Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz #95488640 #20491 üzenetére

    "FED szájhősnek, aki ha meglátja a gyönyörű Clippert, teli gatyóval pucol el"
    -
    Hááát, ha egyszer valóban meg fogok látni egy szép Clippert. akkor tényleg csúnyán össze fogom magam sz@rni, mert akkor nyakunkon az apokalipszis! :U De bevallom, én már a majáknak sem dőltem be(nekem egy méhecske ne ugasson bele, mikor kapcsolják le a villanyt :N )
    Amúgy ezt a "menekülős" témát meg egy Clipper pilóta helyében nem forszíroznám, mert köztudomású, hogy ennek az izének(látod milyen jófej vagyok? már megint nem azt mondtam arra a rút locsolókannára, hogy locsolókanna :K ), szóval ennek az izének a tervezésnél egyetlen szempont játszott, nevezetesen hogy "jaj, császárom, csak el tudjunk vele pucolni" :DD
    -
    " a Birodalom ismeri az íveket, a formákat, a gyönyörű hajlatokat, és telt idomokat" - meg hogy - "tinilány laposságú Corvette"
    -
    Ja, hogy te duci rajongó vagy. Sebaj, nem vagyunk egyformák, én inkább maradnék a tinilányoknál :K :K :K (már ha úgy kb 93 évvel lennék fiatalabb, így marad nekem a huszonéves korosztály...izé...máámegint nagy a pofá...khmm...arcom, hiába, a szakmai beidegződés :B )
    Amúgy, ha a birodalmi tervezőknek tényleg van esztétikai érzékük, akkor miért nem használják??? Legalább egyszer próbálnák ki! De lett belőle ez a Cutter :DD :D :DD
    -
    -
    Sylc - "Es tuleltem ezt is"
    -
    Na így kéne elindulnod a SagA-hoz, Pythonnal még úgysem voltál :D

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák