Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz reelc #120312 üzenetére

    Régen azért fejlődtek és újultak a játékok mert többet akartak mutatni, meg azt akarták mutatni ahogy azokat elképzelték, most csak akkor újul meg egy ilyen nagy széria mint amiket felsoroltál, ha komoly gondban van, és ha ez se segít, akkor jön a kasza, ide pedig hamarosan be fog csatlakozni a NFS is mivel az EA-nél van.

    Mivel te nem játszottál ezek nagy részével, így nehéz érzékeltetni de talán menni fog, nézd meg az AC sorozatot, gyakorlatilag a 2. részre kiforrott a teljes széria, és azóta azt az alapot tolják ilyen meg olyan bővítésekkel, aztán amikor jött a felháborodás, elküldték eggyel több évre pihenni a szériát, ami után jött egy új rész, de az alapok nem változtak, csupán a korhoz igazították a dolgokat, ami persze nekem kevés, FC széria ugyanez, sőt ott a 4. rész nem akart nagyon más lenni mint a 3., de az 5 igen, pedig a coop-on kívül más nem nagyon változott.

    Ha megnézed a Ubisoft játékokat, vagy legalábbis nagy részét, ugyanerre a sémára épül, csak más skinekkel, pont erre gondolok amikor azt írom, hogy legalább tartalom ezekben van, csak hát milyen tartalom.

    A Fifa és CoD nem igazán tud mit felmutatni, sőt a CoD jelen állás szerint átmegy only multiba, olyan szinten szakít a hagyományokkal, esetleg itt marad az, hogy mivel nincs ötletük a sztorira, azt majd megcsinálja más a következő részben, a Fifa meg esetleg bezsákolhatja a most lejárt BL jogokat a Konami-tól, és így kb teljes lenne a játék, ami meg jól állna ha más nem is fejlődne. Az Nfs meg lemaradt, illetve túltolták anno az évenkénti megjelenéssel, ott csúszott el minden, azóta pedig lehagyták őket igencsak minden téren. Csak egy példa még ha nem is ez a lényeg, a Forza 7-ben ~700 liszenszelt autó van, amiknek minden része minőségi, a Horizon 4-ben legalább 500 lesz szintén ilyen minőségben, nézd meg bármelyik Nfs-t, már itt töredéke van náluk, és akkor a többiről nem esett szó, ebből pedig nem fognak kijönni, hacsak nem áldoznak igazán nagy pénzeket egy rendes munkára, még ha talán annyira nem is lehet rossz a Payback, ahol a milliós sportkocsinál a kipufogó mellett jön a tűz (vagy mi) nitrózásnál, mert ennyire figyeltek a srácok a részletekre.

    Amit te írsz, azt jelenleg főként a PS játékok adják vissza, de csak nézd meg a God of War széria alakulását a mostanihoz, rengeteget változott a játék, és mind előnyére, egy csőjátéktól az alap 30 óra nem rossz, de van akinek 60-nál is több mire a végére ér.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák