Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
háhá, új oldal, hát kezdődjön valami széppel
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cyberkind
félisten
válasz cskamacska #120602 üzenetére
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #120604 üzenetére
Unreal 4 Engine változatban, igen
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csaba951
veterán
válasz tomsolo #120604 üzenetére
Dark Souls: Remastered
Release Date: Tuesday, May 22, 2018
See it on for $31.99 with Prime (PS4, Xbox One or PC)PC-n nem tudom mire jön. Steam-en se híre, se hamva.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
"The prostitute analogy so true"
"Whore of Duty" love that description and so true lol"
"Wait so a 60 dollar game with multiplayer only?
No thank you!""No campaign = no buy"
Call of Duty Black Ops 4 announcement - My thoughts (WAB, 2018.05.22)
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crytek
nagyúr
Mindeközben már tolják a Modern Warfare 4 promoját....abból csak nem szedik ki a singlet hogy rohadna el a testük.
Next PC Upgrade: 2022
-
gyimger
őstag
Woodle Tree 1 kód:
4N47F-50Z29-EH878Ingyen se.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
po1son
addikt
Ez a g2a évről-évre egyre gusztustalanabb oldal...
3x dobott hozzá a kosár tartalmához egyéb nem kívánt szolgáltatásokat (g2a shield - 955 Ft, loot points 480 Ft, g2a plus - 2 euro/ hónap).
Megérdemelnének ezért egy pár millió dolláros bírságot, de az sem zavarna, ha lehúznák a rolót örökre...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
Én csak akkor vásárolok ott, ha valami nagyon best buy, de ezek után biztos már nem fogok.
Mondjuk azt nehezen akarom elhinni 2018ban, hogy erre nincsen valami online kereskedési jogszabály???
Milyen szép lenne a való életben ez a szituáció, ha lemennék a közértbe vásárolni és egy ott dolgozó alkalmazott önkényesen bedobálna a kosaramba pár +tételt, amit nekem kell kivenni...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Csapoati
nagyúr
Én sokszor vásároltam már onnan és meg is maradt minden (jellemzően bundlimaradékokat, de volt, hogy AAA címet is, persze reális(abb) áron), de ez valóban undormány húzás. A kosárnál tényleg kétszer le kell csekkolni mindent, hogy vajon nem maradt-e bent mégiscsak valamelyik baromságuk. A Shield meg önmagában is hülyeség. Egyszer egy kulcs nem jött meg egy óra alatt, Shield nélkül írtam a supportnak és 10 percen belül megkaptam.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
cskamacska
addikt
Tim Stone approves.rovat
Fanatical Order of Battle Bundli 5 euró
benne
Order of Battle alapjáték Rising Sun, és U.S. Pacific részei
Order of Battle: Morning SunAki szereti a Panzer General féle sakkozást, az pont megtalálja a számítását. Egész tűrhetően néz ki, és ez a csomag pont a japókra koncentrál ami tipikusan hiánycikk mindenből.
Flight Sim World még kemény 7, azaz este 1800 óráig megvehető, van hozzá pár ingyé küldetés DLC is, hogy ne a vakvilágba kóricáljon az ember.
Este hatkor aztán az enyészeté lesz, és lehet visszafáradni az FSX akol melegébe a 100 eurós kiegészítőihöz, ami vagy, vagy nem tartalmaz valami durva DRM-et, esetleg kémprogramot.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #120619 üzenetére
Ugyan számomra ritkán releváns a cskamacska bemutatja: A Játékok, Akikkel Pár Elvetemült Gameren Kívül Nem Játszik Senki (AJAPEGKNJS) rovat, de a PG-t (és a Panzer Corps-ot) szeretem, szóval ezt be is fogom húzni. Köszi!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
i2k
őstag
"Hatalmas" akció...:
//Na, úgy látszik eszméltek, mert már nagyobbak az engedmények...
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Csapoati #120621 üzenetére
Mindent a vevőért. ^^
Amúgy pont azért dobom ezeket ide be, hogy ne ez legyen a színvonal:
Battlefield V Official Reveal TrailerLátszik hogy az új BF-ben csörgedezik párszor tíz milla, csak azért az behatárolja a lehetőségeket, hogy a keményen OCD-s CoD fan pistikéktől, a gyíkfejű CFO-n keresztül, a félkarú, Tolsztoj szakállas, krikett mániás, büszkén fekete, nemsemleges Mary Sue jelölteknek is meg kell felelni.
És hát ez az én nagy szívfájdalmam, amit ezek csak pizzára elköltöttek, kijönne belőle 3 Post Scriptum, amit kurvára meg kókóra, na abból meg egy _rendes_ Battlefield 1942/2/2142 folytatás.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Most kaptam:
Valami csak lesz akkor a 27 nap múlva kezdődő Sumér Szélen...
-
veterán
-
gyimger
őstag
válasz csako #120626 üzenetére
Van benne ilyen skin, ha jól emlékszem. Nem tudom, sajnos hamar meguntam ezt a részt, de majd egyszer újra nekiállok.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
sixpak
nagyúr
válasz cskamacska #120624 üzenetére
Ehhh....ne is mondd.
Ez a trailer nagyon ratyi lett.
Mintha a legújabb Michael Bay film előzetesét látnám.
Olyan érzesem van, hogy a Dice/EA azt csinálja a BF sorozattal, mint a Disney a SW-al.
Ettől függetlenül még ma nyomom a preordert (egy ratyi trailernél azért több kell ahhoz, hogy leszoktassanak a legkedvencebb játékomról), már csak azon agyalok, hogy megér-e nekem +20 eurót a deluxe edition....pláne, hogy premium pass nem lesz.
Ehhez még egy gondolat: tudom, eretnekség, de nekem nincs gondom a premium rendszerrel, legalább tudtam, hogy 3 havonta 4 új map meg mifaszom....így meg majd lesz valami....vagy nem.Szerk.: persze egyetértek minden szavaddal, tényleg igazad van, de én reménykedem még mindig.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
SityiSXT
őstag
33 évesen elhunyt TotalBiscuit...
-
SityiSXT
őstag
válasz Csapoati #120630 üzenetére
Több hely is lehozta, a személyesTwitter fiókjára is kirakta a felesége. Sajna eddig bírta a rák ellen a küzdelmet...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz SityiSXT #120631 üzenetére
R.I.P.
Ha jól emlékszem 14 -ben amikor diagnosztizálták nála, akkor 2 évet adtak neki. Aztán nagy volt az öröm amikor úgy tűnt, hogy sikerült legyőznie, de idén újra kiújult és áttétes is lett. Nem tudtak már segíteni rajta. 33 évesen ... áhhh.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Pedro78
senior tag
-
i2k
őstag
"EARLY REVEAL!
Also instantly unlock Cook, Serve, Delicious! 2!! and Ken Follett's The Pillars of the Earth (MSRP $42.98) when you subscribe!"A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
"Death Stranding will have an element of Co-op gameplay"
"(Mads) Mikkelsen is expected to play one of the title's leads, and with almost nothing about the game seeming straightforward, the 52-year-old has weirdly explained to Total Film how Death Stranding is taking co-operative gaming to the next level:
“The whole concept of playing the game, as I understand, needs collaboration from different people from different parts of the world. Which is also on another level of fantasticness.”"
-
cskamacska
addikt
meglepő fordulat.rovat
Post Scriptum hirtelen a hétvégén játszható lettennek örömére gyorstalpaló alant
-
Crytek
nagyúr
-
-
gyimger
őstag
válasz cskamacska #120644 üzenetére
26-án szokták újratölteni a mobilnetem, szerintem ezzel vége is lett De nem gond, legalább kedvet kaptam hozzá.
Arty: szép is az irónia.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone 12 64GB Green GYÁRI FÜGGETLEN - olyan mint az ÚJ - 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iMac 27" 2013vége - bontás
- 27" UltraGear Full HD 165Hz monitor GARANCIÁLIS
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Lenovo P52 WorkStation/15.6"FHD IPS/Core i7-8850H(6mag)/32GB/512GB SSD/Nvidia Quadro P1000 4GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest