Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz rtitusz #24516 üzenetére

    Az úr valóban művészi módon tud folyamatos FAOFF-al repülni, ez nem kérdés. De a taktikáját az egyszerű Fed agyammal képtelen voltam követni. :F Jó, tudom, az Eagle egy elpusztíthatatlan, mindennek ellenálló konstrukció, magam is rendszeresen találkozom szembe porig alázott, zokogó Corvette, és konda pilótákkal, akik elcsukló hangon arról panaszkodnak, hogy nincs remény, az Eagle pajzsát semmi sem bonthatja le, és ezért a huge MC-ket, és plazmákat már áruba is bocsájtották a vatera internetes oldalain, mert ők ezek után inkább szerzetesnek állnának egy PHEIA-AUSCS A-A H23 szektorban lévő kolostorban, de akkor sem értem, vajon mire volt az jó Isinona mesternek, hogy 19'11-nél minden arra járó hajóba belelőjön egyet-egyet. Vajon mi volt az elképzelés? Értem én, látványos húzás, amikor a földimalac párbajra hívja az oroszlánfalkát, meg hogy a komplett RES onnantól kezdve kizárólag csak vele foglalkozik, de mégis nem lett volna célszerűbb inkább befejezni az ASP-on azt a már megkezdett szakmunkát, és csak utána, egyesével inzultálni a többit?(az az imp. Eagle ráadásul még csak wingben sem volt a többivel, azt a kis időt már kibírta volna, amíg sorra nem kerül)
    Sztem mindenkibe belelőni, majd pucolni nem túl kifizetődő eljárás. :N Ha már csak egy párat lövök bele valamelyikbe, az legyen inkább akkor, amikor az illető kb 1% hullon van, félúton az örök aszteroidamezők felé. Akkor legalább fizetnek érte, nem pedig az elején, amikor ráadásul még vissza is tud lőni. :K
    Mindazonáltal ahogy a railgun-t használja, az valami pazar, azért egyenesen csodálom, én a kínai nagy falat nem tudnám eltalálni 3 méterről egy földhöz rögzített példánnyal sem. Érdekes viszont, hogy a lézerekkel már nem volt annyira bravúros, mint inkább csak simán nagyon ügyes.
    És azt is láttuk, egy Eagle pilótának milyen keményen meg kell dolgozni 9k bounty-ért. :)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák