Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz Vesa #23822 üzenetére

    Én 250 óra után éreztem ugyanezt, azóta heti 1x-2x lépek csak be egy kis csempészkedésre, meg hogy ne felejtsem el az irányítást :)

    A héten jött egy newsletter, hogy milyen community goal-ok vannak, és gondoltam, hogy azt még pont nem próbáltam sose. Valaki írta is, hogy az ilyen helyeken több játékos van, lehet másokkal is interaktálni.

    Gondoltam, átpattanok a csempész-ASP-ből a jó kis fullra táposított Pythonomba, és elugrok oda, mert az egyik goal az, hogy anyagokat kell szállítani, a másik meg, hogy a wanted hajókat kell lelőni. Én ez utóbbira szavaztam volna :)

    Azzal kezdődött, hogy megérkezek a rendszerbe, és azonnal kiszedett egy játékos ASP Explorer, és szó nélkül nekem esett. Eléggé kiegyenlített volt a harc, amikor beszállt még 1 játékos, de azt már időm se volt megnézni, csak a radarikonból tudom, hogy játékos volt. UGyanis azonnal shield boost és a menekülés mellett döntöttem.

    Amikor megérkeztem SC-be, és szálltam a bázis felé, rámírt egy ismeretlen, hogy mi történt parancsnok? miért vannak lenn a pajzsaim? Elpanaszoltam neki, ő megköszönte és elment megkeresni az embert :)

    Miután feltápoltam magam a bázison, visszamentem vadászni. Találtam is egy competent, Viper3-mal repkedő játékost, aki wanted volt. Sutty, kirángatom, és nekiesek.
    Azaz, esnék, mert az összes eddigi tudásomat latbavetbe se voltam elég, hogy legalább a harc 10%-ban orral felé álljak. Olyan gyorsan mozgott, hogy néha szinte láttam, ahogy röhög rajtam. Volt olyan alkalom, hogy hátrafele repülve gyorsabban szállt, mint én, 4 PIP-pel :)
    Aztán beidegesedtem, és mikor sikerült volna legombolni a pajzsát, leomlott az enyém is, és onnantól már nem volt visszaút. Kb 10 millióm bánja :)

    Szóval, ha valakinek van kedve, írhatna/videózhatna PvP taktikákról, mert a RES-es videók roppant szórakoztatók, de szerintem senkinek se okoz gondot agyaamputált NPC-ket lövöldözni. Ez viszont valódi kihívásnak tűnik, bár úgy tűnik még sokat kell tanulni.

    @Vesa, szerintem próbáld meg Te is ebbe az irányba a játékot. A grindelést én is unom, de most legalább lebeg a szemem előtt egy PvP-re fittelt jobb gép, amit elkezdek összegereblyézni.

    @Flynth : köszi :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák