Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
MMORPG-ből inkább az ESO vagy inkább a New World ami jobb szerintetek?
Vagy van valami más amit érdemesebb játszani? A wow nagyon tetszik, de nem szeretnék havi díjat fizetni! -
Crus
őstag
válasz W.Wilson #141949 üzenetére
Nejemmel elkezdtük nézni a Bodies-t, ami egy kicsit a Darkra emlékeztet, egész jól alakul, még csak 3 rész ment le. Ami viszont a nejemnél is kiverte a biztosítékot az a céltalan gayparádé. Mintha a ködös Albionban annyira totálisan mindennapos lett volna, hogy riherongy férfiak illegetik magukat az utcán fényes nappal és naná, hogy a Scotland Yard egyik fő nyomozója is gerjed brére és ennek jó hosszú snittekben is kell nyomatékot adni, ahogy 2 férfi hentereg. Hogy mit ad ez hozzá igazából a történethez? Semmit.
Ellenben a Lokomotív GT bagázs még mindig nem jutott el oda agyban, hogy felfogja: Attól, hogy nekik ez normális (egy pedónak meg a gyerekekkel való fetrengés jön ösztönből, csak szólok!) attól a heteróknak még borzalmasan visszataszító, gyomorforgató, undorító. Nem csak a férfiaknak, hanem a nőknek is! Erről mi nem tehetünk, hogy ez számunkra viszolygást vált ki, így tolerálni se vagyunk kötelesek, pont ahogy a pedókat se! Pont ezért mossa össze játszi könnyedséggel az éjfekete ormány' a kettőt. (Amivel nem értek egyet, mert 2 gay azt csinál a szobájában amit akar, érdektelen... nem úgy a pedók.)
Egy a lényeg: Ti vagytok a kisebbség, alkalmazkodjatok ti! Pont.
(Továbbra is azt gondolom, hogy ezekből kellene 2 félét gyártani, a 2 féle közönségnek vagy egy kapcsolóval be lehetne kapcsolni az ilyen jeleneteket, mert ezekre a többségnek továbbra sincs igénye!)
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
gyimger
őstag
Amikor a híroldalak nagy
kétségbeesésükbenkattintásvadászóan lehozzák, hogy egy-egy film kínai vagy szaúd-arábiai változatából kivágtak egy-egy ominózus(!) és jelentőségteljes(?) meleg jelenetet, akkor a kommentek is sorra arról szólnak, hogy inkább azt a változatot néznék meg. A nézők szívesen választanának."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Crus
őstag
válasz gyimger #141954 üzenetére
Igen, mert így nincs választásod. A filmre kíváncsi vagy, de ezekre a jelenetekre nem, de nyilván beleszaladsz, pörgeted, újra és újra. Egyébként részemről én a hetero enyelgést is átpörgetem. Számomra semmit nem ad hozzá egy jó sztorihoz, hogy este az események végén ki és kivel fekszik le. (Ha enyelgést akarok látni, annak megvan a maga műfaja, van soft, meg hc is.)
Ráadásul az utcára se viszem ki az identitásom: nem füttyögök nők után, nem nézem meg zavaró módon őket, nem smárolok a nejemmel nyilvánosan, sőt még a kézfogás is erősen eseti. Mert ez csak ránk tartozik, senki másra... annyira nem, hogy még a gyerekem előtt se enyelgünk, abszolút visszafogottan viselkedünk előtte.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Imádom a nőket. Ha más nem*, akkor Te biztosan tudod, hogy egy nő is rángatott rendesen bele a játékiparba (Lara Croft).
A minap -- 0, zéró, nada info nélkül (csak azt tudtam, akció, bunyó, Khan)* -- elkezdtem nézni a Jawan c. filmet (170 perc), ami állítólag a NetFixxet felrázta...
Szeretem a szinte mindig frissen ható ázsiai filmipart, az indiai/tamil darabok is általánosságban szórakoztatóak -- muzikálisak is --, de ahogy ez a film a bevezető után átcsapott női invázióba, nem bírtam sokáig.Spoiler nélkül csak annyi, hogy a "rossz" (nyilván: nem lesz végig az, a nyitány sugallja) férfi főhősünk profi high-tech, szervezett bandájának MINDEN tagja NŐ... kapaszkodni: a rendőrségi diszpécsertől a főnyomozóig is.
A metró elfoglalósdi annyira ciki így, hogy már 10-15 percen belül izeg-mozog az ember a székében.
Azt ne kérdezd, hogy pontosan meddig bírtam, de kábé 20 perc. Össze kell szednem hozzá az erőmet.
Érdekel a film, mert Shah Rukh Khan-t bírom (Sanjay Dutt-ot pedig a Testőr óta), és a nők se csúnyák, biztos jó dalok, koreográfia is lesz, de én nem ezt a lovat akartam, amikor tesztoszteron akciót ígértek.Röviden: most már mindent túl lehet tolni. Sajnos, már Ázsia sem mentes ettől. Lassan nem lesz mit kivágni egy filmből, hogy maradjon valami élvezetes benne.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Amit az LGT még nem vesz észre, vagy nem akarnak róla tudomást venni, az az, hogy ez egy marketing bullshit. A kisebbségek pozitív diszkriminációja pénzt termel: sokat.
Ráadásul lehet vele villogni. Hogy közben ezzel a vezetőség zöme nem ért egyet, sőt szembeköpi saját magát? Lényegtelen. Csak az illúzió számít, hogy az az 5-7% aranytálcán legyen hordozva. (Meanwhile nem egy meleg ismerősöm totálisan osztja, hogy baromira nem szeretik a rivaldafényt, nagyon túl van ez tolva szerintük is.)
De én még mindig azt mondom, hogy kell ez a téma a történetekbe, ha annak FONTOS szerepe van... ha csak azért teszik bele, mert checklist, akkor az undorító.
Igen, az ázsiai filmekben is kezd ez terjedni, de finomabb módon, ritkán túltolva. Amúgy engem a woman power nem zavar. Nagyon régóta mondogatom, hogy az emberiség történelmét elnézve, most már nagyon is időszerű lenne egy matriarchális társadalomban gondolkodni, amíg nem késő! Mert pl. egy orosz női leader, meg egy ukrán női leader még mindig egymás 20 éves gyerekeinek adná ukázba, hogy öldössék egymást? Biztosra veszem, hogy nem. (Az a "vicc", hogy be akarja fejezni mind a 2 fél már qrvára ezt a háborút, de nem tudják, hogy hagyják abba, és ez tragédia.)
Más...
Die Antwoord visszatért és hogy! Magyar szövegek is vannak a lyricben
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Yes, there will be another Resident Evil remake, Capcom confirm - but they won’t say which one just yet
“We are very grateful to users that are vocal about their opinion,” adds RE4 Remake director -- [link]
Oké, remélem Veronica lesz...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Én is szívesebben is élnék matriarchális* rendszerben. Kevesebb lenne az esélye az atomvillanásnak.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #141960 üzenetére
Lehet meglepő lesz és nem hiszed el: Nem szeretem. Kifejezetten nem. Nekem már az is zavaró, ha a klasszikus ffi-nő felállás van, mert sajnos látom a szőrös, tetovált orkot. Nekem a single téma a nyerő, amikor egy nő van és ügyeskedik mindent is. VR-ban meg egyre gyakoribb már, hogy az ürgét egy fake testtel helyettesítik, végre gondoltak ránk boomer heterókra is. Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Beaumont
aktív tag
Velemenyek?
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
i2k
őstag
válasz Beaumont #141963 üzenetére
Sétáló Halottak lesz ez is.
Alapvetően nem is lehet más - gondolj csak bele, hogy mit csinálsz/tál játékosként az összes játékban***?: NPC-től NPC-ig mentél, beszélgettél, küldit hajtottál végre, vissza a feladóhoz, közben irtottál mindent, ami meg akart enni, és barátkoztál mindenkivel, akivel lehetett... és kerested a NAGY megoldást.
//*** = értelemszerűen: Fallout...
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
[link] - Forbes - PlayStation Is Deleting TV Shows Players Paid For Thanks To Warner Bros.
"Sony has announced that certain TV shows that players may have bought through PlayStation will be deleted from their libraries. Yes, shows you paid for, just…deleted.Which shows? That would be Discovery TV shows, and the culprit, yet again, seems to be not necessarily Sony itself, but this is another move from Warner Bros. who has been stripping content down from its service and deleting finished projects to save on residual and get tax breaks, respectively."
-
i2k
őstag
[link] - Rózsaszín Godzilla megvolt?*
"Godzilla x Kong : The New Empire | Official Trailer" - 2024//Na nem rózsaszín plüss, de azé, na...
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Atyaég! Volt aki erre használta a PS-t? :-D
Emlékszem anno a PS2 érában sokan azért vettek ilyen vasat, mert egyben DVD játékos is volt. A PS3 esetében megismétlődött a dolog a BR lemezekkel.
Aztán eljött a kor, amikor az okostévéknél tökre alap volt a stream, USB adathordozóról meg a bármi, így pl. én emberrel nem tudok, aki a PS4-en, vagy 5-ön filmeket vett volna ezektől a fakezűektől.
-
cyberkind
félisten
Libabőr, 2025, fucked, Gta VI. 12 szaros év után: [link]
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #141969 üzenetére
És lehetett hallani pletykákat, hogy még akár karácsonyra is befuthat, ha már ennyire hype-olják a népeket. 2025... Tulajdonképpen semmi sem változott, kevesebbek nem lettünk.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #141969 üzenetére
10-ből 2 már fehér... baj lesz.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #141977 üzenetére
Ja twerk, meg széleskörte forma, meg bikiniben villantó pasi, meg gatyában locsolás, meg behajoló póz és azt fényképező pasi... kemény. Ja, nem.
Első blikkre: sok.A végeredményt meg úgyis csak 2028 év végén indíthatjuk PC-n, szóval addig csak bétázzák, csiszolják, DLC-zzék...
//2028-at direkt írtam - mert nem hinném, hogy 2025. január 01-én jön a gamma... szóval a ~plusz 2 év a PC-s aljanép*-nek bünti a 2028-t dobja ki.
* Rockstar hozzáállás a PC-hez.
//Ja, és a trailer alapján: igazam lesz... nem örülünk Vincent.
A csaj se lesz "normális", szóval a szimpitől is messze lesz.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz bigrob #141979 üzenetére
Látom, nem figyelté', sebaj, 1-es, leülhetsz.
~~~~~~~~~~~~~~~~
[link] - To the surprise of no one, Grand Theft Auto 6 will skip PC at launch
"You see, Rockstar has been constantly skipping the PC platform. And, like it or not, this strategy has paid off. Red Dead Redemption 2 and Grand Theft Auto 5 were huge successes on PC. And yes, both of them skipped the PC at launch. So, why change something that works?
From a business perspective, it makes total sense to skip PC. Release the game on consoles, make a lot of money, and then release it on PC so that you can make even more profits. By doing that, some may even double-dip.
And, I’m going to be honest with you. PC gamers DESERVE to be treated like second-class citizens. If you didn’t like this attitude, you wouldn’t have made RDR2 and GTA5 huge commercial successes on PC. If you wanted to be treated as first-class citizens, you would have sent the appropriate message by not buying Rockstar’s games. But no, you had to buy those games. So, time to reap what you sow. Oh, and I can guarantee you. The moment the PC pre-orders go live, A LOT of PC gamers will pre-order it. And that says a lot.
So, there you have it. No GTA 6 for us PC gamers. But hey, don’t worry. You’ll get it in 2026 or 2027. You’ll still suck on Rockstar’s finger. And you will all like it. And that’s why Rockstar will keep treating you the way it does.
How did Vaas put it? “Insanity is doing the exact… same fucking thing… over and over again expecting… shit to change“. So, yeah. Keep buying those PC games. I’m sure things will change in RDR5 or GTA10… NOOOOOOOOOOOOT."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
phenomHUN
senior tag
Már a GTA 3 óta később jön a PC verzió a konzoloshoz képest, amit nem bánok, mert valószínűleg ehhez gépfejlesztés is kell majd.
A trailer alapján nekem erősen coop / multiplayer központú játéknak tűnik (?), de majd ez is kiderül idővel.Me most a búti a menő
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Ahogy máshol megfogalmaztam:
Le kell szarni. Ha nem kell a pénz, nem kell a pénz. Persze, majd 2028-ban, amikor megfejték a konzolt vagy jön az új generáció, akkor majd jön PC-re is, de már túl vagyok azon, hogy játékokra várjak. Ha tudok várni X évet megjelenésig, tudok várni Y-t is és megvenni bagóért. Rossz taktika.Persze, ahogy írják is, így is benne van, hogy sokan inkább megveszik előbb konzolra, aztán PC-re is day-1. Na ebből a mókuskerékből kiszálltam.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
Nem irónia/szarkazmus/savanyú-a-szülő és társai, tényleg:
A GTA 6 be fog zsebelni MINDEN díjat, Év Játéka lesz még a Marson is, és az UFÓ-k ezt tolják majd az Andromédában.
Ez baj volna? Nem.
Jól jár a T2/Rockstar: 10x-esen, boritékolhatóan 2 milliárd dollárt karistolja majd.~~~
Jön a fekete leves: Személyes vélemény:
Láthatóan rátolják a játék kitalált világára a jelenkor betegségeit - nem kell PhD ahhoz, hogy LÁSSON az ember dolgot ebből a röpke trailerből is.
Lesz majd ingame trailer is, frankó nüanszokkal, álleejtő csöcs/seggfizikával, megbotránkoztatóra vett jelenségekkel, hogy rámutasson a GTA-k örök jellemzőjére, de akkor is látható, hogy valami nagyon megváltozott a fejlesztők soraiban.
Ja, hogy niger-itt-ott, a San Andreas másról se szólt. Imádtuk? Még szép. Akkoriban Will Smith se volt ciki, az asszonykája se csalta és szégyenítette meg a világ szeme láttára, és a BLM sem rombolta le fél Californiát, meg a nem-idei-barnulásúak sem toltak ki fényes nappal 5 bevásárlókosárnyi cuccot ingyen a marktokból... szóval, nem volt a tökünk is tele a rózsaszín parókás leszbi negrókkal, mert... kirívóan vicces és chic volt ilyet is mutatni, meg megbotránkoztató, és nem váltott ki annyira ökölbeszórítósan qvaanyádat sem.Most meg mindent túl tolva, beleerőszakolva, erőszakosan elfogadtatóra fogadtatóra faragnak egy gangszta/gengszter szerelmes(?)/érdek(?) pár sztorit, és már nem is izgalmas... a körítés miatt...
...számomra.Ahogy előttem írták, itt magyarul máshol angolul: mire PC-re kerül, addigra sokkal okosabbak leszünk, minden spoiler el lesz lőve, minden részletében ismerjük majd a NAGY képet/sztorit, és... goto10.
-
Crus
őstag
Nekem ez a hype listámon a sokadik. Sose voltam GTA fan, noha majdnem mindegyiket végigtoltam.
A trailerből nekem bőven elég volt annyi, amennyit mutatott a túltolt mai világunkból. Nekem erre nincs igényem. Ha játszok pont a sok mocsok elől menekülök egy másik világba, nem ott is azt akarom látni.
Ettől függetlenül egy patront majd egyszer megér, valami ultimate kiadása, hogy aztán a credits után soha többé ne indítsam el. Pont úgy mint az összes többi részével is azóta...
Aztán itt van nekünk a másik "csoda":
TLOU Part II Remastered - No Return survival mode
Fanboyként mondom, hogy: meh.
Az alapjáték 19k. A PERCEK alatt lerabolt W.L.F. Edition ami csak pár országban volt vehető, már átlag 100k körül kötött ki az Ebayen tömegével. Pontosabban szólva az elővételi jog.
Érthetetlen, hogy ezek a nyomorékok miért gazdagítanak újra és újra szarossegű neppereket. Ahogy az 1. rész Deluxe kiadásáért se adtam 3. félnek 100 ezret, úgy pontosan ezért se fogok. Ritka nagy balf... fék, aki támogatja ezt az egészet a pénzével. Ha nem lenne olyan hülye, aki ezektől a lúzerektől megveszi, felhagynának a nepperkedéssel.
Mondjuk a legnagyobb ökör a témában a Sony, hogy egy láthatóan nagyon is keresett termékből ennyire durván limitált készletet gyártat csak le. Mondom: PERCEK alatt fogyott el a Deluxe ebből is.
A Remaster totálisan szükségtelen a Part II-ből. Ez a No Return ez meg olyan, hogy valamivel meg kellett indokolni, hogy mire kérnek el 19 ezret a néptől, mert túl sok eredeti ötletet nem látok benne. Hót' u.a. a pályákon, pár újabb skinnel be vagy toszva a már réges rég legyártott enemy közé és hajrá.
Ez így egészen konkrétan egy nagy büdös szellentés a vödörbe.
-
i2k
őstag
Trailert sajnos nem láthatom, mert Windows 7-es gépre cseréltek a könyvtárosok***, és ezen én biza semmilyen accounttal nem lépek be Google-ra, STEAM-re, Uplay-re és társaira - egyedül fórumos fiókokat használok ezen a rohadékon.
//*** = TeamViewer, meg csa
j/k felhasználói fiók az bezzeg ment nekik - szaros programot sem telepíthetek, az OS vinnyog és jelszóval tilt. Happy 21. század.[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Használj Windows to Go-t pl. ...már ha tudsz bootolni penről, mert ilyen helyen esélyes, hogy a BIOS is jelszó védett.
De azt, hogy kell értelmezni, hogy Win7-es gépre cseréltek? Downgrade volt?
-
i2k
őstag
Downgrade biza.
Azt mondták hivatalosan, hogy ezek a gépek már nálunk (vidéki kiskönyvtáraknál) fognak lerohadni, ezeket már csak a méhtelepre...Minden védve. Gép plombálva.
Első dolgom lett volna más tároló hardvert bedobni, arra ráhúzni egy 10-est.//Bocs. OFF-ban nem offolok, így is rohadtul olvashatatlan a halványszürke betű a világos bézs háttéren.
-
Crus
őstag
Kell bele önteni egy kis vizet, bekapcsolni, majd hagyni kiszáradni és lehet jelenteni, hogy ennek itt a vége.
Akkor kijelzőt is kell cserélni... de sok víz fog ott fogyni
-
bigrob
őstag
válasz Golden9 #141989 üzenetére
Ha Rockstar kliensben lesz akkor már jók vagyunk. Day1 vettem orosz kulcsos boltból az 5-öt is 6k-ért és még mindig megvagyunk köszönjük szépen.
Haver becsalt pár milliárdot nekem és még az is megvan, ő pedig kapott egy kis pihit érte.
Kíváncsi vagyok, hogy új GTA Onlinet találnak ki vagy valahogy a régit lehet-e majd továbbvinni. Bár szerintem új lesz minden.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Dilikutya
félisten
Manapság sajnos nem lehet már úgy vérig sérteni etnikai/társadalmi kisebbségeket, mint régen. Szerintem már a GTA V is elég vérszegény volt ilyen szempontból. Vagy csak az én ingerküszöböm magas, én a korábbi részeket sem találtam durvának, egy átlag kormányinfón inkorrektebb dolgok vannak. A hangos kisebbségekkel nekem is tele a tököm, egy jó vígjátékot nem találni évek óta, mert már mindenen megsértődik valaki. Hétvégén néztük a zseniális Meghívás egy gyilkos vacsorára c. filmet. Az egész szórakoztató, de ami poénokat a vak inassal ellőnek, azért ma miközben lógsz a kötélen egy villamosszékbe ültetve, méreginjekció járna, meg sortűz. Csupasz pisztolyt nem is hozom fel példának.
Pedig csak annyit kell tenni, hogy tovább kell sétálni, és nézni olyat, ami nem sért, fenének kötözködik mindenki. De ez nem csak polkorrekt téma, minden téren frusztráltak az emberek.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #141993 üzenetére
Hajjaj, rohadtul egyetértek. Nagyon eltompítják / megharagítják (elidegenítés) már az embert ezzel, és a normális, hétköznapi, becsületes(en dolgozó) kisebbségiek is szívnak emiatt.
Nem is tudom, mikor láttam már tényleg vicces "Comedy" filmet.**
//** - Ja, de - múlt hónapban: [link] - "Choyonghan kajok", 1998, 1h 41m - angolul 'Quiet Family'.
Fekete komédia.[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
Kijött a Kingpin remaster, jó szar lett, a hud se illik a játékba, kb totál nem illik bele az a szín vagy betűtípus...
https://www.youtube.com/watch?v=j7WxCYk_3uo&t=40s
Az értékeléseken is látszik h mekkora szemét... Csupán a 30%pozitív.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Anonymusxx #141997 üzenetére
Az a 30% nem vette a fáradtságot, hogy bekapcsolja a monitort?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
csaba951
veterán
válasz Anonymusxx #141997 üzenetére
Sikerült jócskán alulmúlni a Warcraft III: Reforged és Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition megjelenési állapotát. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy a 2023-ban rendelkezésre álló eszközökkel hogyan sikerül rosszabb grafikával kiadni a játékot az 1999-es eredeti játéknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix 8 gb(2x4gb kit) 1600Mhz Ddr3 ram
- Több féle Funko Pop figura eladó!
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest