Új hozzászólás Aktív témák

  • Cooper911

    senior tag

    Hajónapló 3302.Jan.23.

    Tovább folytatjuk a Meta-alloy gyűjtését. Palin professzor pedig tovább vizsgálja az anyagot. Többen is figyelmeztették, hogy jobb lenne óvatosan bánni ezzel az anyaggal, de ő mindenkit megnyugtatott, hogy az anyag nem veszélyes és nincs bizonyíték, hogy az állomásokon az áramkimaradásokat ez az anyag okozza. Állíása szerint minden óvintézkedést betartanak, de tudósként szükséges minden információt kinyerni az idegen eredetű anyagból.

    Fő beszerzési helyem a Merope 5c ami közel van az Obsidian Orbital-hoz ahova vinni kell őket. Reggeltől estig dolgoztam, a változó fényviszonyok miatt a táj mindig máshogy nézett ki és a helyszinre is mindig más irányból érkeztem, igy olyan volt ha mindig máshol járnék.

    Az állomáson a rendszert nézegetve az tünt fel, hogy bár több mint 100000 tonna Meta Alloyt sikerült már begyüjteni még mindig nem értük el az első szintet. Remélem minél több pilóta kapcsolódik be, hogy kiderüljön minden infó erről az anyagról. Persze az sem utolsó szempont hogy egy ilyen Meta-alloy-ért majdnem 100k creditet fizetnek.

    [ Szerkesztve ]

    [Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

Új hozzászólás Aktív témák