Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    @bot1978: Nem, egy kiürített kondával is hosszú lesz az 50 millás út, nem éri meg az árát keress olyan rendszereket ahol egy ugrásra a következő rendszerben van állomás ~10-15 ezer ls-re, itt ha war / boom van az Economy kabinokkal degeszre szedheted magad. (Wugiangi, és ha visszakeresed a kommentjeim írtam anno Fed rendszert, ahol ömlik a fed rank, és a pénz, data delivery + Passengerekkel 4 nap alatt szereztem Corvettet, és ~400 millát... kevés tapasztalat mellet a Corvettet / Cutter párost kerüld, Conda dettó hamar pénztemetővé válhatnak.)

    Passengereknél fogod látni körözött e valamelyik utas, a bábunak a beszálló / ülés helyeken lesz egy kalapja és öve azt hiszem, vagy eltérő színe lesz.

    Emellett:

    A missionlog mindig pontosan leírja az adott stoppos mire nem reagál jól, és te mire nem fogsz jól reagálni ha scannelnek.

    "no fire zone előtt silent-re kapcsolok" Ezt nem egészen értem. SR-ben azt hiszem nem kapsz engedélyt, ha kapsz de nem tudsz leszállni --> scanneltek esetleg, és az illegális utas miatt visszavonták az engedélyt.

    Fed rank + Cr grindfest: [link]

    @Raymond: Köszönöm! :R :)

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák