Új hozzászólás Aktív témák

  • wollnerd

    aktív tag

    Történt egy kifagyás! A bug reportba írtam ezt a részletet:
    "Crashed while route plotting from Ogmar Dervish Platform to Sagittarianus A* with only scoopable stars and jet cone boost enabled and with FSD BOOST 3X ENABLED! (I dont uderstand this function...) Game crashed at 5% route plotting."

    Nem kellett volna bepipálnom az FSD boost-ot... :W Különösen nem értem ezt a funkciót, amióta megjött a jet cone boost...

    Amúgy arra gondoltam hogy elmennék Ogmar-ból (Coloniát meglátogattam már, elég szegényesen fogadott engem) a Galaxis középpontjába, aztán onnan Beagle Point-ba. A középpontból "nyílegyenesen fog odavinni" az úttervező a BP-ba? 50+ Ly-es hajó.
    Onnan pedig vissza a Sol-ba. Csak nem tudom hogy tényleg belevágjak ebbe... Van-e nekem egyáltalán türelmem? mert hát amikor colonia felé, volt hogy azt gondoltam hogy "Milyen hosszú ez még!" "Úristen, ez nagyon hosszú még mindig " "Sokáig van még a vége" De ugyebár célkitűzést tűzök ki, tehát végig csinálnám.. (út közben nem mintha lenne választásom. :D)

    42861 fórumtársunkat is megkérdezném hogy az Ő fejében is átmentek-e ezek az "Jajj messze van még" szerű idézetek. :)

    [ Szerkesztve ]

    PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

Új hozzászólás Aktív témák