hol vannak a nagybetűs SONY játékok??? Hol vannak a ND játékok? Hol van egy Days Gone 2? Hol van egy Uncharted 5 akár Drake lányával és Chloe-val? Mi van erre a nyomorult PS5-re??? 14. TLOU feldolgozás?
-
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #142444 üzenetére
Figyi... a felpatchelt TLOU 2 bőven rendben volt PS5-ön. Ez egy lehúzás. 3k-ért is az. Ha durván belenyúltak volna a kódba és végletekig optimalizálják menne a 4k 60, de alig tettek bele effortot. (Mondom ezt TLOU fanatikusként, akinek az ország legnagyobb TLOU kollekciója van a tulajdonában. Igen, még ilyen Firefly Edition is... Ami egyedül nincs meg az a Post Pandemic. Sajna túl későn szálltam be a buliba.)
Ja és igen, a TLOU Part I Remaster meg FŐLEG lehúzás volt.
A teljesítményről annyit, hogy egy nevetséges hw-rel bíró Switchen olyan csodák szaladgálnak, hogy én csak a szám tátom. Egy ősöreg rom a hw, de mégis elképesztő mennyire tudnak rá optimalizálni. Mert muszáj! Meg mert nem szarják le a vásárlóikat... Nyilván ott is vannak problémák, sok is, de a 423423. Remaster a TLOU-ból üssön már oda technóban is. De nem üt. 2024-ben a quality módban 30 frém van. HARMINC.
-
Crus
őstag
Ami csoda volt, hogy anno a PS3-ra a ND úgy megoldotta a TLOU 1-et ahogy! Sokszor gépi kódban dolgoztak! Hová tűnt az a világ? Megette a szivárvány, vagy a latté?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 7 db DVD-CD Tartó Eladó! Made in USA - Prémium - Tárolás+Szállítás
- Alcatel Linkhub HH71VM 4G / 4G+ LTE Cat7 Sim kártyás WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- SK Hynix 8 gb(2x4gb kit) 1600Mhz Ddr3 ram
- Több féle Funko Pop figura eladó!
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest