Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Azonnali játékos kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
na közben végre géphez is jutottam, mobilon lejárt a szerkesztés, szóval.
Egy PS4 példa: barátom ős COD-os, mindegyiket megvette, mindig a legdrágább VGA-t hozzá, hogy multit maxon tudja tolni, DE 4-5 éve hagyta az egészet, mert annyira pocsék lett az egész PC-n. Vett egy PS4-et nagyjából egy VGA árából és azóta is köszöni megvan a 200K körüli játékosokkal, míg PC-n egyre igénytelenebb portok jöttek és még Free Weekenden is alig talált embert az alapmódban, nem hogy egy-két extrémebb opcióban.
A port ctrl c-v meg hát pontosan látszik, hogy nem így van, hiszen szarabbnál szarabb portok jönnek ki PC-re. Batman összeszarta magát és amire kijött rendesen verzióban, addig a konzolosok kellemesen ki tudták tolni és egyéb élmények.
A Gamepad téma meg megint megszokás kérdése, egy régi haverom a hanyategérre esküszik és keményen is tolja a headshotokat is vele, nekem régen 1 gombos touchpadem volt a Quake Live-hoz melóban, idővel top játékosok között voltam...megszokás kérdése, hogy jobb rosszabb, az már megint más dolog, de nem feltélten lehetetlen.
Aki a Forza miatt aggódott, hogy kiadják PC-re, azt meg egyszerű eset. Vett egy gépet adott játékokért és ma ott tart a dolog, hogy a játékok nagy részét PC-n is tudná játszani, tehát nem sok értelme maradt a konzoljának, jóhogy rage-el. Mondjuk kellemesebb, egyszerűbb és biztosabb a konzol, de engem is felhúzna, ha vennék egy 120K konzolt, majd az összes játékot PC-re is kiadják...és nem a PC utálata miatt, az remélem egyértelmű...
Az meg hogy majd emulátorral lenyomunk mindent, az pontosan azt jelenti, hogy majd torrentről leszedjük az ISO-t. Ha szarul állnának a cégek, akkor váltanának, alkalmazkodnának, de jelenleg igen csak elvannak a saját világukban.
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- OTP Bank topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok