Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz duvi #22000 üzenetére

    Akkor a pajzsokkal kapcsolatos fő kérdésekről néhány felvetés:
    -
    SCB - Nincs azzal semmi gond, csak egy-két dologra oda kell figyelni. Pl nem célszerű egy lézerektől amúgy is 97 fokra izzított állapotban indítani a töltési folyamatot. Igaz, hogy alaphelyzetből is 100 fölé mászik a hőmérő, és valamit valóban fogynak a modulok, de nem számottevően. Én továbbra is gond nélkül tudom használni őket. Itt jegyezném meg azonban(kozi71 kolléga felvetése kapcsán), hogy +súly ide, +súly oda, érdemes inkább B SCB-t használni A helyett(a nagyobb osztályúaknál), mert lényegesen kevesebbet fűt, ráadásul az alacsonyabb hatásfokot viszonylag jól kompenzálja az egyel több töltés. Lehet hogy pár tonnával nehezebb, de nincs érezhető különbség az agilitásban(legalább is én nem veszem észre). És akkor még arról nem is beszéltem, mennyivel kevesebbet fogyaszt.
    -
    SCB kontra HRP - Ez megint olyan dolog, mint az a dilemma, hogy plazma vagy MC. Stílus kérdése. Én igazi régimódi besz*ri Fed szájhős lévén úúútálom, ha idegen származékok gyalázzák a hullomat(azt csakis én gyűrhetem meg mondjuk egy aszteroidának dörgölőzve...bocsi, elkapott a nosztalgia, azok a régi szép idők :) ) Elfogadom, hogy manapság a legtöbben a HRP-re esküsznek, nem is akarok meggyőzni senkit, de én maradok a "lapíts a pajzsod mögött" felfogásnál. Ha az ember tisztában van a hajója korlátaival, akkor ez ma is remekül működik. Nem is emlékszem, mikor fogyott el utoljára. Azért ez a Barbi pajzs + SB + SCB kombó elég masszív cucc, de még egyszer hangsúlyoznám, ez a témakör ízlés kérdése.
    -
    -
    kozi71 - "Life support miért nem D-s a Assault ship-n? Nyernél vele 12T tömeget"
    -
    És veszítenék egy rakás nehezen összespórolt wattocskát(hiába működne D-vel a coriolis szerint, sőt, ha megnézed, szerintük még akár egy + A-s SB is felférne a B helyett, de a játékban már leállna a lifesupport)
    Nagy kár, hogy az Assault ship nem olvas corolois-t :D
    -
    -
    duvi - "orientcx kolléga Plasma+Beam kombójával fenntartásaim vannak, mivel mindkét fegyver iszonyat hőt termel"
    -
    Nekem a Corvetten van 2 db 4A-s belőlük, semmi gond velük, de a Python nem tudom hogy reagálna, ezért is hangsúlyoztam külön, hogy nem próbáltam. De egy kísérletet sztem azért megérne a dolog.
    -
    "Látom, hogy tettél fel egy AFMU-t. Feltételezem, hogy a SCB által okozott károk javítására, de ez egy kicsit körülményesnek tűnek nekem"
    -
    Valóban ezért tettem fel, de még sohasem kellett használnom. Idő viszont lenne rá. Még egy HazRES-ben is vannak lukas percek, olyankor kell szerelvényt igazítani, nem amikor 0.1%-on áll a PP :K
    -
    -
    rtitusz - "utána meg úgy is elfogyott a skuló a MC-ból."
    -
    A crafting óta hogy tud az elfogyni? Az alapszinthez való anyag percek alatt kapirgálható össze, még az udvarból sem kell kitenni a lábát az embernek, elég elmenni a tyúkólig, mert ott már fellazították a talajt :) )
    -
    -
    Búcsúzóul Assault ship ügyben még egy-két mondat. Imádni való hajó, de tudni kell, hol a határ. Ha konda wingekre buksz, akkor a Corvette a te hajód. Assault shipnél akár SCB, akár HRP, a legtöbbet mégis a jó taktika hozza. Azt kell érezni, kinek mikor milyen helyzetben keverünk le egy fülest. Ha lesz kedvem, valamikor csinálok egy "vitaindító" videót az általam használt módszerekről(az ostobaság jogát persze továbbra is fenntartva :) )

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák