Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    válasz pilóta #20403 üzenetére

    Én sem kezdőknek, sem pedig haladóknak nem ajánlanám a küldetésezést. Az elite az egyik legrosszabb küldetésrendszerrel rendelkezik a játékok történelmében. Szerintem.

    Ha pénzt szeretnél keresni, a legjobb lehetőség a grindelés;
    - Akciódús: fejvadászkodj, persze, ha tűröd a buta AI-k bugos viselkedését.
    - Unalmas:
    A-B trading. Ha közben filmet nézel, zenét halgatsz, még gyorsan is telhet, kis kockázat, hosszú távú pénzkeresési lehetőség.
    - Nyugis:
    Felfedezés.

    A küldetéseknek jelenleg két értelmét látom:
    - Ha nem lenne helyenként bugos a háttérszim., akkor a frakciók terjeszkedése miatt van értelme.
    - Rang szerzés Major frakcióknál.

    Véleményem szerint minden küldetés nagy kockázattal kéne járjon(a küldetésre nézve, nem a hajód épségére) és ennek fejében 1-től 5 millió Cr-ig terjedő jutalmazással átlagosan. Persze pilot federation rankhoz mérten(mindegy, hogy mely típusban).
    Jelen helyzetben a nagy értékű csempész küldetéseken kívül egyik típus sem tesz eleget ennek a dolognak. Kár, mert így a fent említett két okon kívül nincs értelme a küldetéseknek. Szerintem. Vicc, hogy valószínű FDev döntéshozói nem igazán játszanak a játékkal. Még mindig: Szerintem.

    Bár talán még lehet egy oka a küldetésezésnek: ha eltűröd a küldetés lore meggyilkoló randomizálást, és azt, hogy a játék meg se próbálja elhitetni veled, hogy van értelme annak amit csinálsz, akkor a... áh, mire ennek a mondatnak a végére értem el is szállt az értelme.

    Bocs a mindent átható negativitásomért, de miután megszereztem a fullfittes Corvettet és még 300 milla költőpénzt, a játék értelmét vesztette számomra. Be kell valjam, hogy a jó társaságon kívül a játék semmit nem nyújtott számomra. Így erre jöttem rá. Na mindegy, élvezzétek ki, míg van nektek cél benne :D

    (Amúgy reménykednék, hogy lesz változás, csak az a baj, hogy alapvetően minimum egy tucat dolog akadályozza meg a játék fejlődését.

    P2Peer - nem lesznek óriási player űrcsaták.
    A jelenlengi küldetés rendszer sikernek való elkönyvelése a fejlesztők által - nincs affinitás a fejlesztésére.
    Braben Online/Solo hozzáállása a játékhoz - nem valószínű, hogy player IRÁNYÍTOTTA(nem player támogatta) frakciók közti háborúk legyenek, de ha valami csoda folytán mégis, akkor Solo ráhatással még mindig undermineolhatnak a nem túl tisztességes, beszari népség.
    ...és a többi...

    Nem az a bajom, hogy néhány dolog rosszul van megoldva, hanem az, hogy ezen dolgokat a fejlesztők sikerként könyvelik el. A most érkező feature csomagok pedig nem változtatnak a gyökeres grind alapú céltalan játékmeneten, még ha magát a játék lehetőségeit bővítik is. Reneteg lehetőség értelmetlen elszalasztása olyan nevetséges érvek mögé bújva, mint, hogy nem akarnak még egy ilyen vagy olyan játékot.

    A most és a jövőben érkező fejlesztések gyönyörű macskakövek egy zsákutcában.)

    Ha valaki megtudna győzni az ellenkezőjéről vagy vissza tudna rángatni a hypevonatra, akkor kérem tegye meg! Szeretném látni a játék jövőjét, de jelenleg valahogy nem megy... :P túl komolyan állok hozzá mi? :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák