Új hozzászólás Aktív témák

  • VitoSagi

    tag

    válasz duvi #9288 üzenetére

    Akkor a teljesség igénye nélkül néhány Braben-morzsa összefoglalása innen:
    Mivel nincs tudomásom róla miként fordítottátok a Power kifejezést magyarra, engedjétek meg, hogy ezúttal a Hatalom legyen a megfelelője...

    1. Lesz Béta időszak ezúttal is, hogy mikor arról majd kedvenc Michael barátunk tesz említést "hamarosan".
    2. A játékosok nem nevezhetik majd át az általuk támogatott Hatalmat akkor sem ha magas rangot/szintet érnek el benne.
    3. Bár elérhető lesz a hajókból a GalNet, csak a globális hírek lesznek elérhetőek, a rendszerszintűeket továbbra is csak az adott rendszerben tartózkodva érjük majd el (mint eddig az állomásokon).
    4. Imperial Courier vásárláshoz Braben "úgy gondolja" Master rank lesz a minimum.
    5. Bármely Minor Faction lehet Hatalom ha elég támogatást kap, de nem lesz könnyű odáig eljuttatni. Induláskor kapunk nagyjából 10 kész Hatalmat amit lehet támogatni és kábé ugyanennyit lesz lehetőségünk nekünk, játékosoknak Minor F-ből "növeszteni". Egy Hatalmat ki is lehet fektetni és akkor másik léphet a helyébe (szorgos munkával)
    6.Major Factiont is lehet elvileg megdönteni (Fed/Emp), de Braben szerint ez bár lehetséges, de valószerűtlen. Szóval ne nagyon várjuk, hogy hagyják megbukni bármelyik nagy frakciót is...
    7. A bekapott bountykra feltett kérdésre, miszerint lesz-e lehetőség valahogy helyben fizetni a büntit azért, hogy ne támadjon ránk minden hajó a rendszerben Braben azt válaszolta, hogy Michael a következő Dev Update-ben fog erről beszélni. Tehát várható valami változás ebben is, nem tudni még mi.
    8. A Wings bugjai közül lesz amit javítanak a PowerPlay kiadásával, de nem mindent. Dolgoznak rajta tovább természetesen.
    9. A jelenlegi CG-k ugyanúgy várhatóak a jövőben is, lesz ami nem kapcsolódik annyira a PowerPlay-hez, de lesz amit azért hoznak létre pl. egy Minor Faction Hatalommá erősödhessen.
    10. A Courier egy gyors többcélú (multi-role) hajó lesz, azaz a Cobra, Python vonal erősödik várhatóan, hiszen azok kaptak eddig ilyen besorolást.
    11. Alliance specifikus hajóra vonatkozó kérdésre nagyjából hanta értékű, kitérő válasz született, azaz mostanában nem várható. Azért érzik ebbe az irányba a nyomást az FD-nél, úgyhogy lehet reménykedni.

    Bocs, hogy 4 oldalnyi válaszból csak ennyit merítettem, de 12 óra munka után nem volt lelkierőm többre... :N

    Remélem azért találtok benne érdekességet is.

    U.I.
    rtitusz Ezt konkrétan hol láttad? Sajnos a válaszok oldalán nem láttam ezt, vagy csak átsiklottam felette. Ha belinkeled vagy másolod talán jobban megvizsgálhtjuk a dolgot. Én Braben válaszai között a 10-est találtam a Courier-re.

    The Imperial Courier is a shiny fast multi-role ship. Of course you can use it as a fighter, but it is not a specialist.

    [ Szerkesztve ]

    ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

Új hozzászólás Aktív témák