Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Én pár 100 óra DS után nem vagyok elég kemény egy Payday-hez, bár más kérdés, hogy ott egyedül szart se érek.
(#114050) Solaire
Akkor a Division, Rainbow 6, PUBG, Payday mehet simán, de csak haverokkal, ezek mind király játékok, bár nekem a Rainbow és a Division jön be a legjobban.(#114053) ayo
Valói gaz, épp most vittem át PS4-re egy fórumtárs kariját.[ Szerkesztve ]
-
-
reelc
veterán
Most akadtam bele a Wolcen: Lords of Mayhem-be.
Early Access, még rengeteg melója van vele a fejlesztőcsapatnak. De tetszik amit csinálnak.(#114061) ayo: Igen, még idő kell neki. Meg majd sale nekünk.
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget. CS-re ránézek. Suli mellett kell valami jó lövölde. Kimaradt jópár év már hiányzik.
“Praise The Sun” \[T]/
-
cyberkind
félisten
-
addikt
válasz Šolaire #114050 üzenetére
Borderlands 1+2, Killing Floor 1+2, összes Serious Sam (de konkrétnak akkor legyen mondjuk a BFE), Dead Islandek, Left 4 Dead 1+2, PAYDAY 1+2, új DOOM, új Quake Champions
Ja, ezek a két utolsó kivételével leginkább coop-osak.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
reelc
veterán
válasz Šolaire #114067 üzenetére
Ha már szóba került a Quake, talán tehetsz egy próbát az új Unreal Tournamenttel. Még fejlesztik, nem sok tartalom van, viszont ingyenes. Kb. 1 éve kipróbáltam, tetszett.
-
tomsolo
addikt
Az következőszámot küldeném a topiklakóknak, Zsolti vok Székesfehérvárról. Csá!
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
reelc
veterán
válasz Šolaire #114069 üzenetére
Bocs, elfelejtettem megírni, hogy nem Steames, az Epic launchere kell hozzá.
(#114071) AtHoS: Na, igen félreérthető volt kicsit amit írtam, bocs.
Nem vettem meg, nem próbáltam. Videók, a honlapjukon lévő infók, fejlesztési státusz stb. alapján írtam a véleményem, hogy tetszik amit csinálnak. Van benne 1-2 ötlet, pl. a hagyományos class rendszer nincs benne, te építed fel a karidat.
Nekem az a benyomásom, hogy akár sikeres lehet a műfaján belül, mint pl. a Grim Dawn, nem bukás, mint a Vikings - Wolves of Midgard.
Szerintem karácsony körül ránézek majd az adatlapjára, hogy állnak majd akkor a fejlesztéssel.
Amúgy 13 francia csinálja. Több emberre gondoltam. -
Šolaire
veterán
válasz micafighter #114073 üzenetére
Sok jót olvastam róla köszi.
reelc: nem gond hogy nem steames.“Praise The Sun” \[T]/
-
TheProb
veterán
Fallout 4-ben mod-ot nem lehet leszedni egy fegyverről vagy úgy ha craftolok a helyére valamit? Ez így elég béndzsa... Valamint ha bezúzom, akkor a modot is bezúzza ugye, nem rakja be az inventoryba?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
Hokunda
senior tag
-
MrTwister
őstag
Vett valaki ebből a GMG-s lootboxból? Ki mit kapott? Mass Effect Andromédát ki lehet vajon belőle szedni? Megéri bármi is a csomagból, látom a legtöbb már Out of stock?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
yozsee11
aktív tag
-
-Prometheus-
tag
válasz MrTwister #114081 üzenetére
Épp most vettem egy 10 pack-et és kiesett belőle egy Mass Effect Andromeda is. A többi játék valószínűleg értéktelen (majd holnap nézem át rendesen), de ez talán önmagában megért ~2k-t. Szóval nem lehetetlen kifogni valami jót, de ez szerencsejáték, úgyhogy csak saját felelősségre.
-
Csapoati
nagyúr
válasz -Prometheus- #114084 üzenetére
Én inkább kivárom a 10 eurós akciót az Andromédánál vagy hogy bekerüljön az Origin Vaultba.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Crytek
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
eszement24
aktív tag
Méltó módón ünnepeltem a 2000. játékom
Borzasztó finnyás lettem az elmúlt években és 99%ban nem aktiválom be azt amivel biztos, hogy nem fogok játszani, így lassan már kb ennyi játékom összegyűlt mindenhol, persze cserélem és ajándékozom (steamgift) ezerrel
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz eszement24 #114092 üzenetére
A vége a bundle lesz , én meg mindig kivárom
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Eddig csak Steam-en 2milla Doom ment el, azt mondjuk nem tudom, hogy ez csak a Steam-en vett példányok vagy az összes, de szerintem ez csak Steam-es lehet, egész korrekt szám ez a mai lopós világban.
-
tomsolo
addikt
Ara Fell - kellemes 8bites jrpgnek tűnik
Butcher - nagyon kemény és véres pixel lövölde
The Tiny Bang Story - jóféle hidden object, sokszor volt bundliban
Seraph - jó kis platform mlövölde
Crookz - The Big Heist - kellemes csapat alapú stealth cucc, lassan indul, de utána már nem könnyű[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
Dilikutya
félisten
Nyilván úgy érti, hogy a Steam-en vette, és nem máshol, pl. GMG-n vagy G2A-n.
Bár ennek az ellenkezőjét támasztja alá a Steamspy adata, ahol a tulajdonosokra ír hozzávetőleg ennyit, és abban viszont (szerintem) nem csak a Steam-en vásárlók szerepelnek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
arty
veterán
válasz Dilikutya #114098 üzenetére
arról, hogy hol vette vki a játékot, nincs adat - a steamspy az egyetlen "hiteles" forrásunk, az pedig összvásárt mutat, igen.... (bár nyilván a többség steamen vette)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Asus Asztali PC
- Nintendo Switch Oled Cfw - konzol beszámítás
- Arctic Cooling P12 PWM PST 120mm ventilátor 4db csomag
- MacBook Pro 2015 13"/Air 2012 13" egyben a 2db Működnek amire szeretnéd/Magyar billentyűzet
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest