Új hozzászólás Aktív témák

  • sto1911

    veterán

    válasz _drk #132079 üzenetére

    (#132079) _drk: vagy mi vagyunk forditva bekotve, vagy a vilag tobbi resze, hogy ezek az oriasi huzocimek nem tetszenek. Egyebkent a Witcher 3-at se ertem, miert olyan nagy szam. A platformereket viszont tolom rendesen, gyerekkel.

    BFV unalmas sz@r volt, inkabb adtam volna el...

    Lattam konzolos 30 FPS-t, tele van rakva motion blurrel, hogy ne latszodjon. Rendszeresen nezem a Digital Foundry elemzeseit is. Pl. a Spyro the Dragon remake se utotte meg az elvart sebesseget, raadasul meg be is laggolt, pedig az nem egy grafikai merfoldko. :D

    (#132076) csuvicsuva : annyit akartam mondani, ha barmi mas is erdekli, ami nem az evi 2-3 konzolos huzocim, akkor ugyis venni kell egy (eros) PC-t hozza. En nem fogok konzolt venni, mert egesz egyszeruen nincs ami erdekeljen rajta. Game passban elkezdtem a pl. Halot, rohadtul unalmas, pont annyira, mint sok eve a PC-n megjelent resz. A tobbi meg van PC-re is.

    Mas:
    A draga/olcso AMD/Intel reszekhez annyit, hogy ha sikerul eladnod az elozo konfigokat, attol meg nem lesz olcsobb amit a boltban lehet kapni :D En nagyjabol az osszes ATI/AMD CPU es GPU-val szoptam, igy baromi nagyot kell guritaniuk, hogy vissza menjek hozzajuk.

    (#132101) maross : lehet, en kb. 2 eve vettem egy 8700K, EVGA 2070 10 ev garival, 16GB RAM-ot, ezzel meg elleszek egy darabig, nem tervezem a cseret.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák