Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Dark Souls sorozat
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz DeFranco #121200 üzenetére
Én passzolom. Emlékeim szerint egyedül csak a Fifában rezgett passzoknál... AC részek alatt meg se nyikkant, azért kukáztam.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #121203 üzenetére
Nem játszottál még olyannal, ami ezt kreatívan ki is használja. Nintendón vannak jók, de gondolom a többi konzolon / PC-n is biztosan van olyan játék, amiben ez sokat dob. Mondjuk tény, hogy vannak most is játékok, amik PSX szinten kezelik ezt
http://jateknaplo.blog.hu
-
Csapoati
nagyúr
A Forzában pl tök jó, ha váltáskor kipörög kicsit a kerék, vagy leér a fűre, nagyon jól jön a rezgés, segít kontrollálni az autót.
cyberkind: Szerencsére a FM7-ben nem ilyen, különben megőrültem volna a 3 órás Le Mans alatt.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Agyzuzo
addikt
válasz tomsolo #121203 üzenetére
Mert ahol jó, ott rohadt jó, lásd pl. tényleg a Tomb Raidert, hozzáad a hangulathoz. Nem azt mondom hogy egy műbránerrel a kezemben játszom, hanem tényleg csak akkor rezeg és annyira, amennyire kell. Kormány ugyanez, vezetni is sokkal jobb egy force feedback-es kormánnyal (főleg egy minőségi darabbal).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
DeFranco
nagyúr
na hát akkor sokra nem jutottunk
-
morfondőr
őstag
válasz DeFranco #121210 üzenetére
Minden játékban kell rezegnie a padnak (nálam legalábbis xbox one pad mindenben rezeg). Az, hogy a logi-nál valószínűleg valami driver probléma miatt nem rezeg, nem hiszem, hogy bárki tudna okosat mondani. Aki használt már ilyet, az is nyilatkozott, hogy ugyanez a baja volt neki is. Mivel nem is új a kütyü, a driver is már 2 éves, lehet win frissítés miatt nem megy, vagy valamivel össze akad, stb. Ezer oka lehet!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
ayo
veterán
rég volt már sorsolás, úgyhogy a következő hónapban 3x is lesz a blogon. nagyjából 200 játékból lehet választani, nyerjetek valamit plz
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
-
Crytek
nagyúr
Nincs véletlen itt olyan akinek van rengeteg digstore pontja /pénze az oldalon?
Vendetta - Curse of Raven's Cry 1.18$ glorious epic hájtek nonplusszultraüberolcsó... Akinek van és szívesen segítene jelezze küldöm paypalon a pénzt.
Next PC Upgrade: 2022
-
djculture
félisten
Az szép akkor jobb ha hanyagolom...
-
DeFranco
nagyúr
mi ez a paypalos balhé?
-
reelc
veterán
válasz Crytek #121229 üzenetére
Kíváncsiságból beléptem, én sem találtam meg. Nem listázza a játékot.
Sőt, még elfogyott jelzés sincs - bár nem tudom szoktak-e ilyet csinálni, évek óta nem voltam bejelentkezve.
Lehet valami user trade volt az ajánlat, nem az oldalé? Mert az oldalnak nem látom hogy bármilyen eget rengető akciója lenne, márpedig amit beírtál az hatalmas akció volt. -
Agyzuzo
addikt
válasz Dilikutya #121233 üzenetére
Életem első refundja volt steam-en... "Csúcs"... (Ez a tényleg szar és nem jó értelemben szar kategória sajnos)
-
Dilikutya
félisten
válasz reelc #121234 üzenetére
A Rambo és a mobilport Colin McRae Rally is csak szerinte jó, de csak akkor adott volna értük pénzt, ha közös 1 eurós bundliban vannak 10 másik játékkal együtt, és a rávalót is kártyapénzből csencselte össze. Szóval helyén kell kezelni a dolgokat.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crytek
nagyúr
Ismét a listában a Vendetta most 1.3$-ért. Valaki help?
-
reelc
veterán
válasz Crytek #121238 üzenetére
Mire valaki válaszol, megint elviszik.
User ajánlat? Gondolom megint 1db.Tudom szentségtörés amit most mondok neked, de vedd meg, ha annyira akarod. Akár többet, ha lesz még majd hogy levásárold a feltöltött összeged, és viheted eladni, cserélni. Biztosan érdekel mást is ennyiért.
Pár éve vettem náluk 1 bundlet, 0,02 pontom van ha jól rémlik. Szóval elég komoly ottani vásárlónak kell lennie, aki tud segíteni neked.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Na már a gamersgate felhasználási feltételei is megváltoznak vpn-t használ valaki akkor lefogják tiltani az adott fiókot.
-
Źşë'
addikt
steam linket mennyiért szállít le a sztím és mikor kell fizetni? gondolom mikor meghozza a futár?!
ugye most 2,5€ az elég jó ár, csak gondolom megnyomja a szállítási költség"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
magyar gamestop."hu" -ról tud valaki konkrétat írni? létezik e ilyen, esetlegesen a supergamer.hu -ra változott?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ProEvoFan
nagyúr
----- semmi
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz xuser #121248 üzenetére
Sajnos (lehet az IGP miatt ,nem tudom) nekem a new game után amikor játszaná le az induló videót visszadob az asztalra....Van amikor már az intronál is de miután töröltem az intro videokat egyből a menü jött de nem lettem előrébb mert kidobál Mindegy majd 1.5 év múlva ha lesz rendes VGA-m hátha
Addig nézegetem a benchmarkot benne[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest